Opcja ignora na ławeczce |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2008-10-02, 14:13 Opcja ignora na Å‚aweczce
|
|
|
Adminie, może byś wprowadził możliwość ignorowania innych na ławeczce? :) Nie jest to chyba jakaś trudna opcja, dostępna na większości czatów. Kiedy danej osobie daje się ignora to nie widzimy jego wypowiedzi :) Myślę, że to niezły pomysł. Tym którym trudniej utrzymać nerwy na wodzy byłoby łatwiej olewać wypowiedzi niektórych napinaczy :) Innym po prostu znudziły się już ciągle te same gadki i jak dla mnie to śmiesznie by było gdyby się okazało, że niektórzy mówią sami do siebie, a innym zarzucają popisywanie się na ławce.
Przemyśl to ;) |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
Wiek: 35 Do³±czy³: 27 Mar 2008 Posty: 89 Sk±d: siÄ™ wziÄ…Å‚ globus
|
Wys³any: 2008-10-02, 16:15
|
|
|
ale w przypadku moderatrów to nie wyda.Moderator musi widzieć wszystkie wypowiedzi bo w przeciwnym wypadku wiele wypowiedzi niezgodnych z regulaminem może umknąć i nie zostaną nagrodzone warnem.Ale uważam że to wyśmienity pomysł.Nie mam ochoty czytać waszych pałczów na łąwce ani waszych zbędnych napinek.pozdrawiam... |
_________________ Z opinią jest jak z dziurą w du*ie...Każdy z nas ją ma.. |
|
|
|
 |
GeparD
ShoT !!!
Do³±czy³: 26 Mar 2008 Posty: 44 Sk±d: brać siÅ‚y na kobiety
|
Wys³any: 2008-10-02, 21:33
|
|
|
ja również popieram;)) (a ty game pisać się wkońcu naucz;D ) ... pomysł bardzo fajny;) odrazu ignorował bym kilku takich co pisać nie potrafią;)... pozdrawiam |
_________________ rdza do rdzy:
-czas zacząć poloneza! |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2008-10-02, 21:48
|
|
|
a co ja niby piszę niezgodnie z zasadami polskiej pisownie? no oczywiście nie licząc literówek... |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2008-10-02, 22:20
|
|
|
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że skończyło by to sie tym, że by ludzie robili ignora na kogoś, a potem dowiadywali by się o bluzgach na siebie, a potem sami pisali do kogoś kogo mają w ignorowanych. |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2008-10-02, 23:29
|
|
|
to może by zrobić np pod albo obok okna ławeczki spis ludzi ignorowanych? |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2008-10-03, 09:52
|
|
|
Adminie, nie przesadzaj. Po pierwsze bluzgi na ławeczce nie przejdą bo z reguły są szybko kasowane. Po drugie to chyba sporo przesadzasz. W każdym razie, myślę, że warto spróbować i aktywnym osobom to się może bardzo przydać. |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2008-10-04, 21:01
|
|
|
Game, coś dużo tych literówek. Zobacz jak powinna w miarę poprawnie wyglądać Twoja wypowiedź: Cytat: | Ale w przypadku moderatorów to nie wyda. Moderator musi widzieć wszystkie wypowiedzi, bo w przeciwnym wypadku wiele wypowiedzi niezgodnych z regulaminem może umknąć i nie zostaną nagrodzone warnem. Ale uważam, że to wyśmienity pomysł. Nie mam ochoty czytać waszych płaczów na ławce ani waszych zbędnych napinek. Pozdrawiam... | Słowo "napinek" nie istnieje...
Jestem jak najbardziej na tak, dla moderatorów jest to jedynie zbędne, ponieważ oni muszą widzieć wszystkie wypowiedzi... |
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2008-10-05, 13:44
|
|
|
"napinek" to słowo występujące jedynie w mowie potocznej czyli jest to tak zwany kolokwializm.A literówki były raptem dwie. |
|
|
|
 |
|