MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zamkniêty przez: ADMIN
2008-06-20, 16:18
2 Åšwiat...

Jesteś za dodatkowym światem nr 2??
TAK
82%
 82%  [ 23 ]
NIE
17%
 17%  [ 5 ]
G³osowañ: 28
Wszystkich G³osów: 28

Autor Wiadomo¶æ
freestyler 
nocny skur*ysyn

Do³±czy³: 23 Lut 2008
Sk±d: z Twoich koszmarów
Wys³any: 2008-04-18, 15:33   

behemot napisa³/a:
Drugi świat to pikuś dla admina wiec czasu mu to wiele nie zajmie a zapewne kasa za flaszki na drugim świecie sie przyda;)

jeśli ludzie będą tam flachy kupować to przestaną na pierwszym świecie więc to na jedno wychodzi ;p

behemot napisa³/a:
Poza tym nie widzę powodu żeby komukolwiek zabraniać gry. Jeśli nie chcesz grać na drugim świecie to nie graj. Jak są chętni na grę na drugim świecie to jakie masz prawo im zabraniać?

ja nikomu nic nie zabraniam bo nie ma czegoś takiego jak 2 świat ;p behemot Ty jeszcze żyjesz w tym drugim świecie ;p takim dziecinnym ;p

behemot napisa³/a:
No i rzeczywiście przydałby sie też jakiś cel tej gry, bo w chwili obecnej gra właściwie nie ma sensu. PGr zgarnęło wszystko a Honesty tylko czekają aż sie znudzi PGr i przestana grać żeby mogli wielce ogłosić że wygrali.

to tylko Twoje zdanie a Ty masz wszędzie sprecyzowane i bardzo odmienne teorie ;p na tematy o których nie masz pojęcie ;p sprawdź to z bliska a nie mów że coś jest tak jak nie masz na ten temat żadnej wiedzy ;p typowy dziennikarz ;p

Cytat:
Mógłby sie też przydać jakiś jasny system oceny wojen pomiędzy ekipami. Jakiś system pkt który zliczałby wg jakiejś tam ustalonej zasady punkty zdobyte dla ekipy (np. zabicie gracza z ekipy przeciwnej lvl*1000pkt, zabranie broni lvl*1000pkt + cena broni itp.

na tym by szły kolejne wały bo można sobie zrobić ekipe ;p niby że przeciwna i oddawać tulipany a pkt by sie same nabijały ;p

behemot napisa³/a:
W chwili obecnej głupio to troszke wygląda bo lansuje sie kilka osób na ławeczce jakie to z nich są kozaki a giną raz po raz i kupują tylko flaszki ze swoich multibanków.

mówisz chyba o sobie ;p

jeszcze coÅ› masz do powiedzenia??

behemot

Do³±czy³: 03 Kwi 2008
Wys³any: 2008-04-18, 16:08   

freestyler napisa³/a:
behemot napisa³/a:
Drugi świat to pikuś dla admina wiec czasu mu to wiele nie zajmie a zapewne kasa za flaszki na drugim świecie sie przyda;)

jeśli ludzie będą tam flachy kupować to przestaną na pierwszym świecie więc to na jedno wychodzi ;p

Ci którzy zrezygnowali bo nie chce im się pędzić do 25 lev mogą zagrać na nowym świecie i tam kupować flaszki.
freestyler napisa³/a:

behemot napisa³/a:
Poza tym nie widzę powodu żeby komukolwiek zabraniać gry. Jeśli nie chcesz grać na drugim świecie to nie graj. Jak są chętni na grę na drugim świecie to jakie masz prawo im zabraniać?

ja nikomu nic nie zabraniam bo nie ma czegoś takiego jak 2 świat ;p behemot Ty jeszcze żyjesz w tym drugim świecie ;p takim dziecinnym ;p

