Zamknity przez: ADMIN 2009-07-08, 15:54 |
Niecenzurowana Ławeczka |
Autor |
Wiadomo |
SunBoy
I'm RedBoy ;]
Doczy: 09 Kwi 2009 Posty: 27 Skd: z condoma ;]
|
Wysany: 2009-07-07, 23:29 Niecenzurowana Ławeczka
|
|
|
Chciałbym aby niecenzurowana ławeczka wróciła, nie można nic powiedzieć jak taki grass daje takie warny
OD: GRASSMAN za wypowiedź: haha xD ale pojazd
Można by się pospinać trochę ;) Jeśli ktoś ma słabe nerwy niech nie patrzy :) to nie jest obowiązkowe. Gra byłaby ciekawsza, byłyby docinki ;] Wypowiadajcie sie, mam nadzieje ze ławeczka powróci x]] |
|
|
|
 |
Abbadon

Doczy: 23 Cze 2009 Posty: 6
|
Wysany: 2009-07-08, 14:11
|
|
|
Bylo by napewno ciekawie;D |
_________________ By Żyć Wiecznie Wystarczy Nie Umierać;] |
|
|
|
 |
freestyler
nocny skur*ysyn
Wiek: 105 Doczy: 23 Lut 2008 Posty: 17 Skd: z Twoich koszmarów
|
Wysany: 2009-07-08, 15:15
|
|
|
Hehe :) wypowiedzi 14- latków?? ;p nie wiecie jak było gdy była niecenzurowana ławeczka :) ja pochodze z czasów gdy istniała ona :) i według mnie to bez sensu :) co Ci to da że kogos zwyzywszasz?? ;) w mordzie nie jeden jest mocny :) myslicie ze respekt zyskacie jak kogos zjedziecie z góry na dół głupimi tekstami z bluzgatora?? ;p smiac mi sie chce z takich koli xD pokazcie ze cos w grze potraficie :) i dobra gra zyskajcie respekt a nie wyzywaniem na ławce :) dla mnie sprawa zamknieta ;) jestem na nie :) |
_________________ mam Honesty członkowską kartę
i za ich zdrowie mam ochotę wychlać 3/4 |
|
|
|
 |
Abbadon

Doczy: 23 Cze 2009 Posty: 6
|
Wysany: 2009-07-08, 15:43
|
|
|
To przeciez nie musza byc zaraz bluzgi:P ale jakies ciekawe docinki ktore na obecnej laweczce sa nie dozwolone, mogly by byc;) |
_________________ By Żyć Wiecznie Wystarczy Nie Umierać;] |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Doczy: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wysany: 2009-07-08, 15:54
|
|
|
Nic z tego, ni po to ławeczka zniknęła aby teraz wracać. Pomysł sam w somie moze nie zły, ale wielu nie potrafiło się zachować. Tak więc bezdyskusyjne nie. |
|
|
|
 |
|