Zbieranie złomu |
Autor |
Wiadomo¶æ |
nitopiesniwydra [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-09, 16:24 Zbieranie zÅ‚omu
|
|
|
Otóż chodzi o wprowadzenie opcji przerwania zbierania złomu. Teraz zazwyczaj włączamy tą opcje gdy odchodzimy od komputera, ale jeśli czegoś zapomnimy lub klikniemy nieco za dużo czasu niż nam było potrzeba musimy niestety czekać do samego końca nie mogąc w tym czasie niczego zrobić.... |
|
|
|
 |
zdenek [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-09, 19:54
|
|
|
Popieram.Dobry pomysł.To denerwuje jak ja kiedyś jechałem do kuzyna.4 godziny jechałem.Złom nastawiłem na 7 godzin(SUPER MENEL )Chciałem mu gre pokazać ale złomu nie pozbierałem i d*pa |
|
|
|
 |
weronikaaw
Do³±czy³a: 09 Sie 2007 Posty: 4
|
Wys³any: 2007-10-11, 15:15
|
|
|
jak najbardziej popieram, sama zastanawiałam się czy czegoś takiego nie zaproponować. |
|
|
|
 |
fensz [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-11, 17:57
|
|
|
jestem za :) |
|
|
|
 |
Rafi95
Do³±czy³: 31 Sie 2007 Posty: 15
|
Wys³any: 2007-10-12, 18:10
|
|
|
Jestem za:) |
_________________ 92 % polskiej młodzieży słucha rapu. Jeśli należysz do tych 8 %, to skopiuj to i wklej do swojego podpisu |
|
|
|
 |
dzako [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-13, 09:11
|
|
|
dawno mnie tu nie było więc jestem
a więc tak :) zacznę od tego ze zbieraniem złomu zajmują sie osoby co najwyżej do poziomu 7 moze 8 jest to spowodowanie tym ze im wyżej tym mnie j osób do bicia a to wiąże sie z większa śmiertelnością wśród meneli :)
sądzę ze pomysł nie jest głupi ale i tak nie wiem po co go wprowadzać skoro mało graczy bedzie z tego korzystało
jeśli juz macie jakiś pomysł to przedstawcie go jaśniej , rozwińcie ten temat , np, co będzie z kasą , czy bedzie jakiś licznik ile masz juz kasy , czy nie po przerwaniu nie będzie w ogóle kasy , nie wiem wymyślcie coś |
|
|
|
 |
uente
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007 Posty: 55 Sk±d: Olkusz City
|
Wys³any: 2007-10-13, 10:27
|
|
|
Zgadzam siÄ™ z dzakiem. |
_________________ Pitbulle nie gryzÄ… :D
 |
|
|
|
 |
weronikaaw
Do³±czy³a: 09 Sie 2007 Posty: 4
|
Wys³any: 2007-10-13, 21:29
|
|
|
dzako napisa³/a: | jeÅ›li juz macie jakiÅ› pomysÅ‚ to przedstawcie go jaÅ›niej , rozwiÅ„cie ten temat , np, co bÄ™dzie z kasÄ… , czy bedzie jakiÅ› licznik ile masz juz kasy , czy nie po przerwaniu nie bÄ™dzie w ogóle kasy , nie wiem wymyÅ›lcie coÅ› |
ja widziałabym to tak, żeby dostawałoby się tak jakby połowę tej kasy. za bardzo nie potrafię opisać, więc podam przykład:
powiedzmy, że normalnie za 4 godziny dostałoby się 400 kasy. osoba, która przerwała po godzinie dostanie 50 - czyli 400 dzielone przez 4(przez 4, ponieważ 1h stanowi 1/4 4 godzin) i jeszcze przez dwa.
przepraszam, jestem przyzwyczajona do takiego łopatologicznego tłumaczenia :P |
|
|
|
 |
dzako [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-15, 08:11
|
|
|
ale na zbieraniu złomu nie ma określonej stawki jaką sie dostaje za ileś tam godzin
po prostu jest pewien przedział na kazdy lvl ( tak mi sie wydaje , proszę admina o zweryfikowanie mojej wypowiedz ) np. ja 4 lvl za 4 h dostajesz od 200 - 300 kasy i takie dzielenie czy jakies inne cuda chyba w tym nie pomogą :( , jeśli juz mają być takie jak wy to nazywacie udogodnienia czy coś
z regulaminu mozna wyczytac ze Admin starał sie tą grę zrobic tak jak w normalnym życiu , czyli jeśli coś przerywacie np. pracę , to to co do tej pory robiliście zostawiacie i robicie coś innego oznacza to to ze jeśli przerywacie zbieranie złomu to wam on przepada :(coś za coś i nie mówcie ze wam utrudniam grę
pozdro 4 all |
|
|
|
 |
Krillin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-15, 12:03
|
|
|
Jestem za:) ale wyrzszcze lvl niezbieraja złomu wiec troche bez sensu |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-10-15, 21:31
|
|
|
dzako napisa³/a: | po prostu jest pewien przedziaÅ‚ na kazdy lvl |
Tak, jest przedział na każdym poziomie...
Wg jak się przerwie to się dostaje pierwsza liczba z przedziały na 1h - 60%. Zawsze było by zaokrąglane do pełnej godziny... I przerwac można by było dopiero po 1h.... |
|
|
 |
nitopiesniwydra [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-17, 06:29
|
|
|
Zgadzam się z moim przedmówcą. Myślę jednak, że powinna być możliwość przerwy przed 1h zbierania- tylko wtedy nic nie dostajemy... |
|
|
|
 |
comand [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-21, 12:13
|
|
|
A według mnie powinno być tak./edit/ Idziesz do roboty i możesz w każdej chwili ją przerwać ale jak przerwiesz to co zrobiłeś przepada . |
Ostatnio zmieniony przez ADMIN 2007-10-21, 16:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adam18xl [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-11-05, 19:51
|
|
|
tylko trzeba cos wymyslic zeby wyzsze lvl tez zbieraly zlom a nie tylko te niskie, gracze zakladaja sobie multikata zeby zarabiac kase na mniejszych lvl(4) miedzy innymi na zbieraniu zlomu a jak by mozna bylo zbierac zlom swobodnie przy wyzszych lvlach to juz multikat by tak nie zakładali, ja moge dac taka propozycje zeby chociaz mozna bylo tak 2 razy w tygodniu zbierac zlom i nikt nie mogl by cie ruszyc |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-11-06, 16:14
|
|
|
Moja propozycja jest taka, że mając konto premium w czasie zbierania złomu nikt nie może Cię zaatakować... |
|
|
 |
|