|
MENELE.net
zostań rasowym żulem :P
|
śmierć a strata broni |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Revenger
Do³±czy³: 18 Kwi 2009 Posty: 2
|
Wys³any: 2009-04-18, 18:03 Å›mierć a strata broni
|
|
|
17:58 Revenger - zaraz założę temat na forum i mam nadzieję że admin rozwieje wasze wątpliwości ;)
17:56 Kobra - jest bo ja np stracilem a zostalo mi 4 zycia
17:54 Revenger - spytaj admina czy jest możliwość zabrania broni bez zabijania ;)
17:54 BLADE - Revenger dostał łomot od ciebie!! Zabrałes mu 107 kasiory! Zdobyłeś również 40 pkt doświadczenia .
17:54 Game_Over - BLADE stracił 76 ran, zostało mu jeszcze 0
17:53 FIGO - z ato ty znasz sie hehe tylko nie wiadomo na czym hehe
17:52 FIGO - swieto lasu było
17:52 Revenger - lol. ty nawet nie znasz mechaniki gry... jakim cudem wbiłeś aż 17 lvl?
17:51 FIGO - tak tak a swistak siedzi :) hehe
17:51 Revenger - przeczytaj niżej. to że dostałeś auto to nie moja wina ;) dziękuj systemowi bo to wszystko na co możesz liczyć ;)
17:51 FIGO - zostało mi jedno zycie i nie zabiłes ..... hehe
17:50 Revenger - tak sobie tłumacz ;) a zabić zabiłem bo inaczej bym itemu nie zabrał ;)
17:49 FIGO - i zabic nie potrafisz
17:49 FIGO - brawo przy wbijaniu expa :) tylko tak potrafisz hehe
17:48 Revenger - FIGO dostał łomot od ciebie!! Zabrałes mu 129 kasiory! Zdobyłeś również 17 pkt doświadczenia i zabrałeś mu Zatruta strzykawka.
w związku z niejasnością wynikającą z autowskrzeszenia proszę admina o oficjalną odpowiedź na pytanie " czy jest możliwość odebrania komuś broni w walce nie zabijając go?" oraz co to jest autowskrzeszenie bo jak widać część graczy nie ma o tym pojęcia. |
|
|
|
 |
mmm
Do³±czy³: 07 Kwi 2009 Posty: 1
|
Wys³any: 2009-04-18, 18:42
|
|
|
haha śmiać mi sie chce jak na was patrze ;p jedni "inteligentni" kłucą się choć wiedzą że nie mają racji, natomiast inni jeszcze "bardziej inteligentni" zakładają takie "inteligentne" tematy w celu nabijania postów i dowartościowywania swojej "inteligencji" ;p
a wystarczy spojrzeć w FAQ:
"2.9 zostałem pobity, ale żyję, mimo to zabrano mi broń. Czy to błąd?
odp. nie, poprostu po tym jak zostaniesz zabity, masz około 20% szans na automatyczne uzdrowienie, niestety broń zostaje u zwycięzcy."
i jeszcze to że sie ma 4 hp po czasie:
"1.8 Gdzie mogę się leczyć ?
odp. Możesz albo cierpliwie czekać, albo iść do konowała. " |
|
|
|
 |
Revenger
Do³±czy³: 18 Kwi 2009 Posty: 2
|
Wys³any: 2009-04-18, 20:19
|
|
|
a myślisz mistrzu że skąd to wiem? ale jak widać nie wszyscy wpadli na pomysł żeby przeczytać FAQ zanim zaczną gadać bzdury na ławce
warn za wulgaryzm |
Ostatnio zmieniony przez Balon 2009-04-19, 10:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|