MENELE.net Strona Gwna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Uatrakcyjnienie gry :)
Autor Wiadomo
Toxic 

Doczy: 27 Wrz 2007
Wysany: 2007-09-27, 23:02   Uatrakcyjnienie gry :)

Menele mają bardzo mało rzeczy do wyboru... zdobywając poziomy ciągle robie to samo! Proponuje wprowadzić jakieś nowe czynności :) Moim skromnym zdaniem, zbieranie złomu powinno rozbić na zbieranie puszek, zbieranie butelek, zbieranie złomu, zbieranie makulatury, wykopki, kopanie rowów. Każde inaczej opłacane. Wprowadzenie specjalnych przedmiotów do własnego montażu, może nadać motywacji graczom xP :) , np menel poczasz zbierania makulatury znajduje kartke papieru z tajną recepturą radzieckiego bimbru, czyta czego potrzebuje: 5 butelek, kilo kartofli i litr spirytusu... i każdy składnik może znaleść gdzieś indziej... gdy już go zrobi Bimberek doda mu 100 promili...

Wiem, że zachwile mnie potyracie, ale to jest zarys pomysłu :) nad którym można współnie popracować i ostateczną wersje podrzucić Adminowi ;)

gaucho94
[Usunity]

Wysany: 2007-09-28, 20:09   

wedlug mnie to dobry pomysl:) Gra menele bylaby bardziej ciekawa i przestala by sie nudzic:)

uente 
Pitbull rullez !!!

Doczy: 16 Kwi 2007
Skd: Olkusz City
Wysany: 2007-09-28, 20:18   

No moim zdaniem ten pomysł przydalby sie słabszym.

zdenek
[Usunity]

Wysany: 2007-09-29, 13:06   

Wynagrodzenie by mogło być coraz większe też od siły
JA KIEDYŚ NAPISAŁEM TAKIEGO POSTA ALE POSZEDŁ W ZAPOMNIENIE
Witam.Mam taką propozycję aby zamiast "Zbieranie złomu" było "Praca" i tam jej kilka rodzajów.Np.
"Zbieranie złomu" wypłata zależała by od poziomu i ilości siły.
I może ktoś wymyśli inne przykłady a potem ADMIN by podsumował
POTEM
Aha zapomniałem dodać że mogło by mieć z tym związek że naprzykład jak się pracuje 1 h dostaje się jeden punkt doświadczenia w tej pracy i co 15p.(2poziom),20p.(3poziom)itd.
Dzięki temu zarabiało by się więcej kasy i jeśli do tego dodać pkt. zr.,siły.,obrony to każy mógłby wybrać swój zawód (1 poziom miało by się od początku)
POTEM
no dobra to może by ktoś dodał jakieś fajne przykłady
ja mam taki:szprzątacz w monopolu.niedość że zarabia to jeszcze może jakieś alkohole wykraść i i mieć zapas w schowku(jaki to alkohol to losowo).
wogóle to bym proponował schowek na alkohole i że w monopolu to albo by sie piło alkohol odrazu albo do schowka go schować.

Schowek można by rozbudowywać że na .1 poziom 5 butelek i tak dalej.A super menel na 1 poziomie to aż 15 butelek!!!a później wzrasta już o 10!!!!!

LUDZIEEE KUPUJCIE SUPER MENELA!!!!!!WSPIERAJCIE GREE!!!!!!!

Wafal tym mnie rozbroiłeś
Cytat:
Menel zazwyczaj posiada wieloletnie doświadczenie, często karierę rozpoczynał jeszcze za czasów PRL-u, ucząc się zawodu od towarzyszy ze wschodu. Żyje w zgodzie z naturą, a także z aglomeracją miejską. Często można go spotkać, gdy czerpie energię obejmując drzewo, ale także filar dworca lub znak drogowy. Nie znosi zamkniętych przestrzeni, dlatego lubi spędzać czas na świeżym powietrzu. Uwielbia przebywać z ludźmi, dlatego sypia w miejscach publicznych. Najwyższe stężenie alkoholu we krwi osiąga w okolicach wypłaty i renty.

[ Dodano: 2007-08-03, 08:56 ]
Mam jeszcze taki zawód:
Ochroniarz:wypłata zależy od siły,zręczności i obrony

Był kiedyś taki post że różne bronie można by było ulepszać lub robić Np.Koktajl molotow to:trzeba mieć szklaną butelke,szmate,zapałki,benzyne,lejek.Jak sztachete ulepszyć na sztachcete z gwoździami:Sztacheta,gwoździe,młotek z kamienia lub żelaza

Ps. trzeba mieć rękawice ochronne

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku