MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wiem wiem..
Autor Wiadomo¶æ
najka_x 

Do³±czy³a: 19 Maj 2007
  Wys³any: 2007-08-31, 19:52   Wiem wiem..

Zapewne każdy uzna to za głupi pomysł... ale tak teraz dopiero na niego wpadłam :P może można by zrobic coś takiego jak arena :) gdzie dwóch meneli umawia się na walke (maga byc oni wtedy w melinie) nastepnie przez 24 godziny ludzie stawiaja jakas okreslona kwote na jednego z wybranych meneli w wybranej walce... po 24 godzinach rozgrywa sie walka. kazdy z meneli ma po 4 uderzenia. nastepnie jest wypisany oficjalny raport z walki by kazdy mogl zobaczyc jak mu zaklady poszly :) pula pieniedzy zostaje podzielona na zwyciezców : Ci co stawiali pieniadze dostaja kwote = pula zebranych pieniedzy/ ilosc zwyciezców, zas osoba bijaca sie dostaje kwote = pula zebranych pieniedzy/ ilosc zwyciezców*lvl przeciwnika
wiem ze to skomplikowane i pogmatwane bo juz sie poglubilam... no ale moze ktos to jakos ogarnie i splodzi sie cos z tego :P

Alkoholik
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-31, 20:31   

Nawet Bardzo Fajny pomysł

najka_x 

Wys³any: 2007-08-31, 20:33   =)

ciesze siÄ™ alkoholiku ze Ci sie podoba.. bo balam sie ze nie bede umiala przedstawic swojej wizji i wyjdzie to jakos bez ladu :) wiec I'm so glad :D

dzako
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-08-31, 20:51   

fajny pomysł tylko raczej musiałoby być tak ze można sie bić tylko na tym samym lvl żeby były równe szanse , bo wyposażenie każdy ma inne i walka maja i Zazu to już porażka dla mnie bo nie mam takiego ekwip jak ona czy Mietek lub ktoś z niższego lvl na mnie :( ale myślę ze to fajny pomysł i wart by było go wprowadzić , trzeba by tylko ustalić kwotę za obstawienie walki oraz kwotę za wpisowe do takiej walki :lol: Ci co sie chcą bić muszą zapłacić powiedzmy po 200 ( ten który wyzywa do walki a 100 osoba wyzwana ) i ta osoba musi sie na to zgodzić najlepiej :-| , a obstawiający np. po 50 kasy lub po 100 , nie chce sie wypowiadać w sprawie kasy bo to ADMIN decyduje :) ale może macie jeszcze jakieś pomysły :) chętnie posłuchamy :lol:

najka_x 

Wys³any: 2007-08-31, 20:55   =)

nom ale moze byc i tak jak mowiles ze ograniczenie z lvlem - ze wyzywany jest ten sam lvl i on musi przystapic do ustawek... albo moze byc inaczej.. spojrz czasem na laweczke jaki tam jest kolchoz.. ludzie chca sie bic ... a inni im dopinguja :) takie cos jest wspaniala okazja by sie wyzyc :) a dodatkowo mozliwoscia zarobienia jakiegos grosza :)

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-09-01, 23:08   

No i mi tez sie podoba ;]

A no i tez cos dodam. Aby było autolosowanie przeciwnika (czyli przybliżony gracz siłowo) lub wpisywało by sie nick gracza i OK

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

dzako
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-05, 18:43   

ADMINIE prosimy o rozpatrzenie tej propozycji a graczy proszę o swoje wypowiedzi na ten temat :) jeśli wam sie to podoba to piszcie , jeśli nie to tez piszcie i co byście zmienili :lol:

tytus91 

Do³±czy³: 07 Sie 2007
Wys³any: 2007-09-05, 19:08   

No ja myśle że to co napisala najka jest dobre ale nie podoiba mi sie juz opcja ktora wafal napisal:( lepsze jest to kiedy 2 sie umawia:)

Rafi95 

Do³±czy³: 31 Sie 2007
Wys³any: 2007-09-05, 21:43   

Mi tez se podoba ten pomysł

zdenek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-08, 15:00   

Dobry pomysł

flu0r
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-08, 19:24   

dobry pomysl :] popieram

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-09-09, 12:50   

ok no to sie wypowiadam

pomysł sam w sobie niczego sobie, troche problem jak to zrobić, szczerze mówiąc tez sie nieco pogubiłem w wytłumaczeniu najki :P

no i troche problem z tymi levelami (ograniczenie kto kogo moze)

Ja nad tym jeszce pomyśle, ale jak ktoś ma pomysł jak to ma wyglądać to niech pisze ;)

uente 
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz City
Wys³any: 2007-09-09, 16:02   

To jest takie podobne jak na indianach czyli TURNIEJ.
Ten kto gra na indianach ten wie.
Ale bardzo mi sie podoba pomysł.
I chciałbym zeby został wprowadzony.

fensz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-09, 16:04   

Według mnie pomysł ciekawy, ale małe prawdopodobieństwo aby wszedł w życie. No chyba że w jakiejś wersji uproszczonej. Pozdrawiam

flu0r
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-10, 07:22   

boze wy jakimis turniejami sie przejmujecie lepiej jak admin by zrobil zeby mozna bylo bic lvl o 3 mniejszy a nie z pgr mnie najka moze bic !!! bez przesady!!!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: