Moze troche menelstwa?? |
Autor |
Wiadomo¶æ |
reÅ›la_junior [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-01, 23:25 Moze troche menelstwa??
|
|
|
kazdy menel zuli....... to moze bedzie takie cos ze np. przez 4 godz zulisz i pozniej masz wyplate! a czasami cie za to skopia!! czekam na odp. |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-06-02, 08:13
|
|
|
no to masz zbieranie zlomu, myśle że nie ma sensu powielać pomysłu zmieniając tylko jego nazwę i dodając możliwość straty życia ;) no chyba ze wszyscy będą chcieli, lub gdy inaczej będzie to działać :) |
|
|
|
 |
Zgredek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-04, 15:15
|
|
|
Opcja żebranie po Kościołem? Dostępna w każdą niedzielę, można sporo zarobić nawet przy godzinie żebrania, ale i dostać wpiernicz od księdza Jednak zbieranie złomu jest bardzo podobne, no chyba, żeby zrobić coś takiego na podobnej zasadzie do szperania |
|
|
|
 |
najczarniejszy [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-05, 00:26
|
|
|
żebranie by się przydało. odnośnik jak do SZPERU i rozwijane menu z wyborem miejsc w które można udać się w celu żebrania, np. kościół, rundka po okolicznych mieszkaniach, skrzyżowanie, tramwaj. miejsca te byłyby zróźnicowane pod względem łatwości wyżebrania czegoś/dostania wpierdol. |
|
|
|
 |
evilboczek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-09, 16:39
|
|
|
pomysł jest gruby :D
można by to trochę rozwinąć...np. był by do wyboru cel tak jak w napadach i jakiś zabawne teksty np. 'dyjze pani na bulkę bo mnie suszy' albo 'na zupę zbieram' czy coś takiego... |
|
|
|
 |
Nerox [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-17, 14:54
|
|
|
najczarniejszy napisa³/a: | żebranie by siÄ™ przydaÅ‚o. odnoÅ›nik jak do SZPERU i rozwijane menu z wyborem miejsc w które można udać siÄ™ w celu żebrania, np. koÅ›ciół, rundka po okolicznych mieszkaniach, skrzyżowanie, tramwaj. miejsca te byÅ‚yby zróźnicowane pod wzglÄ™dem Å‚atwoÅ›ci wyżebrania czegoÅ›/dostania wpierdol. |
Jestem za tym:)Hehe niedziela i zebranie:P Ale zeby nie bylo to cos takiego ze sie usadzisz na 12h w ksociele i git.... cos takiego jak zbieranie zlomu;> ze np w 1 niedziele 1godzina siedzenia:) |
|
|
|
 |
|