pozyczka kasy |
Autor |
Wiadomo¶æ |
juzek92 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-07, 23:35 pozyczka kasy
|
|
|
mam taki pomysł wiem ze pewnie wyda sie głupi ale może by założyć bank który pożycza kasę i np jest jakiś procent na spłacenie tego jeśli nie spłaci sie w jakimś wyznaczonym terminie to mamy deficyt i jak zarabiamy to kasa nam nie rośnie albo dostajemy ban na jakiś czas i kasę żeby była w oddzielnym okienku żeby nie można jej przekazywać po pewnie by zakładali dużo kont i wysyłali je na inne konto i nie spłacali tej kasy |
|
|
|
 |
frytka [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-08, 11:28
|
|
|
a widziałeś kiedyś menela w banku? pomysł jakoś mi nie podchodzi...
jest już dużo możliwości zdobycia kasy... szper, ustawki, aparatura, zbieranie złomu ... |
|
|
|
 |
juzek92 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-08, 12:04
|
|
|
frytka napisa³/a: | a widziaÅ‚eÅ› kiedyÅ› menela w banku?
|
TO jest gra a nie realnie i co to ma wspólnego to ze menele nie chodzą do banku to w grze tez tak ma byc
EDIT By Frytka: punkt 13 regulaminu: 13. Tworząc gre starałem się trzymać "realiów życiowych" (...) |
Ostatnio zmieniony przez 2007-06-08, 13:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sivo

Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 22 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-06-08, 15:02
|
|
|
tja... i pewno zaraz sie pojawi pełno nowych kont które zaciągną pożyczki, przeleją kase koledze/bratu/siostrze i przestaną grać a kolega/brat/siostra bedzie sie cieszyć z free kasiorki... chyba podziękuje :/ |
|
|
|
 |
juzek92 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-06-08, 16:40
|
|
|
ale napisalem ze ona miala by nie byc razem z kase tylko gdzies odzielnie i zeby jej nie mozna bylo przelewac tylko mozna ja miec na tym konccie gdzie sie pozyczke zaciągneło |
|
|
|
 |
sivo

Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 22 Sk±d: WrocÅ‚aw
|
Wys³any: 2007-06-09, 09:39
|
|
|
no to co za problem kupić za tą kase broń i zaatakowac konto kolegi/brata/etc? postać nowa to i słaba, więc ginie odrazu, a broń przechodzi dalej.... a jakby zablokować możliwość kupowania broni, przelewania kasy itd za pożyczoną kase.... to po cholere ją wogule robić???? |
|
|
|
 |
|