Zamknity przez: gilardinho 2011-01-23, 11:13 |
denim i bassStylerz |
Autor |
Wiadomo |
mieszko
Doczy: 25 Wrz 2010 Posty: 24
|
Wysany: 2010-10-06, 11:29 denim i bassStylerz
|
|
|
pytanie do admina
O CO TU CHODZI
BASSsTYLERZ SAM NA FORUM PRZYZNAŁ SIĘ ŻE ZAŁOŻYŁ MULTI KONTO
napisał najpierw grałem bassStylerzem a potem denimem ale denim miał (słabe statystyki ) więc go oddałem kolesiowi bo on na menelach się nie zna za bardzo
6. Gracz NIE może mieć więcej niż 1 (jedno) konto w grze. Posiadanie większej ilości kont może skończyć się banem. W przypadku gdy z jednego IP chce grać więcej osób (np. z sieci osiedlowej) należy to zgłosić do ADMINA. Aby nie było wątpliwości, logowiania proxy, są zabronione.
mało tego oddał konto które ma uprawnienia do dawania banów komuś kto nie zna się na grze
7. Nie wolno udostępniać swojego konta innym osobom.
BassStylerz napisał:
mamy informatyke w szkole ;] zaraz denim wejdzie i dostaniesz warna o posadzanie o multi konto
i po chwili logoje się (koleś który nie zna się na grze na konto denima
OD: Denim za wypowiedź: czy admin to (denim i bassStylerz i wiele innych multikont) pozwala denimowi na samowolki |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Doczy: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wysany: 2010-10-06, 13:51
|
|
|
"oddałem kolesiowi"
Nie jest równoznaczne z udostępnianiem, założenie nowego konta nie jest równoznaczne z multikontem. Udostępnianie jest wówczas gdy gram na koncie, ale jednocześnie gra na nim ktoś inny, czyli grają dwie osoby na raz. Multikonto jest jak gra się na raz na kilku kontach, jeżeli konto się oddało to nie ma problemu.
Nie raz bywało tak, że ktoś zaczynał grę po czym decydował że woli gracz innym stylem, dla przykłądu więcej isć w atak, porzucał wówczas pierwotne konto [nie raz były do mnie o to pytania i po prostu takie konto dostawało bana] a następnie zakładał sobie nowe. |
|
|
|
 |
mieszko
|
Wysany: 2010-10-09, 00:19
|
|
|
tak ale co admin na to że gracz bassStylerz gra jednocześnie dwoma kontami.
podczas ostatniego sporu na forum gracz denim zalogował się dosłownie na minutę tylko po to aby usunąć wpis na ławce z inf. o nowym temacie na forum na jego temat i zniknoł bez słowa.
skąd o 2 rano wiedział że minute temu zamieściłem opis na ławeczce. Od bassStylerza? Obudził go telefonem i powiedział: stary włącz kompa i skasuj mieszka opis na ławce i to już. a ten w pare sekund zalogował się i nieznając się na grze skasował odpowiednią linijke na ławeczce , wylogował się i poszedł spać . a rano myślał że to sen hahah
NIE . to proste zrobił to bassStylerz po to aby nikt na ławce nie widział co jest grane. tylko że przypaliłem go wchodząc na online.
no i co admin na to że konto które ma uprawnienia na warny i bany jest tak o przekazane komuś kto niezna się na tej grze. czy denim podejmuje sam decyzję co do warna czy po zalogowaniu go przez bassStylerza?
a zrobił to żeby nikt z hati nie wiedział o tym że bassStylerz to nowe konto denima - bo nikt nie lubiał Denima? |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Doczy: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wysany: 2010-10-09, 10:01
|
|
|
To, że ktoś się zalogował o 2 rano jeszcze nie świadczy o tym że jest multikontem, a o ile mi wiadomo to znają sieosobiscie i jeżeli akurat był w okolichach komputera to mógł usunąć takową wiadomość. |
|
|
|
 |
mieszko
|
Wysany: 2010-10-09, 10:08
|
|
|
TA CHYBA ŻE RAZEM SYPIAJĄ
ŚMIESZNE ŻE ADMIN TAK GO KRYJE WIĘC KOŃCZE TEMAT
[ Dodano: 2010-10-09, 20:38 ]
BassStylerz napisał:
jeszcze raz sie do mnie dosadz to nie bedziesz wychodzil z meliny ;] caly czas bd cie lal.
Kazdy wie ze ja to denim, a tamta osoba co gra na denimie po prostu nie potrafi dobrze grac, przeczytal regulamin i wie za co dawac warny. proste? czy namalowac?
odpisz skasuj
zostałeś zablokowany przez tego użytkownika
[ Dodano: 2010-10-09, 20:39 ]
ponieważ zablokował mnie na priw odpowiem tu
[ Dodano: 2010-10-09, 20:39 ]
straszyć możesz se młodszego brata a bić wiesz co i namaluj jak możesz. |
|
|
|
 |
|