Zamkniêty przez: ADMIN 2008-06-20, 16:18 |
2 Åšwiat... |
Jesteś za dodatkowym światem nr 2?? |
TAK |
|
82% |
[ 23 ] |
NIE |
|
17% |
[ 5 ] |
|
G³osowañ: 28 |
Wszystkich G³osów: 28 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
freestyler
nocny skur*ysyn
Wiek: 105 Do³±czy³: 23 Lut 2008 Posty: 17 Sk±d: z Twoich koszmarów
|
Wys³any: 2008-04-18, 15:33
|
|
|
behemot napisa³/a: | Drugi Å›wiat to pikuÅ› dla admina wiec czasu mu to wiele nie zajmie a zapewne kasa za flaszki na drugim Å›wiecie sie przyda;) |
jeśli ludzie będą tam flachy kupować to przestaną na pierwszym świecie więc to na jedno wychodzi ;p
behemot napisa³/a: | Poza tym nie widzÄ™ powodu żeby komukolwiek zabraniać gry. JeÅ›li nie chcesz grać na drugim Å›wiecie to nie graj. Jak sÄ… chÄ™tni na grÄ™ na drugim Å›wiecie to jakie masz prawo im zabraniać? |
ja nikomu nic nie zabraniam bo nie ma czegoś takiego jak 2 świat ;p behemot Ty jeszcze żyjesz w tym drugim świecie ;p takim dziecinnym ;p
behemot napisa³/a: | No i rzeczywiÅ›cie przydaÅ‚by sie też jakiÅ› cel tej gry, bo w chwili obecnej gra wÅ‚aÅ›ciwie nie ma sensu. PGr zgarnęło wszystko a Honesty tylko czekajÄ… aż sie znudzi PGr i przestana grać żeby mogli wielce ogÅ‚osić że wygrali. |
to tylko Twoje zdanie a Ty masz wszędzie sprecyzowane i bardzo odmienne teorie ;p na tematy o których nie masz pojęcie ;p sprawdź to z bliska a nie mów że coś jest tak jak nie masz na ten temat żadnej wiedzy ;p typowy dziennikarz ;p
Cytat: | Mógłby sie też przydać jakiś jasny system oceny wojen pomiędzy ekipami. Jakiś system pkt który zliczałby wg jakiejś tam ustalonej zasady punkty zdobyte dla ekipy (np. zabicie gracza z ekipy przeciwnej lvl*1000pkt, zabranie broni lvl*1000pkt + cena broni itp. |
na tym by szły kolejne wały bo można sobie zrobić ekipe ;p niby że przeciwna i oddawać tulipany a pkt by sie same nabijały ;p
behemot napisa³/a: | W chwili obecnej gÅ‚upio to troszke wyglÄ…da bo lansuje sie kilka osób na Å‚aweczce jakie to z nich sÄ… kozaki a ginÄ… raz po raz i kupujÄ… tylko flaszki ze swoich multibanków. |
mówisz chyba o sobie ;p
jeszcze coÅ› masz do powiedzenia?? |
_________________ mam Honesty członkowską kartę
i za ich zdrowie mam ochotę wychlać 3/4 |
|
|
|
 |
behemot
Do³±czy³: 03 Kwi 2008 Posty: 6
|
Wys³any: 2008-04-18, 16:08
|
|
|
freestyler napisa³/a: | behemot napisa³/a: | Drugi Å›wiat to pikuÅ› dla admina wiec czasu mu to wiele nie zajmie a zapewne kasa za flaszki na drugim Å›wiecie sie przyda;) |
jeśli ludzie będą tam flachy kupować to przestaną na pierwszym świecie więc to na jedno wychodzi ;p |
Ci którzy zrezygnowali bo nie chce im się pędzić do 25 lev mogą zagrać na nowym świecie i tam kupować flaszki.
freestyler napisa³/a: |
behemot napisa³/a: | Poza tym nie widzÄ™ powodu żeby komukolwiek zabraniać gry. JeÅ›li nie chcesz grać na drugim Å›wiecie to nie graj. Jak sÄ… chÄ™tni na grÄ™ na drugim Å›wiecie to jakie masz prawo im zabraniać? |
ja nikomu nic nie zabraniam bo nie ma czegoś takiego jak 2 świat ;p behemot Ty jeszcze żyjesz w tym drugim świecie ;p takim dziecinnym ;p |
Jeszcze nie ma ale pewnie będzie bo w takiej sytuacji jest mało nowych graczy. Nikt nie będzie teraz sie ścigał z Zyziem bo i tak go nie dogoni. Z reszta to nie była moja inicjatywa.
behemot napisa³/a: | No i rzeczywiÅ›cie przydaÅ‚by sie też jakiÅ› cel tej gry, bo w chwili obecnej gra wÅ‚aÅ›ciwie nie ma sensu. PGr zgarnęło wszystko a Honesty tylko czekajÄ… aż sie znudzi PGr i przestana grać żeby mogli wielce ogÅ‚osić że wygrali. |
to tylko Twoje zdanie a Ty masz wszędzie sprecyzowane i bardzo odmienne teorie ;p na tematy o których nie masz pojęcie ;p sprawdź to z bliska a nie mów że coś jest tak jak nie masz na ten temat żadnej wiedzy ;p typowy dziennikarz ;p |
Tym co napisałeś tylko potwierdziłeś moje słowa
Cytat: | Mógłby sie też przydać jakiś jasny system oceny wojen pomiędzy ekipami. Jakiś system pkt który zliczałby wg jakiejś tam ustalonej zasady punkty zdobyte dla ekipy (np. zabicie gracza z ekipy przeciwnej lvl*1000pkt, zabranie broni lvl*1000pkt + cena broni itp. |
na tym by szły kolejne wały bo można sobie zrobić ekipe ;p niby że przeciwna i oddawać tulipany a pkt by sie same nabijały ;p |
Nic by ci to nie dało bo byś miał pkt w wojnie z jakaś lipną ekipa a nie z PGr. Pkty zdobywa sie w ramach wojny. Mozna tez wprowadzic granice zwyciestwa np. 2x tyle pkt co przeciwnik nie mniej jednak niż...
behemot napisa³/a: | W chwili obecnej gÅ‚upio to troszke wyglÄ…da bo lansuje sie kilka osób na Å‚aweczce jakie to z nich sÄ… kozaki a ginÄ… raz po raz i kupujÄ… tylko flaszki ze swoich multibanków. |
mówisz chyba o sobie ;p |
Mówię między innymi o Tobie - jak widać na forum tez starasz sie wylansowac;) |
|
|
|
 |
freestyler
nocny skur*ysyn
Wiek: 105 Do³±czy³: 23 Lut 2008 Posty: 17 Sk±d: z Twoich koszmarów
|
Wys³any: 2008-04-18, 16:49
|
|
|
behemot napisa³/a: |
Ci którzy zrezygnowali bo nie chce im się pędzić do 25 lev mogą zagrać na nowym świecie i tam kupować flaszki. |
Ci którzy zrezygnowali raczej wiedzą że wraz z nowym świtem będą nowe wały więc wątpie żeby w to chcieli jeszcze raz grać ;p
Cytat: | Jeszcze nie ma ale pewnie będzie bo w takiej sytuacji jest mało nowych graczy. Nikt nie będzie teraz sie ścigał z Zyziem bo i tak go nie dogoni. Z reszta to nie była moja inicjatywa. |
a po co ktoś ma sie ścigać z zyziem?? nie rozumiem tego na nowym świecie też będzie jedna osoba dużo przed wszystkimi i co mamy sie z nią ścigać??
Tym co napisałeś tylko potwierdziłeś moje słowa |
co bymCi nie napisał to Ty byś powiedział że potwierdziłem Twoje słowa ;p nawet jakbym napisał "cześć" ;p
Nic by ci to nie dało bo byś miał pkt w wojnie z jakaś lipną ekipa a nie z PGr. Pkty zdobywa sie w ramach wojny. Mozna tez wprowadzic granice zwyciestwa np. 2x tyle pkt co przeciwnik nie mniej jednak niż... |
na początku nawet PGr tam będzie lipną ekipą ;p
Mówię między innymi o Tobie - jak widać na forum tez starasz sie wylansowac;) |
jestem zaszczycony ;p ale takie głupoty to Ty wszędzie wypisujesz i sam udajesz kozaka ale w innych tylko potrafisz "zuuuuoooo i niedobro" zobaczyć ;p moim zdaniem zbyt sie zapatrujesz w to na co pozujesz ;p |
_________________ mam Honesty członkowską kartę
i za ich zdrowie mam ochotę wychlać 3/4 |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2008-04-18, 20:30
|
|
|
Jak zawsze zaczyna się robić bajzel :P
Mnie się osobiście bardzo spodobał pomysł z tym aby serwer był turowy, czyli co jakiś czas reset, wówczas Ci co chcą grać dłużej będą na 1 a ci co chcą spróbować/poćwiczyć taktyki/ cokolwiek innego będą na 2
Co do czasu na rozdawanie banów [było wspomniane ze mogę nie mieć czasu na to] to można zawsze zrobić tak że nie będzie takowej potrzeby.
Zrobić tak, że powiedzmy czas się toczy 2 razy szybciej [wszystko dziej się 2 razy szybciej/częściej] ograniczenie ataków było by np 4 lev, ograniczenie broni 2 lev do góry, zrezygnowanie z aparatury [przez 2 miesiące to i tak się nie zwróci]
plus kilka innych zmian, tak aby multi nie miało sensu, a bany za bluzgi etc. to kwestia sekund ;)
Myślę, że na razie postaram się skupić na pomyśle nowej grafiki, a z nowym światem się jeszcze pomyśli bo jak widać różne są głosy. |
|
|
|
 |
Siomus_Zul
GRASSMAN RULEZZ

Do³±czy³: 15 Kwi 2007 Posty: 40 Sk±d: wziąść kase na wino?
|
Wys³any: 2008-04-23, 19:01
|
|
|
gra turowa jest bezsensowna... nigdy sie do niczego nie dojdzie jestem na wielkie NIE!!!! a 2 swiat jest po to zeby zaczeła sie nowa zabawa |
_________________ Na zawsze wierny mojej ekipie ... MoDeRaToR |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
Wiek: 35 Do³±czy³: 27 Mar 2008 Posty: 89 Sk±d: siÄ™ wziÄ…Å‚ globus
|
Wys³any: 2008-04-23, 23:41
|
|
|
moim zdaniem reset serwera jest bez sensu...jak wszyscy wiemy nie expi się łatwo więc wbijać expa tylko po to żeby się serwer zresetował i zaczynać od nowa to bez sensu... |
_________________ Z opinią jest jak z dziurą w du*ie...Każdy z nas ją ma.. |
|
|
|
 |
behemot
|
Wys³any: 2008-04-24, 15:32
|
|
|
Nowy świat z konkretnym celem po osiągnięciu którego kończy sie gra. |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2008-04-24, 18:03
|
|
|
No i niby jaki miałby być to cel? |
|
|
|
 |
behemot
|
Wys³any: 2008-04-24, 20:43
|
|
|
cokolwiek zdobycie jakiegoÅ› tam poziomu albo zgromadzenie jakiejÅ› tam kasy itp. |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2008-04-24, 22:13
|
|
|
z kasą to głupie...:) zachęta do tworzenia banków...lepiej z lvlem:D ale jakoś do np 25:) bo dalej jest bez sensu:) |
|
|
|
 |
zulus
Bog_Seksu
|
Wys³any: 2008-04-30, 19:37
|
|
|
Ja myśle że bardzo dobry jest pomysł z 2 światem i z tymi wszystkimi pomyslami ktorzy dali urzytkownicy. Myśle że admin to przemyśli a po drugie game_over behemot i freestayler dajcie szanse takim slabszym gracza sie wykazac bo tylko w tym swiecie obecnym widac ze sie liczą najlepsze ekipy takie jak : PGr,Honesty,Hatifnaty i Kom0rnicy
Więc niech admin przemyśli ta dyskusje i niech zadecytuje susznie tak jak to robi zawsze :):) |
|
 |
Menel1986 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-05-03, 08:31
|
|
|
Może nie mam racji ale jeżeli były by 2 światy to wszyscy by mieli po 2 konta. To w takim razie zadam pytanie co jest lepsze 2 słabe kąta czy 1 silne? Wiem że niektórzy mnie wyśmieją bo będą twierdzić że można mieć 2 silne. Ale tacy się mylą. i owszem można mieć 2 silne tylko najpierw trzeba się zastanowić ile zajmie dojście do 19levela na jednym koncie a ile to zajmie na 2 kontach |
|
|
|
 |
|