zegar ataku ;) |
Autor |
Wiadomo¶æ |
GeparD
ShoT !!!
Do³±czy³: 26 Mar 2008 Posty: 44 Sk±d: brać siÅ‚y na kobiety
|
Wys³any: 2011-04-24, 19:59 zegar ataku ;)
|
|
|
Z racji tego iż gra pt. www.indianie.net upadła, chciałbym ponownie wnieść o wprowadzenie na menelach funkcji takiej jak zegar odmierzający czas do kolejnego ataku (ostatnio twierdzono że to plagiat z indian no ale jeśli nie ma indian to jaki to plagiat), uważam że opcja ta znacznie ulepszyła by grę ponieważ nie trzeba by bylo ślepiać w ten zegarek windowsa.
myślę że byłby to ciekawy prezent dla graczy z racji świąt (przynajmniej tyle bo życzeń się nie doczekaliśmy adminie ;) )
Wesołych Świąt |
_________________ rdza do rdzy:
-czas zacząć poloneza! |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2011-04-26, 10:14
|
|
|
Już kidyś był poruszany ten temat i jestem na nie. Zresztą zegarek windows czykażdy inny jest równie dobry moim zdaniem. |
|
|
|
 |
GeparD
ShoT !!!
Do³±czy³: 26 Mar 2008 Posty: 44 Sk±d: brać siÅ‚y na kobiety
|
Wys³any: 2011-04-26, 15:46
|
|
|
może i dobrym ale jak ktoś leje równo co 10min to chyba łatwiej by było troszeczkę...
mi akurat np zegarek windowsa nie dziala bo mam rozładowaną baterię na płycie głównej i co? poprostu niechce się wprowadząć zmian i tyle... ;)
wcześniej argumentem na "nie" było to iż taka opcja jest na indianach no ale teraz jak na indianach gra z 2 osoby to chyba nie jest to jakikolwiek powód przeciw.... |
_________________ rdza do rdzy:
-czas zacząć poloneza! |
|
|
|
 |
BadBoy
Do³±czy³: 21 Mar 2011 Posty: 1
|
Wys³any: 2011-04-26, 17:00
|
|
|
no własnie święta już się skończyły więc do roboty;P a zegarek to bardzo dobre udogodnienie |
|
|
|
 |
|