Kilka poprawek od fachowca |
Autor |
Wiadomo¶æ |
TruM-
Go¶æ
|
Wys³any: 2007-05-09, 19:52 Kilka poprawek od fachowca
|
|
|
A więc tak .. siedziałem sobie grałem.. zastanawiałem się..grałem ..zastanawiałem sie ...grałem.. tak w kółko.. i doszeldme do pewnych dosyć sensownych jak uwazam wniosków..
-Gdyż w przypadku śmierci nie mam yzadnych sensownych bez straty materialnyj opcji... więc uważam ze przykłądowo opcja automatycznego wskrzeszenia po upływie 24H była by bardzowskazana i na miejscu
-Druga poprawke jaką bym wprowadził w zycie była by opcja tz. urlopu na czas nieokreslony.. gdyż niektórzy przykłądowo wyjeżdzają na wakacje , do rodziny itd... i opcja meliny... nie daje im możliwości pełnego bezpieczeństwa gryż jest ona w danym przypadku zbyt krótka.. prosze rozważyc moje propozycje uważam ze sa one sensowne i każdy ucieszył by sie gdyby zostały one zrealizowane !! dziekuję |
|
|
|
 |
maxxximus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-10, 16:55
|
|
|
popieram druga poprawke. dluzszy wyjazd moze oznaczac koniec twojego menela... |
|
|
|
 |
Vexatus [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-10, 17:00
|
|
|
Sprawa urlopu była już poruszana i może się pojawi kiedyś taka opcja a co do wskrzeszania to nie całkiem zły pomysł ale gdyby to były np 3-4 dni a nie 1 bo tak to każdy by z tego korzystał
maxxximus napisa³/a: | popieram druga poprawke. dluzszy wyjazd moze oznaczac koniec twojego menela... |
Raz cię zabiją i koniec chyba ze by była ta 1 opcja to by było gorzej troche |
|
|
|
 |
Solo [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-11, 00:34
|
|
|
STANOWCZO POPIERAM !!! obie opcje a szczególnie pierwsza :) |
|
|
|
 |
Mayday [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-11, 15:28
|
|
|
Pierwszej opcji nie popieram, przecież trzeba jakoś na serwer zarabiać a opcja wskrzeszania za SMS'a jest chyba dośc popularna. Druga opcja jak najbardziej powinna być w grze, ale nie za darmo :) Powiedzmy 50 kasiory za dzień ;) Albo SMS za 1zł który daje ci 20 dni urlopu z którego w każdej chwili możesz zrezygnowac. |
|
|
|
 |
TruM- [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-11, 16:09
|
|
|
juz nie bądz taki łapczywy ok?? juz server i tak się dobrze wzbogaci na innych rzeczach... a to jest sporadyczność więc moim zdaniem ta opcja powinna być za darmo!! uważam ze server sie rozkręcił i już w zupełności daje sobie radę.. wiem co mówie!! |
Ostatnio zmieniony przez 2007-05-11, 17:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pizklak [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-13, 08:36
|
|
|
Ja popieram oby dwie poprawki ale wskrzeszanie po 2 dniach. |
|
|
|
 |
beo [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-13, 12:33
|
|
|
wielce zacne |
|
|
|
 |
misiu1988 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-13, 12:53
|
|
|
To było by piękne :D |
|
|
|
 |
rzeziu
Kozackie4ever.
Do³±czy³: 03 Maj 2007 Posty: 4
|
Wys³any: 2007-05-13, 14:19
|
|
|
Popieram, ponieważ niektórzy (w tym ja) nie mają czasu regularnie wchodzić na meneli oraz nie mają PLN na ciąłe wskrzeszanie jak już wejdą co jakiś czas. |
|
|
|
 |
chaber [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-15, 16:30
|
|
|
pierwszy pomysł jest genialny, coś takiego musi istnieć na czas nieokreślony.
i oczywiście musi być darmowe. |
|
|
|
 |
Mayday [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-05-18, 08:10
|
|
|
ekhm.... nie wiem czy to błąd, ale jak zdechniecie to poczekajcie troche ( nie wiem dokładnie ile ale góra jedną noc ) i rano bedziecie żyli za nic...... tylko do konowała isc żeby was uleczył, nie za 3000 tylko za 200-500 ( zalezy od lvla ) |
|
|
|
 |
|