MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Admin przymyka oczy na wybryki PGr !!!
Autor Wiadomo¶æ
max25

Do³±czy³: 29 Mar 2008
Wys³any: 2008-03-29, 18:35   Admin przymyka oczy na wybryki PGr !!!

Po wczorejszej rozmowie z szakalem wpadłem na pomysł żeby sprawdzić admina :P chodził o to, że napisałem do Niego z prośbą o podanie mi IP Bigmena albo szakala - oczywiście nie dostałem. a szakal dostał IP Mańka bez problemu cytat z wypowiedzi admina do szakala "prosiłeś o IP to masz" (mogłem coś pozmieniać, ale sens był taki sam)

2 sprawa to taka, że dzisiaj dostałem bana za słowo piz** napisane do bigmena przez PM
niechaj będzie ban zasłużony, nie powinienem sie tak odnosić do "dziecka", ale wczoraj szanowny Miecio wysłał mi PM, która zawierała i groźbe, i przekleństwo - w myśl regulaminu ban jak sie patrzy. Napisałem do admina - raz to to, że nawet nie raczył ospisać, a dwa, że nic sobie z tego nie zrobił i mietek nie poniósł żadnych konsekwencji !!!

pio17
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-03-29, 19:21   

co do groźby to ban się należy, inni za groźby dostawali!, a że traktuje nas nie równo to już każdy wie

ktos

Do³±czy³: 20 Sty 2008
Wys³any: 2008-03-29, 19:33   

to ze admin i caly pgr to oszusci to kazdy wie. jednak pgr uwaza sie za uczciwych a admin ich chwali. zakladanie takich tematow to tylko strata czasu bo i tak nic nie dadza. najlepiej to przestac w to grac bo ta gra to jeden wielki walek!!! :evil:

najka_x 

Do³±czy³a: 19 Maj 2007
Wys³any: 2008-03-29, 19:41   =/

no tak... jezeli to prawda to jest to niesprawiedliwe. bardzo niesprawiedliwe... cóż nawet nie określę tego inaczej bo jeszcze warna lub bana dostanę... a mówi się że Admin niby taki bezstronny... cóż, nie ma sensu się powtarzac. myślę, że bezsensowne było zrobienie tego tematu bo było jest i będzie tak jak jest i nikt tego nie zmieni.

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2008-03-29, 19:45   

max25, proźba szakala była uzasadniona chęcią donosu na policję, a tego zabronić mu nie mogę, żyjemy bowiem w wolnym kraju, zresztą dostałeś info na tenże temat na pw. Ty chciałeś ip, bo jak sam to nawet stwierdziłeś "sprawdzenia", ja sprawdziłem czy miałbyś jakiś sensowny powód i nie uważam aby takowy był.

Wiadomość do mnie nie doszła [zdaża się], czasem jak nie ma reakcji z mojej strony, a wiadomo że sie logowałem, to warto napisać raz jeszcze. Rzeczywiśćie groźby były,ban został przyznany.
Ostatnio zmieniony przez ADMIN 2008-03-29, 20:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

max25

Do³±czy³: 29 Mar 2008
Wys³any: 2008-03-29, 20:09   

to sie rozumie :P jeszcze takie pytanie, na ile mietek ma bana - bo ja za brzydkie słowo dostałem jakby nie było - 33 h nie wiem czemu tak dziwnie, ale jakoś tak jest - mam nadzieje ze mietek dostał więcej za groźbe + przekleństwo.

PS "prośba"

GeparD 
ShoT !!!

Do³±czy³: 26 Mar 2008
Sk±d: brać siÅ‚y na kobiety
Wys³any: 2008-03-29, 20:36   

PS .nie ''zadża się'' tylko ''zdaża'' ;) pozdro dla Admina :-P

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2008-03-29, 20:39   

juz, lepiej ? :P