|
MENELE.net
zostań rasowym żulem :P
|
Wyjezdzam!! i co teraz? |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Cebul [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-13, 21:48 Wyjezdzam!! i co teraz?
|
|
|
Witam!
Tak jak w temacie...zalozmy ze wyjezdzam na wakacje na 2 tygodnie i co teraz? wiadomo ze moge pozdejmowac bronie ale i tak zawsze moge duzo stracic wiec proponuje wprowadzic cos takiego jak "urlop". Ten temat byl juz raz poruszany ale nic z tego nie wyniklo dlatego pisze zeby admin umozliwil gracza konkretna przerwe na okreslony czas (okreslona ilosc dni)
Np byloby cos takiego ze kazdy gracz ma np 60dni / 1 rok do wysiedzenia w melinie nie liczac pojedynczego siedzenia po 5, 7 czy 10 godzin.
Albo cos takiego ze np przez wakacje letnie i ferie zimowe mozna dlugo siedziec w melinie.
Nie wiem do konca jak mozna ten problem rozwiazac, moze inny beda mieli ciekawsze propozycje, wpisujcie sie wszyscy!! bo wakacje tuz tuz a przeciez wakacje sa po to aby odpoczywac a nie zeby zastanawiac sie czy jak wroce do domu i usiade do kompa to bede skasowany ze wszystkiego czy nie...
CZEKAM NA OPINIE INNYCH, niech ADMIN tez sie wypowie, trzeba cos z tym zrobic |
|
|
|
 |
Nerox [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-17, 14:40
|
|
|
Jestem za.
A rozwiazanie ejst proste na ferie czy wakacje admin dodaje skrypt umozliwajacy wziecie urlopu i na wakacje neich to bedzie mozliwosc na min 1miesiac chcoiaz mysle ze na 2 miechy tez by bylo super :) Albo wogole wprowadzic to w codziennosc i dzialaloby to jak w ogame.pl Czyli wsadzamy urlop i nie mozna go oczywiscie zdjac kasa za aparature nie dochodzi nikt cie zbic nie moze. JESTEM ZA TYM POMYSLEM!! JEST TO SUPER POMYSL!!:D
Sam chcialem taki temat zalozyc:D |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-06-18, 16:46
|
|
|
tiaaa, może nie na 2 m-c tylko obrazu na nie określony czas ;/ |
|
|
 |
wólik [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-07, 21:00
|
|
|
urlop powinien być, ale myślę że płatny - tzn że za 1 dzień urlopu (nic kasy z aparatury, zero ataków, zero promili) płaciło by się np. 100kasy. czyli jeżeli weznę urlop a mam np. 357kasy, to przez 3 dni mam spokój, a potem ...
(gdyby taka opcja powstała, dobrze byłoby ją nazwać "wyjazd na kemping" lub coś w tym rodzaju ) |
|
|
|
 |
Bigmene [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-08-11, 15:59
|
|
|
A mi sie wydaje ,ze urlop powinnien zostac zmieniony. Czas urlopu mozna ,by bylo zmienic na czas nieokreslony ,ale trwajacy co najmniej 1 dzien. Poza tym pod czas urlopu konto zostaje zamorzone, czyli nic nie mozna robic poza pisaniem Priv, na laweczce. |
|
|
|
 |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|