MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Praca

Czy popierasz mój pomysł??
Popieram
44%
 44%  [ 4 ]
Nie Popieram
11%
 11%  [ 1 ]
Nie Mam Zdania
44%
 44%  [ 4 ]
G³osowañ: 9
Wszystkich G³osów: 9

Autor Wiadomo¶æ
zdenek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-09, 13:20   Praca

Witam.Mam taką propozycję aby zamiast "Zbieranie złomu" było "Praca" i tam jej kilka rodzajów.Np.
"Zbieranie złomu" wypłata zależała by od poziomu i ilości siły.
I może ktoś wymyśli inne przykłady a potem ADMIN by podsumował

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-07-09, 15:22   

czemu nie, jednak na dzień doby chciałbym podkreślić, że menele z definicji raczej nie pracują ;)

zdenek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-09, 17:11   

Aha zapomniałem dodać że mogło by mieć z tym związek że naprzykład jak się pracuje 1 h dostaje się jeden punkt doświadczenia w tej pracy i co 15p.(2poziom),20p.(3poziom)itd.
Dzięki temu zarabiało by się więcej kasy i jeśli do tego dodać pkt. zr.,siły.,obrony to każy mógłby wybrać swój :roll: :mrgreen: zawód :mrgreen: :roll: (1 poziom miało by się od początku)

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-07-10, 21:34   

ADMIN napisa³/a:
że menele z definicji raczej nie pracują

Definicja ;D

Menel, żul, pijak
– osobnik pÅ‚ci najczęściej mÄ™skiej. Organizuje siÄ™ w skupiska pod sklepem monopolowym.

Menel zazwyczaj posiada wieloletnie doświadczenie, często karierę rozpoczynał jeszcze za czasów PRL-u, ucząc się zawodu od towarzyszy ze wschodu. Żyje w zgodzie z naturą, a także z aglomeracją miejską. Często można go spotkać, gdy czerpie energię obejmując drzewo, ale także filar dworca lub znak drogowy. Nie znosi zamkniętych przestrzeni, dlatego lubi spędzać czas na świeżym powietrzu. Uwielbia przebywać z ludźmi, dlatego sypia w miejscach publicznych. Najwyższe stężenie alkoholu we krwi osiąga w okolicach wypłaty i renty.

Cechą charakterystyczną jest niewielka stabilność pionowa. Dostrzega się zmiany konformacyjne w konfiguracji przestrzennej menela: najczęściej przejście ze stanu wertykalnego w stan horyzontalny. Pozycja horyzontalna charakteryzuje się zmaksymalizowaniem powierzchni oddziaływania żula z gruntem.

Trochę prawideł

* Nie da ci wódka, ni drogie wina, tego co da ci Mocna Malina.
* Abonent tymczasowo naj...(czyt. pijany ;D).
* Otwieram wino za swojÄ… melinÄ….

Źródło: nonsensopedia

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

KoMaNdOs
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-19, 23:22   

wafal bardzo fajna definicja, ale takie coś co jest wspomniane mogłoby być

zdenek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-23, 09:13   

no dobra to może by ktoś dodał jakieś fajne przykłady
ja mam taki:szprzątacz w monopolu.niedość że zarabia to jeszcze może jakieś alkohole wykraść i i mieć zapas w schowku(jaki to alkohol to losowo).
wogóle to bym proponował schowek na alkohole i że w monopolu to albo by sie piło alkohol odrazu albo do schowka go schować.

Schowek można by rozbudowywać że na .1 poziom 5 butelek i tak dalej.A super menel na 1 poziomie to aż 15 butelek!!!a później wzrasta już o 10!!!!!

LUDZIEEE KUPUJCIE SUPER MENELA!!!!!!WSPIERAJCIE GREE!!!!!!!

Wafal tym mnie rozbroiłeś
Cytat:
Menel zazwyczaj posiada wieloletnie doświadczenie, często karierę rozpoczynał jeszcze za czasów PRL-u, ucząc się zawodu od towarzyszy ze wschodu. Żyje w zgodzie z naturą, a także z aglomeracją miejską. Często można go spotkać, gdy czerpie energię obejmując drzewo, ale także filar dworca lub znak drogowy. Nie znosi zamkniętych przestrzeni, dlatego lubi spędzać czas na świeżym powietrzu. Uwielbia przebywać z ludźmi, dlatego sypia w miejscach publicznych. Najwyższe stężenie alkoholu we krwi osiąga w okolicach wypłaty i renty.

[ Dodano: 2007-08-03, 08:56 ]
Mam jeszcze taki zawód:
Ochroniarz:wypłata zależy od siły,zręczności i obrony

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum