2 pomysły |
Autor |
Wiadomo |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Doczy: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wysany: 2007-11-12, 18:46 2 pomysły
|
|
|
Takie małe, ale moim zdaniem by się przydały ;)
1. Zbiorowa wiadomość do ekipy
Chodzi o to, żeby szef miał możliwość wysłania jednej wiadomości do wszystkich z ekipy. Teraz trzeba robić to pojedyńczo. Myślę, że byłoby to ułatwienie :) Poza tym można jeszcze dodać opcję wysłania priva do osób będących on-line w danym momencie.
2. Uprawnienia dla innych z ekipy
Tu mam na myśli taką rzecz, że wódz grupy mógłby nadać innym ludziom z ekipy dodatkowe prawa. Czyli np. przyjmowanie/odrzucanie podań czy jeśli pomysł wyżej przejdzie to przesyłanie zbiorowej wiadomości. Po co? Różnie bywa. Czasem komp padnie albo po prostu może coś wypaść i lider grupy nie loguje się np. kilka dni Wtedy nie ma komu przyjmować podań czy odwoływać robót. A poza tym ogólnie myślę, że niektórzy by chętnie współrządzili daną ekipą. Teraz nie ma takiej możliwości :)
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Rav

|
Wysany: 2007-11-12, 18:49
|
|
|
Maniek_Klawi napisa/a: | Chodzi o to, żeby szef miał możliwość wysłania jednej wiadomości do wszystkich z ekipy. Teraz trzeba robić to pojedyńczo. Myślę, że byłoby to ułatwienie :) |
extra pomysl.
Maniek_Klawi napisa/a: | Poza tym można jeszcze dodać opcję wysłania priva do osób będących on-line w danym momencie. |
spamowanie.
Cytat: | Tu mam na myśli taką rzecz, że wódz grupy mógłby nadać innym ludziom z ekipy dodatkowe prawa. Czyli np. przyjmowanie/odrzucanie podań czy jeśli pomysł wyżej przejdzie to przesyłanie zbiorowej wiadomości. Po co? Różnie bywa. Czasem komp padnie albo po prostu może coś wypaść i lider grupy nie loguje się np. kilka dni Wtedy nie ma komu przyjmować podań czy odwoływać robót. A poza tym ogólnie myślę, że niektórzy by chętnie współrządzili daną ekipą. Teraz nie ma takiej możliwości :) |
popieram. |
_________________ Wejdź i mi pomóż, a ja pomogę Tobie |
|
|
|
 |
shooter
I am Legend :-)

|
Wysany: 2007-11-12, 18:51
|
|
|
uwazam ze oba pomysly sa dobre... powinny byc wprowadzone w zycie a jesli nie to chociaz ankieta
chociaz co racja to racja... wysylanie wiadomosci do wszystkich online to spamowanie...obecnie mozna napisac to na laweczce poprostu |
_________________ 92 % polskiej młodzieży słucha rapu. Jeśli należysz do tych 8 %, to skopiuj to i wklej do swojego podpisu. |
|
|
|
 |
misiu1234 [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-12, 18:57
|
|
|
Pomysł niepodoba mi se zbytnio poniewaz pomysł nr.1 To nic innego jak ''Tablica ogłoszeń'' czy "Pogadaj z ziomkami" nikt inny poza członkami niema dio tego dostepu wie niewidze powodu zeby robic cos takiego |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
|
Wysany: 2007-11-12, 19:10
|
|
|
Tylko, że tam nie zaglądają wszyscy :) A wiadomość najłatwiej zauważyć i przeczytać :)
Z tą wiadomością do wszystkich on-line to chodziło mi oczywiście o ludzi z ekipy, a nie ogólnie |
|
|
|
 |
misiu1234 [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-12, 19:12
|
|
|
Wystarczy napisac w Opisie zeby zaglądali efekt gwarantyowny
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
|
Wysany: 2007-11-12, 20:00
|
|
|
Niekoniecznie :) |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Doczy: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wysany: 2007-11-13, 18:12
|
|
|
tu akurat zgodzę sie z misiu1234, nie ma wielkiego sensu robić kolejnego narzędzia do porozumienia sie z ekipą gdy tak jak sam powiedziałeś większosc ma tablice ogłoszeń i czat ekipy w głębokim poważaniu. |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
|
Wysany: 2007-11-13, 19:34
|
|
|
Nie zgodzę się :) Tablicę ogłoszeń? :> I co? Będąc zalogowanym mam tam zaglądać co chwila czy się nie pojawiło jakieś nowe info? :) Raczej bez sensu..
Jeśli chodzi o chat to niby racja.. Jednak tam czasem toczą się dyskusje osób aktywniejszych i ważne informacje mogą zaginąć w spamie czy jak to nazwać.
Priva by dostała każda osoba z ekipy i tym samym przeczytała :) |
Nie damy pogrześć mowy!
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wysany: 2007-11-13, 20:36
|
|
|
Wg mnie dwa pomysły są dobre :)
ad 1. Ulepszy to komunikacje w ekipie.
ad 2. Ludzie szybciej będą otrzymywać wiadomości, czy zostali przyjęci, czy tez nie :) |
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-11-17, 14:06, w caoci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
|
Wysany: 2007-11-17, 13:04
|
|
|
Po raz kolejny przekonuję się, że niektóre uprawnienia by się przydały komuś więcej niż Wodzowi..
W sytuacji kiedy do wspólnej roboty potrzeba 5 osób, 4 już dołączyły, a potem 2 kolejne jednocześnie robota się blokuje.. I trzeba czekać na Szefa żeby to odblokował. Łatwiej by było gdyby taką możliwośc mialy jeszcze inne osoby.
A przy okazdji Adminie da się coś zrobić z tym problemem, że zbyt wiele ludzi dołącza do napadu? |
Nie damy pogrześć mowy!
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
pio17 [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-17, 13:11
|
|
|
popieram wypowiedz manka ADMIN pomysl nad tym |
|
|
|
 |
Krillin [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-19, 08:32
|
|
|
mi sie podoba pomysł:) |
|
|
|
 |
misiek000 [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-20, 16:57
|
|
|
Czy to znaczy ze ADMIN bedzie pracowal nad opcja dodatkowych praw dla graczy w ekipie??? bo ja uwazam , ze bardzo by nam sie to przydalo... |
|
|
|
 |
mateusz_12xd [Usunity]
|
Wysany: 2007-11-20, 18:00 :D
|
|
|
Maniek jesteś zaje***** a pomysł jeszcze lepszy :D :D |
|