MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Ekipa
Autor Wiadomo¶æ
Finka
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-28, 11:33   Ekipa

Witam.
Mam nowÄ… propozycjÄ™.
Dotyczy ona funkcji ekip- to dobrze, że taka powstała, jednak uważam, że mało w niej opcji. Według mnie, mogło by się coś znaleźc w formie "banku ekipy" czyli coś takiego, gdzie mogłobys ei wpłacac kasę na potzreby teamu. Za tę kasę można by kupowac(lub ulepszac) odpowiednik aparatury gdzie można by bimber pędzic . Taki schowek, gdzie można było by uzupełnic promile, byłby też szczegółowy wykaz kto, kiedy i co wypił. Innym wyjsciem może byc melina- im więcej kasy w banku zespołu- tym bardziej bezpieczniejsza, większa melina.
ProszÄ™ o rozpatrzenie moim propozycji.
ps. mam zastrzeżenia co do tego "multikonciatrstwa". Podobno można miec przes to zablokowanie/skasowane konto! Sama gram w tę grę z rodzeństwem, więc mamy taki sam IP (wszyscy mamy wspolny komputer). Dlaczego mielibysmy miec skasowanie konta? To, że mam siostrę w swoim teamie wcale nie znaczy ze jestem "multikonciarzem" :-/

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-06-28, 12:22   

co do banku hmm... a co jak ktoÅ› wpadnie i wszystko zabierze ? a potem odejdzie z ekipy ? kiepski interes.

Co do multikonta - ludzie Ku*** po to jest regulamin aby go czytać, gdybys przeczytała to nie miała bys zastrzeżeń (jesli coś przypadkiem jest niezrozumiałe, zawsze można sie spytać)

Juz w tym momencie powinien być warn za nie przeczytanie reulaminu (chodzi o regulamin gry)

rafix6

Do³±czy³: 23 Cze 2007
Wys³any: 2007-06-28, 15:56   HeH

heh Å‚asnie najpierw do banku a potem "spyli" heh kiepskie pozdrawiam ;]

Finka
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-28, 18:37   

hehe
ale Admin ja regulamin czytalam:P tylko wciąż nie wiedziałam jak sie z takim Adminem skontaktowac:( na laweczce przebywam zadko i chyba nigdy nie widziałam.... w spisie osób online często bywało "Admin" ale czy to jest Twój nick? pojawiła sie wiadomosc i wiedziałam, ale wiadomosc przeczytalam dzisiaj:(

SELER
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-28, 21:24   

Ja byłbym za bankiem, ale jak by każdy ziom np. mógł tylko zabrać np. 1k z banku..
co ADMIN na to??:P

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-06-28, 23:37   

Finka, tak nick w grze i na forum Admin to ja :) Jak by co zawsze mozna spytać a w ostateczności zawsze jest e-mail.

SELER, hmm zabiore 1k 100 razy to tak samo jak bym raz zabrał 100k

zresztą co to jest 1k ? na początku to mnustwo i u nowych ekip tyle nawet nie bedzie, a w puźniejszych stadiach to na konowało sie wiececj wydaje.

generalnie jeśli chodzi o bank jakiego kolwiek rodzaju to jestem na nie, będzie to tylko i wyłącznie sprzyjać oszustwom i/lub zachęcać do multikont.

SELER
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-30, 10:31   1k

ale ze nie moze np. 100razy brac 1k, tylko jeden raz

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum