Przesuniêty przez: wafal 2007-05-18, 22:35 |
wprowadzenie turniejów |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Siomus_Zul
GRASSMAN RULEZZ

Do³±czy³: 15 Kwi 2007 Posty: 40 Sk±d: wziąść kase na wino?
|
Wys³any: 2007-04-15, 17:19 wprowadzenie turniejów
|
|
|
fajno by było gdyby admin wprowadził "turnieje meneli" na podobnej zasadzie jak w indianach ale podstawowa stawka była by mniejsza np 50zł bo tu trudniej zdobyc kase...
co o tym myslicie mówcie swoje opinie.... |
_________________ Na zawsze wierny mojej ekipie ... MoDeRaToR |
|
|
|
 |
..:: Juri ::.. [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-15, 17:21
|
|
|
w teko typu grach to jest obowiÄ…zek :) w zasadzie jakies zasady trza wykombinowac i wojny prowadzic miedzy sobÄ… ( ekipy ) |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-04-15, 17:23
|
|
|
jeśli chodzi o wojny to poprostu mozęcie sie zmawić na bicie kogoś na chacie ekipy :P
a co do turniejów to będą ale za jakis czas dopiero (kwestia przeróbek i dopracowania kilku pomysłów) |
|
|
|
 |
Go¶æ
|
Wys³any: 2007-04-15, 17:27
|
|
|
wojny które mogły by byc przeprowadzane za pośrednictwem forum
coÅ› w stylu ekipa [GUMISIE] vs ekipa [LACHOCIÄ„GI]
i po prostu ludzie z jednej ekipy lali by ludzi z drugiej i w temacie dotyczÄ…cej wojny wklejali by te ataki
ataki były by sumowane i w ten sposób liczyło by sie która ekipa jako pierwsza zdobędzie powiedzmy 100 wygranych ataków wygrywa wojnę
P.S> nie wiem jak to wygląda na forum Indian ale można by cos takiego wprowadzic |
|
|
|
 |
Fr3ak [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-18, 18:35
|
|
|
A moge zapytac na czym polegaly owe turnieje w Indianach?
Bo chyba nie jestem w temacie
Domyslam sie, ze byloby to cos w stylu walk ekip, ale IMO prowadzenie tego poprzez forum, nie mialoby wieksego sensu, bo nie wszyscy tu zagladaja i takie Bum Fights nie bylyby popularne. Wymagaloby to wprowadzenia po prostu nowej opcji w samej grze. |
|
|
|
 |
frytka [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-18, 20:31
|
|
|
Fr3ak napisa³/a: | A moge zapytac na czym polegaly owe turnieje w Indianach? |
możesz zapytać
polegają na tym, że wpłacasz 100 złotych monet, dostajesz chyba 4 przeciwników ( mniej więcej na swoim poziomie ) za każdą wygraną walke dostajesz punkty turniejowe, potem osoba która ma najwięcej pkt. zgarnia większość z puli ( czyli tych wpłaconych stówek...) jest jeszcze drugie, trzecie miejsce, ale nie wiem ile ich dokładnie |
|
|
|
 |
|