MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: ADMIN
2009-06-26, 08:31
martwy
Autor Wiadomo¶æ
ehee

Do³±czy³: 09 Maj 2009
Wys³any: 2009-06-17, 12:33   martwy

gdy jest ktos martwy to musi zaplacic jakas tam kaske albo dac flache albo ofiare badz 72h ale powino byc ulepszone ta pierwsza z w.w opcji ma ktos aparture i tam na koncie do zebrania kolo np. 800 $ i co nie moze wejsc gdyz jest martwy nie majac flaszki musi czekac te 72 h lecz gdyby zebral z apartury stac by go bylo na uleczenie se.

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2009-06-17, 18:31   

Powiedziałbym, że jest to nieco sprzeczne z logiką, albo się jest martwym albo nie. Martwi z założenia nie robią różnych rzeczy, takich jak zbieranie kaski czy bicie się.

ehee

Wys³any: 2009-06-17, 19:43   

no tak, lecz nie majac flaszki a to trzeba czekac te 3 dni

Balon

Do³±czy³: 24 Cze 2007
Wys³any: 2009-06-17, 20:26   

mozesz wyslac sms... wedlug mnie tez Twoja propozycja jest sprzeczna z logika. widziales kiedys chodzacego trupa?

Zwrotnica

Do³±czy³: 23 Maj 2009
Wys³any: 2009-06-18, 09:02   

Balon napisa³/a:
mozesz wyslac sms... wedlug mnie tez Twoja propozycja jest sprzeczna z logika. widziales kiedys chodzacego trupa?

A widziałeś trupa, który po 3 dniach zostaje wskrzeszony? ;/

PeBeD 

Do³±czy³: 06 Gru 2007
Sk±d: Kansas City
Wys³any: 2009-06-18, 14:01   

a moze by to rozwiazac w ten sposob:
powiedzmy ze mam przy sobie 2500 i 900 w aparaturze a res kosztuje 3000
teoretycznie mam kasy na wskrzeszenie za 3k wiec dlaczego tego nie zrobic, powinno sie dac, w 1 kolejnosci kasa powinna zostac odciagnieta z tego co mam przy sobie a poznij reszta z aparatury.
To chyba dobre rozwiazanie, bo nie trzeba wchodzic trupem w aparature dlatego jest to zodne z logika i zadowoli to pewnie liczne osoby 8-)

ADMIN
Administrator

Wys³any: 2009-06-18, 15:10   

Zwrotnica napisa³/a:

Powiedzmy, że po 3 dniach okazuje się, że jednak nie był martwy :P

ehee

Wys³any: 2009-06-18, 18:27   

wiec dlatego tez powino byc mozliwe zbieranie z apartury

crocop 

Do³±czy³: 14 Cze 2009
Wys³any: 2009-06-18, 18:46   

Według mnie pomysł dobry. Bez sensu jest też to że "Jesteś martwy idz do konowała aby cię wskrzesił" Jak trup może ISĆ do konowała?? Jak to możliwe że konował wskrzesza ludzi??
To jest również niezgodne z rzeczywistością wiec powinno być też możliwe wyciąganie kasy z aparatury. Skoro będąc trupem możemy iść do konowała równie dobrze możemy wyciągnąć kasę .

Balon

Wys³any: 2009-06-18, 19:15   

crocop napisa³/a:
Bez sensu jest też to że "Jesteś martwy idz do konowała aby cię wskrzesił" Jak trup może ISĆ do konowała?? Jak to możliwe że konował wskrzesza ludzi??

czyli wychodzi na to ze aby gra byla realistyczna, po zabiciu nalezaloby zalozyc 2 konto i grac od nowa bo nie mozna sie wskrzesic. wedlug mnie powinno zostac tak jak jest

SZAKAL 

Do³±czy³: 27 Lis 2007
Sk±d: Hamburg-Niemcy
Wys³any: 2009-06-19, 13:40   

No to może po kolei :

Balon napisa³/a:

Ano widziałem choćby Tu :-P

Zwrotnica napisa³/a:

Hmm jak by na to nie patrzeć to gdyby się tak tutaj odwołać do Religi to Jezus się wskrzesił po 3 dniach :mrgreen:

crocop napisa³/a:
Według mnie pomysł dobry. Bez sensu jest też to że "Jesteś martwy idz do konowała aby cię wskrzesił" Jak trup może ISĆ do konowała?? Jak to możliwe że konował wskrzesza ludzi??

Ano możliwe :mrgreen: Słyszałeś może o kimś takim jak Dr.Frankenstein ? :mrgreen:

Balon napisa³/a:
czyli wychodzi na to ze aby gra byla realistyczna, po zabiciu nalezaloby zalozyc 2 konto i grac od nowa bo nie mozna sie wskrzesic. wedlug mnie powinno zostac tak jak jest

Dokładnie jak napisałeś.Wiadomo ,że część tej gry zawiera pewne realia życiowe ,jednakże nie zawsze jest możliwe aby wszystkie szczegóły były tak dopracowane jak jest w rzeczywistości ,poza tym trzeba wziąć pod uwagę też ,że to jest tylko wirtualna gra która ma służyć rozrywce a nie pisaniu czyjeś biografii aby się trzeba było w niej trzymać na każdym kroku realiów życiowych :-P ; P

crocop 

Do³±czy³: 14 Cze 2009
Wys³any: 2009-06-19, 16:14   

I właśnie dla tego wyciągniecie pieniędzy z aparatury powinno być możliwe :]

Balon

Wys³any: 2009-06-19, 17:13   

regulamin napisa³/a:
15. Tworząc gre starałem się trzymać "realiów życiowych", choć nie zawsze mi się to udawało :), bądz nie było mozliwe, więc jeśli masz pomysł co można zmienić w kwesti merytorycznej (i nie tylko) to pisz.

jaki z tego wniosek? a no wlasnie taki ze trzeba bylo wprowadzic jakis sposob i miejsce na wskrzeszanie w razie zabicia i wlasnie tu trzeba bylo troszke naciagnac realia zyciowe (czyli wskrzeszanie u konowala)i nie ma potrzeby robic tego ponownie wprowadzajac opcje wyplacania kasy z aparatury gdy jest sie martwym :-P

ADMIN
Administrator

Wys³any: 2009-06-19, 18:17   

Otórz to, zostanie tak jak jest ;)

PeBeD 

Do³±czy³: 06 Gru 2007
Sk±d: Kansas City
Wys³any: 2009-06-19, 19:18   

a mój pomysł w którym kasa z aparatury by była odciągana autamatycznie jest zły?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: