|
MENELE.net
zostań rasowym żulem :P
|
Zamkniêty przez: ADMIN 2007-12-20, 19:29 |
Ataki na różnych levelach |
Autor |
Wiadomo¶æ |
lovable [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-17, 15:39 Ataki na różnych levelach
|
|
|
Uważam , że niesprawiedliwe jest to, że będąc na 9lvl nie można atakować ludzi z 5 lvl i powyżej 11lvl. Dlaczego niesprawiedliwe zapytacie?
A dlatego, że ludzie z 14-16lvl mogą atakować 9lvl, czyli 5 lvl-ów niżej i jeśli policzycie to z 9lvl nie można atakować 5lvl, czyli 4lvl-ów niżej. Gdzie tu jest sprawiedliwość?
Na dodatek jeśli już Cię zaatakuje ktoś z 14 lub 16lvl, a Ty masz 9lvl, to nie możesz mu nawet oddać. Paranoja! W ten sposób nikt nie dojdzie do 14-16lvl i wyżej, bo Ci gracze, którzy mają te lvl-e na bierząco koszą słabszych graczy. Gdzie tu sprawiedliwość? Uważam to za błąd niewybaczalny.
Człowiek kupuje te flaszki poprzez sms i to nie tani sms, bo 9zł, po czym kupuje broń. Po co pytam ta broń? A żeby oddać komuś z 16lvl. Inwestuję kasę, aby pograć, ale na marne. Są to pieniądze wyżucane w błoto. Prawdziwe pieniądze, bo przeznaczone z budżetu realnego życia , a nie tam jakiejś gry.
Adminie, Założycielu gry, czy Wy uważacie to za uczciwą walkę?
Bo ja nie sądzę, żeby tak było.
Zastanówcie się co z tym zrobić.
Jestem rozżalony strasznie i jeśli nic nie zmienicie, to będę zmuszony zrezygnować z tej gry, jak zapewne dużo graczy już to zrobiło i inni zrobią. |
|
|
|
 |
Grzegorz1777
|
Wys³any: 2007-12-17, 17:33
|
|
|
Ja osobiście byłbym za tym żeby wprowadzic że dany lvl może bic tylko o jeden wyżej i jeden niżej wtedy moża by więcej czasu spędzać poza melina gdyż małe prawdopodobienstwo żeby 2 graczy na rownym lvl zabiły gracza z ich poziomu. ale teraz to juz nie ma większego sęsu gdyż np. gracz ZYZIO posiada 23lvl i on by nikogo nie mógł bic.;/ |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
|
|
|
 |
lovable [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-17, 19:44
|
|
|
Tak?
Niemożliwe?
A co powiesz wafel na to , że nie mogę pić 5 lvl?
A 16lvl może bić 9lvl?
Między moim 9lvl-em, a 5lvl-em jest różnicy 4 lvl-e i nie mogę bić, bo gość za słaby jest niby.
A między mną , a 16lvl-em jest chyba różnicy 7lvl i dostaję baty non-stop-color, bo się uwziął jeden z drugim. Pokalkuluj!
[ Dodano: 2007-12-17, 19:48 ]
Uważam, że powinno się dopóścić 2 lvl. Nie więcej.
Tzn. Gość z 10lvl-em może atakować od 9 lvl do 11lvl.
I po sprawie.
Ale czy Admin to przeczyta?
Czy coÅ› siÄ™ zmieni?
Nie sÄ…dzÄ™ :/ |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-17, 22:05
|
|
|
taki temat istneje co najmniej jeden,,
poza tym 16 lev nie moze aytakowac 9!!! dopiero 11 lev jest w jego zasiegu |
|
|
|
 |
gilardinho
;)

Wiek: 33 Do³±czy³: 28 Cze 2007 Posty: 71 Sk±d: z mamy i taty
|
Wys³any: 2007-12-17, 22:15 Re: Ataki na różnych levelach
|
|
|
lovable napisa³/a: |
A dlatego, że ludzie z 14-16lvl mogą atakować 9lvl, | powiem ci ze tylko 14 lvl moze siegnac 9lvl 15 i 16 juz nie:P |
_________________ INDIANIE.net - zostań indianinem
Go¶æ uważaj na swojÄ… pukawke ;p
 |
|
|
|
 |
lovable [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-17, 23:28
|
|
|
no to jest 5lvl, a ja mając 9 lvl nie mogę 5lvl bić |
|
|
|
 |
Xardas
Do³±czy³: 20 Lis 2007 Posty: 3
|
Wys³any: 2007-12-19, 19:47
|
|
|
Niestety nie ma, co zakładać takich tematów, bo są bezsensu
Ci z większymi, lvl nie mają takich problemów żyją zasadą, jeśli czegoś nie widać to tego nie ma
|
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-12-20, 19:29
|
|
|
już jest temat gdzie gracze mogli by to zmienić - zmiejszając zasięg ataków, ale po pierwsze mało kto sie wypowiada, a po drugie jak na razie większości pasuje jak jest. |
|
|
|
 |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|