brak poturbowań |
Autor |
Wiadomo¶æ |
mieszko
Do³±czy³: 25 Wrz 2010 Posty: 24
|
Wys³any: 2010-10-03, 20:42 brak poturbowaÅ„
|
|
|
mam taki pomysł co do poturbowań gracze zaraz po ataku zrzucają broń i idą na 13 posterunek - efekt końcowy znany.
A gdyby zrobić tak jak z dzielnicowym, albo w przypadku ataku innego gracza - albo przeżyje albo zginę poturbowany tylko wtedy gdy wyjdzie to z prostych działań matematycznych a nie tak jak z 13 posterunkiem ludzie wtedy nie turbowali by się bo mogli by zginąć i gra ciekawsza a słabszy miał by szanse ubić śilniejszego a ten co atakuje by zaraz iść na turbo zastanowi się . |
|
|
|
 |
BassStylerz
I'm BassStylerz
Do³±czy³: 11 Pa¼ 2009 Posty: 10 Sk±d: książke piszesz?
|
Wys³any: 2010-10-03, 20:49
|
|
|
no to juz bys sobie nie poexpil ;]
mysl tez o tym bo przy expie bardzo czesto zdaza sie "turbo" |
|
|
|
 |
mieszko
|
Wys³any: 2010-10-03, 23:17
|
|
|
i oto chodzi kiedy ty będziesz expił ja mam szanse pokonać cię jakiej niemam będąc 5 lev niżej np więc nie będziesz miał tyle luzu i będziesz musiał uważać tak jak ja żeby ktoś cię nie zabił. |
|
|
|
 |
BassStylerz
I'm BassStylerz
|
Wys³any: 2010-10-04, 14:57
|
|
|
Ja tez musze uwazac zeby mnie wyzszy lvl nie zabil.
Zadko sie zdarza ze nizszy lvl zabija wyzszy? |
|
|
|
 |
mieszko
|
Wys³any: 2010-10-05, 01:13
|
|
|
Otym właśnie pisze, gracz z niższym lev gra w obawie przed graczem z wyższym a ten nie obawia się go wcale.
podam przykład:
mieszko lev 16
gracz x lev 22
m nie ma szans zabić gracza x co najwyżej zabierze mu kilka punktów życia
gracz x atakujÄ…c m zabija go bez problemu
Jeżeli zlikwidujemy poturbowania gracz x expiąc będzie grał w obawie o strate życia tak samo jak m czyli po mojemu trochę szanse się wyrównają.
a po zatym atakując innego gracza zostawię mu szanse na oddanie ciosu bo się nie poturbuje w obawie przed śmiercią albo że zabije mnie pierwszy lepszy gracz bo zostanie mi np. 7 życia
[ Dodano: 2010-10-05, 01:23 ]
potubowanie było by tylko i wyłącznie wtedy gdy 13 posterunek czy jaki kolwiek inny gracz lub obiekt łącznie z dzielnicowym zabierze mi tyle życia że w sumie zostanie mi od 1 do 5 p. czyli prosta matma mam 100 życia atakuje 13 posterunek w kilku rundach zabiera mi 97 zostaje mi 3 więc jestem poturbowany ale jęśli zabiera 100 to umieram a jeśli zabieże 92 to zostaje mi 8 i gram dalej i proste mniej poturbowań więcej gry |
|
|
|
 |
As_Z_Rękawa
Do³±czy³: 11 Lut 2010 Posty: 7 Sk±d: Ze Schizorenii Twej!
|
Wys³any: 2010-10-05, 12:04
|
|
|
mieszko ty naprawde musisz brac jakies srodki ktore blokuja myslenie.
"i oto chodzi kiedy ty będziesz expił ja mam szanse pokonać cię jakiej niemam będąc 5 lev niżej np więc nie będziesz miał tyle luzu i będziesz musiał uważać tak jak ja żeby ktoś cię nie zabił."
jasne ze masz szanse go zabic i zabrac bron podczas gdy on expi, wystarczy ze dajmy na to ze parafia zabierze mu duzo zycia, a ty w tym czasie go uderzysz masz duza szanse zabic go.
"Jeżeli zlikwidujemy poturbowania gracz x expiąc będzie grał w obawie o strate życia tak samo jak m czyli po mojemu trochę szanse się wyrównają. "
gdy expisz zawsze trzeba byc uwaznym, bo mozna stracic kase gdy cie sturbuje, badz ktos cie zaatakuje i zabierze bron. Ja wiem ze jka ty expisz o 4 godzinie to pewnie nikkogo nie ma i sie nie obawiasz o atak, ale wiekszosc woli spac o tej godzinie:) |
|
|
|
 |
BassStylerz
I'm BassStylerz
|
Wys³any: 2010-10-05, 18:45
|
|
|
mieszko nie odzywaj juz sie....
Pomysł bez sensu, jestem na nie. |
|
|
|
 |
mieszko
|
Wys³any: 2010-10-05, 22:57
|
|
|
czyżbyście się obawiali ale czego: mega tępo expienia to dla was gra?
więc może opiszcie sposób szybkiego expa wszyskim bo niewielu o tym wie a nowi już napewno nie i bawią się tygodniami zanim 7 wbiją a co dalej? |
|
|
|
 |
|