|
MENELE.net
zostań rasowym żulem :P
|
Przesuniêty przez: ADMIN 2007-07-05, 16:40 |
Szaberek |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Stary [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-05, 15:17 Szaberek
|
|
|
Mam taka propozycje, wielu prawdziwych meneli zyje z szaberku, jak to sie robi?
Trzeba znalezc jakies opuszczone, lub nie do konca opuszczone miejsce, typu fabryka, dworzec kolejowy, kamienica, mieszkanie, stodola etc etc.
Wchodzimy do takiego obiektu, i zabieamy "drogie" towary, czasem mozna byc zaskoczonym tym co uda sie znalezc (serio :D:D:D). Ale wiekszosc idzie na handel, na kazdym targu da sie spotkac meneli sprzedajacych dziwne towary, po niewielkich cenach.
Propo realizacji, mozna by zrobic opcje dostepna od powiedzmy 3 lub 4 poziomu, ktora bylaby czyms posrednim miedzy napadem a szperem :D:D
Co sadzicie o tym pomysle? |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-07-05, 16:38
|
|
|
już w trakcie czytania twojego postu naszła mnie mysl którą sam później wyraziłeś
po co Ci powtarzanie pomysłów, to by było powielenie szperu lub zbierania złomu |
|
|
|
 |
Stary [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-07-05, 17:57
|
|
|
no czy ja wiem, ale niech bedzie. W kazdym razie troche malo mozliwosci zarobku... |
|
|
|
 |
sivo

Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 22 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-07-05, 21:49
|
|
|
Stary napisa³/a: | W kazdym razie troche malo mozliwosci zarobku... |
ale po co powtarzać te same rzeczy tylko pod innymi nazwami jako pod pretekstem nowych form zarobku... zresztą nie samą kasą żyje człowiek :P |
|
|
|
 |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|