|
MENELE.net
zostań rasowym żulem :P
|
Bronie ,ograniczenie |
Czy potrzebne jest to ograniczenie lvl do broni? |
Tak |
|
29% |
[ 12 ] |
Nie |
|
70% |
[ 29 ] |
|
G³osowañ: 41 |
Wszystkich G³osów: 41 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
kot1994 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-03, 16:39
|
|
|
GÅ‚osuje na Nie |
|
|
|
 |
dzako [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-04, 20:59
|
|
|
niee |
Ostatnio zmieniony przez ADMIN 2008-01-08, 21:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Menelek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 18:38
|
|
|
phoenix napisa³/a: | ma byc ulatwienie dla was a nie rzeszkoada.. a jak masz tyle kasy to nabij za nia kolejny level.. na nast. levelu bedziesz omgl zalozyc lepsza bron |
Ale też ułatwienie, posiedze sobie na tym 4 lv posiedze, aż kupię bułgara czy co tam będzie i może sobie pogram, a tak to jak ktoś już powiedział to jak tak co lv kupować "to kasa się rozpłynie".Ci wyżej będą lepsi zawsze, bo nawet jeśli mam lepszą broń/ochronę/zręczność (co jest niemożliwe) to będę do tyłu o takie np. 15 pkt. w statach(jakby ktoś się nie domyślił :P).
P.S: Moja siostra jak grała kiedyś, to na 5 lv miała pastorał, malucha i obronę bodajże gogle zomo, a zabili ją po 3-4 atakach ;D. Ciekawe co miałaby mieć lepszego jak wtedy to chyba było maksimum co pojawiało się na bazarze, ale mimo wszystko śmierć. Ale to nie temat na super-ekstra-odlotowy-i-jaki-sobie-wymarzysz wzór na obliczanie hitów ;d
P.P.S: Broń to na 1000% była najlepsza i zręczność też, a obrona to albo naj- albo o 1 mniej niż naj- |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-01, 22:45
|
|
|
musi byc ograniczenie... po 1. bedziecie jeczec ze ludzie z wyzszch lvl was tepia, po 2. wyobrazcie sobie 1 lvl z ekw. z np 21 lvl ;/ |
|
|
|
 |
Menelek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 09:33
|
|
|
pio17 napisa³/a: | musi byc ograniczenie... po 1. bedziecie jeczec ze ludzie z wyzszch lvl was tepia, po 2. wyobrazcie sobie 1 lvl z ekw. z np 21 lvl ;/ |
1. Wow, jak mają wszystko mocniejsze, wyższe staty i znajomości, to rzeczywiście nieprawdpodobne.
2. Nawet jeśli, to co? Od kogo by miał? Co by mu to dało, jak na 5 czy 6 też może mieć taką broń?Tylko trzeba chcieć i trochę na nią poczekać, a nie tylko walić expa żeby być wyżej. Każdy mówi, że trzeba siedzieć na tym 4 i czekać na jak najlepszą broń ochronę i zręczność, tylko że są tacy, co im się nie chce, dlatego jęczą.
P.S: Chociaż jak wspomniałem w poprzednim poście nawet to czasami nie wystarczy :d |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 13:56
|
|
|
menelek widze ze dopiero dolaczyles i nie miales jeszcze tej przyjemnosci dostac po dupie od honesty, akademii komornikow lub multi pgru..jak wejdziesz na wyzszy level, tak ok 9, to zobaczysz jak sultan Cie pokonuje za jednym strazlem.. a jak zdejmiemy ograniczenie to sultan bedzie nadal zabijal Cie jednym strzalem i w dodatku ta przewaga jego bedzie wieksza.. gdyz on bedzie mogl miec eq z 24 levelu.. a Ty co najwyzej 21 level.. i to za cene ok 120k=120000 kasy menelskiej!! powiedz czy jestes w stanie zorganizowac sobie taka kase...?? zeby mec chociaz jako taka obrone (wtedy wszyscy beda mieli karabiny wiec to bedzie dosc dobra obrona) a i tak gorsza od pgru?? zastanow sie!! bron obrona i zrecznosc z 21 lev kupisz za okolo 40k kazda.. (jezeli nie drozej) czyli sobie policz teraz za taka sutanne zaplacisz 10k (10000) a potem zeby miec dobra obrone musisz zaplacic 40k (40000) a i tak bedziesz ginal z reki multikont i graczy na wyzszych levelach ktorzy Cie jeszcze dosiegaja.. wiec czy jest sens zdejmowac to ograniczenie?? zastanow sie tylko.. bo szczerze powiedzaiwszy dla mnie to ograniczenie nie ma sensu.. bo ja i tak zaloze kazda rzecz w tej grze.. pomysl czy zdejcie tego ograniczenia wam (niksim levelom i graczom bez znajomosci) pomoze czy jeszcze bardziej utrudni..
sultan chyba zmienil nick.. poza tym jest wiecej kont ktorebeda Cie regularnie tepic..
