Kilka propozycji :) |
Może być ? :) |
Tak, ADMINIE zrób coś z tym :) |
|
77% |
[ 21 ] |
Ehh Adminie, daj sobie spokój z tą propozycją :P |
|
18% |
[ 5 ] |
Hmm.. może kiedyś się zdecyduję jakie mam zdanie na ten temat :) |
|
3% |
[ 1 ] |
|
G³osowañ: 27 |
Wszystkich G³osów: 27 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
najka_x

|
Wys³any: 2008-03-29, 15:06 Kilka propozycji :)
|
|
|
Drogi Adminie ( ahhh nie ma to jak się podlizać już na samym początku ) Tak sobie ostatnio wędrowałam po różnych grach internetowych i stwierdzam iż menelom przydało by się kilka udogodnień takich jak :
1. wprowadzenie zegarka który odliczał by pozostały czas do kolejnego ataku ( w sumie przydatny mechanizm i admin nie powinien miec z nim problemu wrazie czego nalezy rozmawiać na ten temat z SIVO bo widziałam że on coś takiego ma u siebie w grze
2. Kolejnym udogodnieniem zwlaszcza dla wodzów ekip było by stworzenie czegoś takiego jak masowe wysyłanie wiadomości dla wszystkich członków ekipy ( kwestia ta juz byla poruszana wielokrotnie i tylko na obietnicach sie skonczylo ) bo to straszne wysylac jedno i to samo pokolei do 30 osób
No i przydało by się też kilka nowości powprowadzać do gry, np. :
1. przydało by się coś lepszego do napadów co dało by więcej expa i więcej pieniążków, no za cenę oczywiście większej ilości promili.
2. Można by było stworzyć jakąś formę ataków na drugiego menela, która bazowałaby na samych statystykach a nie na ekwipunku, bo w obecnych czasach ciężko jest się sprawdzić z innymi gdy tylko nieliczni maja ekwipunki o 13 punktów silniejsze badz bardziej zreczne itp, a tak to pokazywalo by prawdziwa sile naszego menela, jak go wytrenowaliśmy
3. Przydało by się też jakieś urozmaicenie w ekipach np stworzyc coś takiego by w danym dniu jedna ekipa mogła wyzwać drugą na pojedynek. Każda osoba z danej ekipy musiała by dać 500 kasy by móc walczyć w tym pojedynku. im więcej osob zlozy tym lepiej dla danej ekipy, no ale też więcej pieniędzy w puli. walka polega na tym iż jest 5 prób ataku, a siła i zręczność oraz ochrona to suma wszystkich członkow danej ekipy którzy wplacili po 500 kasy by moc uczestniczyc w tej walce. wiadomo tez ze ten kto ma lepszy ekwipunek ma wieksze szanse na wygrana, chyba ze przeciwnikow jest wiecej, wtedy szanse się wyrównują. Oczywiście zwycięzca wygrywa całą pulę pieniążków, która jest podzielona równo między członków uczestniczących w walce. oczywiście można tak zrobić by zadna z ekip nie mogla stracić swojej broni, lub pieniędzy. ( osoby nie musza byc poza melina, aczkolwiek nie moga przebywac na urlopie. )
To chyba puki co wszystko co chciałam powiedzieć
pozdrawiam wszystkich :* |
_________________ "Zobaczymy, zobaczymy" powiedział ślepy do głuchego... |
Ostatnio zmieniony przez najka_x 2008-03-30, 16:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
Wiek: 35 Do³±czy³: 27 Mar 2008 Posty: 89 Sk±d: siÄ™ wziÄ…Å‚ globus
|
Wys³any: 2008-03-29, 15:28
|
|
|
Moim zdaniem odliczanie czasu między atakami było by bardzo przydatne..Oraz coś co pozwoliło by walczyć na statystyki...Może wtedy niektórzy gracze przekanali by się że ich siła opiera się tylko na ekwipunku:) |
_________________ Z opinią jest jak z dziurą w du*ie...Każdy z nas ją ma.. |
|
|
|
 |
SZAKAL

Wiek: 41 Do³±czy³: 27 Lis 2007 Posty: 13 Sk±d: Hamburg-Niemcy
|
Wys³any: 2008-03-29, 15:28
|
|
|
Hmm niczego sobie propozycje jak najbardziej popieram przynajmniej czesc z nich aczkolwiek wszystkie sa interesujace .Ja rowniez uwazam ze tej grze przydaly by sie jakies nowe urozmaicenia : P |
|
|
|
 |
ktos
Do³±czy³: 20 Sty 2008 Posty: 8
|
Wys³any: 2008-03-29, 15:30
|
|
|
mi sie podobaja te propozycje. mam nadzieje ze admin w koncu wezmie sie do roboty i wprowadzi cos nowego |
|
|
|
 |
Bigmen

|
Wys³any: 2008-03-29, 15:33
|
|
|
Ja rowniez popieram. Nowe pomysly do gry sie przydadza |
|
 |
Pierdziuch123 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-03-29, 15:47
|
|
|
Bardzo dobry pomysł :P
ja bym proponowal jeszcze jak mówil juz ktos na forum 3 godziny na tydzien zeby expis itp ... :P |
|
|
|
 |
freestyler
nocny skur*ysyn
Wiek: 105 Do³±czy³: 23 Lut 2008 Posty: 17 Sk±d: z Twoich koszmarów
|
Wys³any: 2008-03-29, 15:51
|
|
|
lol !! jestem jak najbardziej za ;p to sie już nudne powoli robi ;p jedno i to samo ciągle a te urozmaicenia są bardzo ciekawe ;p |
_________________ mam Honesty członkowską kartę
i za ich zdrowie mam ochotę wychlać 3/4 |
|
|
|
 |
GeparD
ShoT !!!
Do³±czy³: 26 Mar 2008 Posty: 44 Sk±d: brać siÅ‚y na kobiety
|
Wys³any: 2008-03-29, 16:01
|
|
|
oczywiście też popieram bo to są bardzo dobre pomysły... jestem jak najbardziej Za |
|
|
|
 |
gilardinho
;)

Wiek: 33 Do³±czy³: 28 Cze 2007 Posty: 71 Sk±d: z mamy i taty
|
Wys³any: 2008-03-29, 17:14
|
|
|
Mnie osobiście podobaja sie pomysły najki co do udogodnień w grze ;) Gratulacje pomysłów najko ;) |
_________________ INDIANIE.net - zostań indianinem
Go¶æ uważaj na swojÄ… pukawke ;p
 |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-03-29, 17:49
|
|
|
jestem za aby ulepszyć tą grę:) |
|
|
|
 |
najka_x

|
Wys³any: 2008-03-29, 20:00 =(
|
|
|
Ehhh Admin milczy w tej sprawie... :( albo pewnie powie że pomysły do pupy sa :P ale przeciez o to tu chodzi by dawac swoje pomysly, spostrzezenia... i Admin powinien to uszanowac, a jezeli nie ma czasu na wprowadzanie tego to powiezyc komus kto ma czas, bo w koncu bedac adminem wzial na siebie jakas odpowiedzialnosc a dajac nam mozliwosc wnoszenia innowacji ( tzn pomyslow) powinien postarac sie chociaz by 1/10 choć z tego co chcemy była spełniona.. |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2008-03-29, 20:40
|
|
|
żeby nie było że milczę, przeczytałem, przyjąłem do wiadomości, część przeduskutowałem ... i jak zwykle pożyjemy zobaczymy :P |
|
|
|
 |
GeparD
ShoT !!!
|
Wys³any: 2008-03-29, 20:42
|
|
|
no tak krótko , zwięźle i na temat żadnych konkretów jak Panu Adminowi się zechce to może za jakiś rok coś zmieni |
|
|
|
 |
najka_x

|
Wys³any: 2008-03-29, 20:43 hmm
|
|
|
No już tak nie narzekajmy, jakiś odzwe był są aktualnie prowadzone negocjacje ;P |
|
|
|
 |
GeparD
ShoT !!!
|
Wys³any: 2008-03-29, 20:45
|
|