demobil podczas przebywania na melinie |
kupywanie na demobilu/ u pasera podczas przebywania w melinie |
tak, wprowadzić |
|
66% |
[ 10 ] |
nie, nie wprowadzać |
|
33% |
[ 5 ] |
|
G³osowañ: 15 |
Wszystkich G³osów: 15 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-26, 01:29 demobil podczas przebywania na melinie
|
|
|
Denerwuje mnie troche fakt że jak jestem na melinie to nie moge zrobić żadnych zakupów, a szkoda czasami szło by pohandlować, a tutaj akurat jesteś na melinie, nie możesz wyjść wcześniej niż jakiś dzien i niestety nie widzisz co oferuje demobil. A tak można by obserwować i kupić potrzebne itemy. |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-12-27, 15:31
|
|
|
wprowadziłem to po to aby nie było graczy co sobie siedzą cąły czas na melinie/urlopie i handlują tylko [bardzo często były to po prosty multi służące zdobywaniu wypasionych broni za nieduze pieniądze] |
|
|
|
 |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-27, 16:03
|
|
|
yyy raczej jakby ktoś miał multi to zostawiłby konto na 4 lvl, nikt by go nie mógł atakować, a on spokojnie wyciągał by kase z aparaturki i ze szperu i spokojnie kupywałby na demobilu.
A tak fajnie by było jakby można było cokolwiek kupić przed wyjściem z meliny, bo tak to wychodze praktycznie bez broni i nawet nie dam rady wejść dobrze na demobil a już jestem martwy. Tak że jest to troche bezsensowne - multi i tak bedzie na demobilu, a reszta nie może.
[ Dodano: 2007-12-30, 11:53 ]
tylko siedem głosów? nikt więcej się nie wypowie? Ani Admin na mojego poprzedniego posta? |
|
|
|
 |
|