pozdrawiam
phoenix |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2008-02-02, 18:19
|
|
|
Jak już tak piszemy o tych multikontach to lama i Lechia są dla mnie kontami podejrzanymi... oraz cała ekipa ZACHLANI2
Zdjęcie ograniczenia to śmierć dla graczy z niskimi poziomami! |
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 18:31
|
|
|
lechia= lama
bamse=kieliszek199(jakas data czy cos..), tomaszeq
bigmen= gumxlvpl, egzorcysta, Koszmar, mokry21, swiezak
kovalainen= borys, billaden, wontrobka, mene, achmed
misioo= dyzio,
szakal=suchy21, bambo
adminie prosze bardzo sprawdzic te konta.. jestem pewien ze wszytskie te oknta to multi.. (moglem pomylic tylko nicki graczy z top40) |
|
|
|
 |
Menelek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 19:40
|
|
|
phoenix napisa³/a: | menelek widze ze dopiero dolaczyles i nie miales jeszcze tej przyjemnosci dostac po dupie od honesty, akademii komornikow lub multi pgru..jak wejdziesz na wyzszy level, tak ok 9, to zobaczysz jak sultan Cie pokonuje za jednym strazlem.. a jak zdejmiemy ograniczenie to sultan bedzie nadal zabijal Cie jednym strzalem i w dodatku ta przewaga jego bedzie wieksza.. gdyz on bedzie mogl miec eq z 24 levelu.. a Ty co najwyzej 21 level.. i to za cene ok 120k=120000 kasy menelskiej!! powiedz czy jestes w stanie zorganizowac sobie taka kase...?? zeby mec chociaz jako taka obrone (wtedy wszyscy beda mieli karabiny wiec to bedzie dosc dobra obrona) a i tak gorsza od pgru?? zastanow sie!! bron obrona i zrecznosc z 21 lev kupisz za okolo 40k kazda.. (jezeli nie drozej) czyli sobie policz teraz za taka sutanne zaplacisz 10k (10000) a potem zeby miec dobra obrone musisz zaplacic 40k (40000) a i tak bedziesz ginal z reki multikont i graczy na wyzszych levelach ktorzy Cie jeszcze dosiegaja.. wiec czy jest sens zdejmowac to ograniczenie?? zastanow sie tylko.. bo szczerze powiedzaiwszy dla mnie to ograniczenie nie ma sensu.. bo ja i tak zaloze kazda rzecz w tej grze.. pomysl czy zdejcie tego ograniczenia wam (niksim levelom i graczom bez znajomosci) pomoze czy jeszcze bardziej utrudni..
sultan chyba zmienil nick.. poza tym jest wiecej kont ktorebeda Cie regularnie tepic..
pozdrawiam
phoenix |
Tak czy siak będzie miał przewagę wystarczającą, więc to ograniczenie dużo mi nie da, a to 120k przecież jest możliwe do zrobienia tylko... tylko... tylko to może "troszkę" potrwać
|
|
|
|
 |
zazuzazu
Do³±czy³: 14 Sty 2008 Posty: 7
|
Wys³any: 2008-02-02, 19:44
|
|
|
paser=molph
john=fabianfab=freestyler najprawdopodobniej też ktos
kosa smierc = kamili
Casablanca = molph + grassman
Borys = phoenix
mysia i maja = krolu
sauron=grasman
i jeszcze duzo duzo innych. Co nie zmienia faktu, ze dalej nie potrafię zrozumieć, w jaki sposób ograniczenie dostępu do sprzętu niskim lev i pozwolenie wysokim ma pomóc niskim.
Najbardziej poszkodowani są Ci, którzy nie moga kupić lepszego sprzetu a Ci którzy ich klepią mają najlepszy dostępny sprzęt. Wy się po prostu boicie o swoje multi, które staną sie nieopłacalne! A teraz jest tak, ze nikt sie wybić nie moze bo ne tylko sprzet ma gorszy to i lev niższy. Zresztą widać po głosowaniu, ze to tylko wasz problem. |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-02, 19:55
|
|
|
haha 1st.. freestyler i fabian to 2 rozne osoby bo maja rozne gg:D a 2nd borys to konto kovala.. czytaj ze zrozumieniem zazu!!!!!!!:D |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2008-02-02, 20:20
|
|
|
To ja też sobie popiszę takie coś :D
ZYZIO = Mietek_Ziom = zazu = szakal = Cyngiel = Wajcha = mima = ledzik = toman0202
Bigmen = Egzorcysta = Bamse |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
zazuzazu
|
Wys³any: 2008-02-02, 21:19
|
|
|
Widzę, że zrozumiałeś:)
Nie ma co gadać nie na temat, w ogóle nie wiem czemu wtrącacie się w rozmowy tych, których te ograniczenia dotykają bezpośrednio (nie pośrednio przez multi tak jak was).
Niech się wypowiadają Ci, którzy nie mogą założyć dobrej broni, obrony i zręczności a nie wy, którzy macie najlepszą dostępną dla was broń i klepiecie tych, którzy muszą mieć sprzęt słabszy od waszego. Klepiecie ich, i twierdzicie, że to dla ich dobra nie mogą mieć sprzetu takiego jak wy. |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2008-02-02, 23:04
|
|
|
A moim zdaniem ty jesteś za tym pomysłem żeby zabierać nieświadomym graczom lepsze bronie z waszych multi :) Więc nie udawaj tutaj yatamana, obrońcy uciśnionych :)) Przecież prosta sprawa, że myślisz tylko o sobie i swoich kumplach przekrętach z ekipy :) |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
zazuzazu
|
Wys³any: 2008-02-03, 11:54
|
|
|
Podaj moje multi Maniuś i wyjaśnij jak słabi gracze stają się silniejsi mając słabsza broń?? Jak nie dostaną od 6 lev z bronią z 21 to dostaną od nie wiem 14 pewnie jakoś... Tylko ze tak to mogliby mieć tarcze a tak to maja jakąś niewidkę i są na raz. Nawet zabić silniejszego nie mogą. Teraz juz nigdy nie pojawi się ekipa jak PGr, która przez dobrą organizację będzie zagrażała najlepszym. Bo niby jak z krowiakiem maja zagrażać komuś kto nosi karabin. |
|
|
|
 |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|