MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Bronie ,ograniczenie

Czy potrzebne jest to ograniczenie lvl do broni?
Tak
29%
 29%  [ 12 ]
Nie
70%
 70%  [ 29 ]
G³osowañ: 41
Wszystkich G³osów: 41

Autor Wiadomo¶æ
Zulik

Do³±czy³: 26 Gru 2007
Wys³any: 2007-12-26, 17:44   Bronie ,ograniczenie

moze by zdjac to ograniczenie lvl do broni ? bo to nie jest potrzebne tylko prezeszkadza bo ma ktos kase na bron np. +20 ale ma 5 lvl i ma problem bo kupi bron z 5 lvl to bedzie mial malo kasy wbije na 6 lvl kupi bron z 6 lvl i dupa kasa sie rozplynie :/ wiec to jest nie potrzebne

phoenix
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-26, 19:55   

a potem bedziecie narzekali ze was tepi jakis sultan czy inny z 7 lev i abije za pierwszym strzalem.. dla mnie to zadna roznica bo i tak kazda bron zaloze ale to ograniczenie admin zrobil na prosbe graczy,, i to o niskich levelach!! to ma byc ulatwienie dla was a nie rzeszkoada.. a jak masz tyle kasy to nabij za nia kolejny level.. na nast. levelu bedziesz omgl zalozyc lepsza bron

pio17
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-26, 20:28   

phoenix ma racje

Grzegorz1777 

Do³±czy³: 28 Pa¼ 2007
Wys³any: 2007-12-26, 21:19   

Jestem stanowczo na NIE!

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-12-27, 13:28   

Jestem na NIE!
Będziecie płakać Ci z niższych poziomów, że was leje Sułtan czy tam lama...
A do 8 poziomu możesz latać z jakimś złomem... Bo w jeden dzień w ok 20 minut wbijesz spokojnie 8 poziom ;-) A później kupisz sobie itemy z 16 lub 15 poziomu ;-)

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

Zulik

Wys³any: 2007-12-27, 15:37   

widzisz taki sultam to kukla pgru wiec on mnie ciagle leje jak ja bym se kupil takie ekwipunek ze <zawrut glowy> to bym go sprzatnol i by pgr nie robil kukiel a pozatym nie potrzebne jest to ograniczenie ! glosujcie na nie

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-27, 16:06   

tak naprawde to Ty byś sobie nie kupił wypasionego ekwipunku, a nawet jakby Ci się tak zdawało że kupiłeś, to pamiętaj że najwyższe levele mają Ci z pgru i tak on będzie mógł kupić wszelkie maksymalne bronie w grze i posprzedawać je znajomym. Ty je nie kupisz bo nikt tego nie wystawi na demobil, bo to nie będzie żaden interes żeby takie bronie poszły dalej i byly dla nich zagrożeniem.

Zulik

Wys³any: 2007-12-27, 17:13   

a zaklad ze bym kupil? wystarczy ze bym dal 1k wiecej niz u pasera a poztym to ankieta a nie taie wypowiadanie bym kuopil i tyle bym wbil taki lvl jak sultan i bym go jechal a teraz nie mam szans :/

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-27, 17:31   

to nie tylko Ty byś kupił, tylko praktycznie każdy i znowu by było że wszyscy mają najlepsze bronie, ale że mają lepsze levele to Cię leją. A naprawde wątpie żeby taki Zyzio rozdawał najlepsze bronie na prawo i lewo, jak już to tylko w swojej ekipie.

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-12-28, 16:53   

Czy Ty myślisz, że napiszesz do ZYZIO, że chcesz broń np. z 22 i dajesz o 1k więcej niż u pasera a ten leci na demobil i Ci wystawia? Mylisz się! Jakbyś mu za jeden item z 22 sypnął z 800k to by Ci wystawił...
A Sułtan by Cię dalej lał, bo my miał itemy z 23 ;-) To by było tylko ulepszenie kukieł PGru!

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

phoenix
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-29, 15:19   

nawet zigolo Ci za 43k nie wystawi karabinu.. conajminiej 50k za jeden item.. czyli caly eq z 21 lev to ok 150k (150000 jakbys nie wiedzial) bropni od pgru nie kupisz.. bo ceny sa nawet czasami wyzsze niz napisal wafal.. poza tym nawet jakbys mial ta tarczei poloneza z alusami to i tak sulta bylby w stanie Cie zabic samemu.. gdyz ma dostep do lepszych itemow.. o wiele lepszych!! wiec zastanow sie czy towogole ma sens..

Zulik

Wys³any: 2007-12-30, 05:16   

no ale juz sam nie wiem jak dlamnie nie powinno byc tej blokady i sie tego trzymam

gumxlvpl

Do³±czy³: 02 Gru 2007
Wys³any: 2007-12-31, 00:29   

Też wydaje mi się, że blokada jest bez sensu. Chroni przede wszystkim ludzi z wyższych poziomów. A oni nie dość że mają wyższe umiejętności i dostęp do lepszych broni to mogą atakować osoby z niższych poziomów, które nawet im nie mogą oddać (bo nie są w ich zasięgu)...

Jeśli blokada miałaby zostać to proponuję rozwiązanie polubowne - można kupić lepszą broń, ale ona dawałaby tylko tyle mocy ile maksymalna dopuszczalna broń na danym poziomie. Dzięki temu można byłoby kupić od razu porządną broń, która "rosłaby" wraz ze wzrostem własnego poziomu.

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-31, 11:01   

No i jest tak jak mówiłem:) Ograniczenie pomogło tym, którzy załapują się na najlepsza broń. Oni maja najlepszy sprzęt a niższe lev nie mogą sie przed nimi bronić bo muszą mieć sprzęt o kilka lev niższy. No i plask są na jednego strzała. Ale tutaj słucha sie komorników i ich wspaniałych rad jak to poprawić grę żeby im grało sie lepiej:) A wszyscy mówili że to bedzie koniec PGr:) A tu psikus PGr urosła jeszcze w siłę tylko nowym graczom sie pogorszyło.

phoenix
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-31, 12:24   

ehh.. mnie to szczerze zwisa.. ale jak chcecie.. to dla was bedzie problem. bo zaraz sie pojawia multi na niskich poziomach ktore biegaja z karabinami czy bulgarami..

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: