Szper |
Autor |
Wiadomo¶æ |
uente
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007 Posty: 55 Sk±d: Olkusz City
|
Wys³any: 2007-09-13, 15:34
|
|
|
Cytat: | ADMIN napisa³/a: | A to farciaż! |
Pisze sie Farciarz. |
// Edit by fensz
ADMIN MA ZAWSZE RACJE I GO NIE POPRAWIAJ :) Pozdrawiam.
Ale powinien zmienić bo jest błąd.
//edit 2
Błąd nie błąd ale to ADMIN
//edit by Admin
już tu nie kadź :P błąd ewidentny, juz poprawiony, poprostu nie przyjżałem się tylko ctrl+c, ctrl+v
// edit 3
Ok ADMIN nasz pan :D:D:D |
_________________ Pitbulle nie gryzÄ… :D
 |
Ostatnio zmieniony przez 2007-09-30, 13:46, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy |
|
|
|
 |
tytus91
Do³±czy³: 07 Sie 2007 Posty: 25
|
Wys³any: 2007-09-15, 22:20
|
|
|
Szedłes sobie na wysypiwsku patrzysz .... a tu nowiutki telefon Słony Eryk son[kasa+150] |
|
|
|
 |
gari [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-09-21, 20:11
|
|
|
Propozycje:
Odwiedzając dom handlowy, natknąłeś się na łatwe do wymontowania uchwyty w windzie. Skorzystałeś z okazji i je sobie przywłaszczyłeś a potem sprzedałeś na złom.
Niedaleko odbywała się impreza masowa. Zebrałeś trochę puszek i sprzedałeś na skup.
Podczas szperania zostałeś skrojony przez dresiarzy.
Próbowałeś zarekwirować pokrywę od studzienki kanalizacyjnej. Niestety wpadłeś do kanału i nie byłeś w stanie sprzedać pokrywy. |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-09-22, 10:46
|
|
|
Cytat: | Odwiedzając dom handlowy, natknąłeś się na łatwe do wymontowania uchwyty w windzie. Skorzystałeś z okazji i je sobie przywłaszczyłeś a potem sprzedałeś na złom.
Niedaleko odbywała się impreza masowa. Zebrałeś trochę puszek i sprzedałeś na skup. |
dodane :) |
|
|
|
 |
gari [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-09-29, 17:53
|
|
|
Propozycje:
Jako, że nie chciało Ci się iść, pojechałeś tramwajem, a tam pod siedzeniem ktoś zostawił nowiutki telefon komórkowy. Szybko wziąłeś zdobycz i sprzedałeś ją w lombardzie.
Postanowiłeś podjechać kawałek komunikacją miejską - niestety miałeś niefart, złapał Cię kanar i wlepił karę
Gdy przechodziłeś koło boiska szkolnego, pod twoje nogi spadła piłka, którą grali ziomki na osiedlu. Zwinąłeś piłkę i prysnąłeś, lombard nie takie rzeczy skupywał. |
|
|
|
 |
czesio_9 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-06, 16:34
|
|
|
Ja mam kilka pomysłów:
Znalazłeś zestaw monopolowego fana a po wypiciu sprzedałeś puszki na złom (promile +3, kasa +30)
Zauważyłeś śpiącego dresa i zabrałeś mu: (do wyboru) kij, podrabiany dres, gaz rurka.
Przejechał cię policjant na rowerze. Dostałeś odszkodowanie (życie -30 kasa + 250)
A poza tym moglibyście wrócić do SZPERU koktajl mołotowa i bazooke na ziemniaki... |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-10-07, 13:01
|
|
|
Cytat: | Postanowiłeś podjechać kawałek komunikacją miejską - niestety miałeś niefart, złapał Cię kanar i wlepił karę[kasa-50] |
Cytat: | Gdy przechodziłeś koło boiska szkolnego, pod twoje nogi spadła piłka, którą grali ziomki na osiedlu. Zwinąłeś piłkę i prysnąłeś, lombard nie takie rzeczy skupował.[kasa+40] |
Cytat: |
Przejechał cię policjant na rowerze. Dostałeś odszkodowanie [życie-25 kasa+ 300 promile-1]
|
dodane ;) |
|
|
|
 |
tytus91
|
Wys³any: 2007-10-10, 22:29
|
|
|
Idziesz sobie przez śmietnisko i patrzysz prawie nowiutki monitor mekintosza, znowu sie cos sprzeda u pasera[kasa +100] |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-16, 19:59
|
|
|
można dodać:Znalazłeś bilet na finał Ligi Mistrzów [ + 250 kasy] mozna to jakos zmienic |
|
|
|
 |
khayyin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-17, 08:16 Ja mam taki pomysÅ‚ na SZPER
|
|
|
ja mam taki pomysł:
Przebywałes w swojej melinie nistąt ni zowąt zaatakowały cie sczury i myszy pogryzły cie [zycie-25 promile-0,5]
Znalazłes się w parku Zauwazyłes ze tam jest fontanna na samej guze jest figurka ze złomo a ze było juz ciemno to postanowiłes ja zwinac i oddac na zło[kasa+300 zecie-5]
idziesz ulisc parzysz a tam otwarty Dzwi do mieszkania postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]
Idąc ulicą znalazłes przewrucony znak drogowy sprzedałes go na złomie [kasa+50 zycie-10]
to tyle moih pomysłou prosze o niekrytkowanie ih |
Ostatnio zmieniony przez khayyin 2007-10-18, 07:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2007-10-17, 17:33
|
|
|
A po polsku to samo można? |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
tytus91
|
Wys³any: 2007-10-18, 06:15 Re: Ja mam taki pomysÅ‚ na SZPER
|
|
|
idziesz ulisc parzysz a tam otwarty do postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]
Nie wiadomo o co tutaj chodzi :( |
|
|
|
 |
khayyin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-18, 07:58 Re: Ja mam taki pomysÅ‚ na SZPER
|
|
|
tytus91 napisa³/a: | idziesz ulisc parzysz a tam otwarty do postanowiÅ‚es sie zakrasc i znalazÅ‚es portwel , dowud I apteczke.portwel zabraÅ‚es dowud wyzuciÅ‚es a apteczke zabraÅ‚es a ze wniej byÅ‚ spirytus to wypiÅ‚es[kasa+200 życie+25 promile+2]
Nie wiadomo o co tutaj chodzi :( |
idziesz ulisc parzysz a tam otwarty dżwi do mieszkania postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]
[ Dodano: 2007-10-18, 15:00 ]
a pomijając małe ustarki podoba siew wam taki pomysł??????? |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-10-18, 08:46
|
|
|
idziesz ulica i widzisz stoi ciezarowka z alkoholem....drzwi byly otwarte wiec ukradles samochód. Alkohol ktory nie wypiles sprzedales. [kasa+ 400 życie+ 10 promile+ 5] |
|
|
|
 |
uente
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007 Posty: 55 Sk±d: Olkusz City
|
Wys³any: 2007-10-18, 16:09
|
|
|