Jeszcze nie ma ale pewnie będzie bo w takiej sytuacji jest mało nowych graczy. Nikt nie będzie teraz sie ścigał z Zyziem bo i tak go nie dogoni. Z reszta to nie była moja inicjatywa.
freestyler napisa³/a:

behemot napisa³/a:
No i rzeczywiście przydałby sie też jakiś cel tej gry, bo w chwili obecnej gra właściwie nie ma sensu. PGr zgarnęło wszystko a Honesty tylko czekają aż sie znudzi PGr i przestana grać żeby mogli wielce ogłosić że wygrali.

to tylko Twoje zdanie a Ty masz wszędzie sprecyzowane i bardzo odmienne teorie ;p na tematy o których nie masz pojęcie ;p sprawdź to z bliska a nie mów że coś jest tak jak nie masz na ten temat żadnej wiedzy ;p typowy dziennikarz ;p

Tym co napisałeś tylko potwierdziłeś moje słowa
freestyler napisa³/a:

Cytat:
Mógłby sie też przydać jakiś jasny system oceny wojen pomiędzy ekipami. Jakiś system pkt który zliczałby wg jakiejś tam ustalonej zasady punkty zdobyte dla ekipy (np. zabicie gracza z ekipy przeciwnej lvl*1000pkt, zabranie broni lvl*1000pkt + cena broni itp.

na tym by szły kolejne wały bo można sobie zrobić ekipe ;p niby że przeciwna i oddawać tulipany a pkt by sie same nabijały ;p

Nic by ci to nie dało bo byś miał pkt w wojnie z jakaś lipną ekipa a nie z PGr. Pkty zdobywa sie w ramach wojny. Mozna tez wprowadzic granice zwyciestwa np. 2x tyle pkt co przeciwnik nie mniej jednak niż...
freestyler napisa³/a:

behemot napisa³/a:
W chwili obecnej głupio to troszke wygląda bo lansuje sie kilka osób na ławeczce jakie to z nich są kozaki a giną raz po raz i kupują tylko flaszki ze swoich multibanków.

mówisz chyba o sobie ;p

Mówię między innymi o Tobie - jak widać na forum tez starasz sie wylansowac;)

freestyler 
nocny skur*ysyn

Do³±czy³: 23 Lut 2008
Sk±d: z Twoich koszmarów
Wys³any: 2008-04-18, 16:49   

behemot napisa³/a:

Ci którzy zrezygnowali bo nie chce im się pędzić do 25 lev mogą zagrać na nowym świecie i tam kupować flaszki.

Ci którzy zrezygnowali raczej wiedzą że wraz z nowym świtem będą nowe wały więc wątpie żeby w to chcieli jeszcze raz grać ;p

Cytat:
Jeszcze nie ma ale pewnie będzie bo w takiej sytuacji jest mało nowych graczy. Nikt nie będzie teraz sie ścigał z Zyziem bo i tak go nie dogoni. Z reszta to nie była moja inicjatywa.

a po co ktoś ma sie ścigać z zyziem?? nie rozumiem tego na nowym świecie też będzie jedna osoba dużo przed wszystkimi i co mamy sie z nią ścigać??

behemot napisa³/a:

Tym co napisałeś tylko potwierdziłeś moje słowa

co bymCi nie napisał to Ty byś powiedział że potwierdziłem Twoje słowa ;p nawet jakbym napisał "cześć" ;p

behemot napisa³/a:

Nic by ci to nie dało bo byś miał pkt w wojnie z jakaś lipną ekipa a nie z PGr. Pkty zdobywa sie w ramach wojny. Mozna tez wprowadzic granice zwyciestwa np. 2x tyle pkt co przeciwnik nie mniej jednak niż...

na początku nawet PGr tam będzie lipną ekipą ;p

behemot napisa³/a:

Mówię między innymi o Tobie - jak widać na forum tez starasz sie wylansowac;)

jestem zaszczycony ;p ale takie głupoty to Ty wszędzie wypisujesz i sam udajesz kozaka ale w innych tylko potrafisz "zuuuuoooo i niedobro" zobaczyć ;p moim zdaniem zbyt sie zapatrujesz w to na co pozujesz ;p

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2008-04-18, 20:30   

Jak zawsze zaczyna się robić bajzel :P

Mnie się osobiście bardzo spodobał pomysł z tym aby serwer był turowy, czyli co jakiś czas reset, wówczas Ci co chcą grać dłużej będą na 1 a ci co chcą spróbować/poćwiczyć taktyki/ cokolwiek innego będą na 2

Co do czasu na rozdawanie banów [było wspomniane ze mogę nie mieć czasu na to] to można zawsze zrobić tak że nie będzie takowej potrzeby.

Zrobić tak, że powiedzmy czas się toczy 2 razy szybciej [wszystko dziej się 2 razy szybciej/częściej] ograniczenie ataków było by np 4 lev, ograniczenie broni 2 lev do góry, zrezygnowanie z aparatury [przez 2 miesiące to i tak się nie zwróci]
plus kilka innych zmian, tak aby multi nie miało sensu, a bany za bluzgi etc. to kwestia sekund ;)

Myślę, że na razie postaram się skupić na pomyśle nowej grafiki, a z nowym światem się jeszcze pomyśli bo jak widać różne są głosy.

Siomus_Zul 
GRASSMAN RULEZZ

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: wziąść kase na wino?
Wys³any: 2008-04-23, 19:01   

gra turowa jest bezsensowna... nigdy sie do niczego nie dojdzie jestem na wielkie NIE!!!! a 2 swiat jest po to zeby zaczeła sie nowa zabawa

Game_Over 
PGr!!

Do³±czy³: 27 Mar 2008
Sk±d: siÄ™ wziÄ…Å‚ globus
Wys³any: 2008-04-23, 23:41   

moim zdaniem reset serwera jest bez sensu...jak wszyscy wiemy nie expi się łatwo więc wbijać expa tylko po to żeby się serwer zresetował i zaczynać od nowa to bez sensu...

behemot

Wys³any: 2008-04-24, 15:32   

Nowy świat z konkretnym celem po osiągnięciu którego kończy sie gra.

Game_Over 
PGr!!

Wys³any: 2008-04-24, 18:03   

No i niby jaki miałby być to cel?

behemot

Wys³any: 2008-04-24, 20:43   

cokolwiek zdobycie jakiegoÅ› tam poziomu albo zgromadzenie jakiejÅ› tam kasy itp.

Game_Over 
PGr!!

Wys³any: 2008-04-24, 22:13   

z kasą to głupie...:) zachęta do tworzenia banków...lepiej z lvlem:D ale jakoś do np 25:) bo dalej jest bez sensu:)

zulus 
Bog_Seksu

Do³±czy³: 29 Lut 2008
Sk±d: Z marzen
Wys³any: 2008-04-30, 19:37   

Ja myśle że bardzo dobry jest pomysł z 2 światem i z tymi wszystkimi pomyslami ktorzy dali urzytkownicy. Myśle że admin to przemyśli a po drugie game_over behemot i freestayler dajcie szanse takim slabszym gracza sie wykazac bo tylko w tym swiecie obecnym widac ze sie liczą najlepsze ekipy takie jak : PGr,Honesty,Hatifnaty i Kom0rnicy
Więc niech admin przemyśli ta dyskusje i niech zadecytuje susznie tak jak to robi zawsze :):)

Menel1986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-03, 08:31   

Może nie mam racji ale jeżeli były by 2 światy to wszyscy by mieli po 2 konta. To w takim razie zadam pytanie co jest lepsze 2 słabe kąta czy 1 silne? Wiem że niektórzy mnie wyśmieją bo będą twierdzić że można mieć 2 silne. Ale tacy się mylą. i owszem można mieć 2 silne tylko najpierw trzeba się zastanowić ile zajmie dojście do 19levela na jednym koncie a ile to zajmie na 2 kontach

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: