MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Szper
Autor Wiadomo¶æ
uente 
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz City
Wys³any: 2007-06-18, 15:07   

Zbyt głupie.Lepiej poważniejszego wymyśl coś.
A co do szperu to ja sie postaram wymyślić.

Nerox
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-18, 16:40   

A mi sie podoba... Hehe takie ciekawe;] Moze i glupie ale... co nie ktore texty ktore sa w uzyciu tez sa glupie :)

frytka
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-19, 15:35   

"A co to ku**a jest ? Zastanawiasz się długo, po czym zjadasz. [życie-20, promile-2]"

ale o co chodzi w tym tekscie? wiem że o mydło ale tu nic nie pisze... Admin popraw na:

" Mydło - A co to ku**a jest ? Zastanawiasz się długo, po czym zjadasz. [życie-20, promile-2]"

albo coÅ› w tym stylu ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:36 ]
Szczęściarz z Ciebie! Wielce przekonany o fortunie, jaka zaraz wpłynie w Twoje ręce udajesz się do Pasera, który niestety oznajmia Ci, że to podróbka. Ostatecznie udaje Ci się opchnąć długopis za 10

tu też nie pisze że to jakiś firmowy długopis.i nie ma [kasa: +10] ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:37 ]
Podczas szperania znalazłeś flaszkę samogonu! Niestety w drodze na melinę zaskoczyła cię straż miejska i wlepiła ci mandat. Co więcej zabrali ci cały alkohol!!! [życie-2, lasa-100, promile-4]

kasa a nie lasa ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:48 ]
Niestety, ale szczury Ci wszystko zajebały ;P[energia-5]

że zapytam, jaka energia? przecież nie ma energi tutaj...

//edit by admin

już wszystko poprawione :)
A energia była bo tak jest nazwana zmienna w skrypcie i jakoś sie kopnęło ;p
Ostatnio zmieniony przez ADMIN 2007-06-19, 17:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

rafix6

Do³±czy³: 23 Cze 2007
Wys³any: 2007-06-27, 19:25   Fajn,Fajne

HeH fajne te wasze propozycje !! ;] pozdrawiam ;]

da_great_goat
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-02, 12:03   

no fajne fajne a moze coÅ› takiego:
szedłeś właśnie na jakieś wino i napadli cie kibice Widzewa rozdali ci wlepki które później sprzedales :)[kasa+50]
//Taaa kibice widzewia dali wlepki i ci wlali? Baardzo mÄ…dre :D - fensz
Ostatnio zmieniony przez 2007-09-09, 21:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

martina
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-02, 12:16   

napadli i rozdali? trochÄ™ nie pasuje. jak napadli to ci nakopali raczej i po tobie ;p

Adrianoo
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-02, 21:14   

Jakiś kibic zgubił szalik idziesz do pasera i sprzedajesz [kasa+50]

Dobre ?

wojtaszek
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-07-05, 11:01   

Bardzo fajna jest ta opcja szper!! chociaz nazwa jest troche...(dziwna??) Moze wymyslec nowÄ… nawiazujac do GOOGLE!!

beret
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-04, 12:04   

fajna opcja ale niestety jest poraszka!! :evil: poniewaz jest duzo wiecej zlych zdarzen niz dobrych i zamias zarabiac to sie tylko traci!! gram w ta gre 3 dni (malo) ale 1 dnia mialem 1000kasy bo wyslalem esa po szperaniu na maxa czyli 100x zostalo mi niecale 300 na drugi dzien zostalo mi 14 i z nowu wyslalem esa a teraz mam 37 i jeszcze nie skonczylem :evil:

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-09-04, 13:54   

masz po prostu pecha, zdatrzeń pozytywnych jest około 20% więcej co nie znaczy ze będziesz ciągle zarabiać.

archlich
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-05, 16:47   

Znalazłeś piękny moherowy beret, jednak razem z nim znalazłeś jego właścicielke. Dostałeś parę razów w łeb z jej torebki. Podejrzewasz że trzymała w niej cegły. [życie -15]

Podczas szperania zmorzył cię sen. Obudziłeś się na wytrzeźwiałce [promile -2]

Pewnemu kotu niespodobało się, że zabrałeś mu puszkę z żarciem. Wychodzisz z tego podrapany, ale puszkę nadal masz[życie -5][kasa +2]

Jakaś pani pomyliła twój świeżo znaleziony browar z puszką żebraka. Wrzuciła ci do niej dwa piątaki. [kasa +10][promile +1]

Znalazłeś kanapę, nie dość że się na niej wygodnie przespałeś, to jeszcze ją sprzedałeś [kasa +75][życie+15]

A to farciaż! Znalazłeś czyjąś bimbrownię i to niepilnowaną. Skorzystałeś i zwiałeś [promile +6]

Znalazłeś wyjątkowo pękaty portwel. Podnosisz, otwierasz, patrzysz co w środku... a tam znajduje się tylko rachunek za gaz z podpisem "znalazca płaci". Naturalnie w okolicy znalazl się stróż prawa który go wyegzekwował. [kasa-50]

tytus91 

Do³±czy³: 07 Sie 2007
Wys³any: 2007-09-05, 19:04   

Podczas szperania znalazłeś gumę miętową Orpit. Pamiętasz, że podobno żucie gumy poprawia wygląd jamy ustnej, zatem postanowiłeś poprawić sobie zdrowie swoich dwóch ostatnich zębów. =) [życie+4] hehe cos nowego:)

archlich
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-05, 20:09   

i jak, podobają się moje pomysły ? :P

a i jeszcze jedno- drogi adminie, co miałoby szansę na wrzucenie do meneli z tego?

@up

ADMIN napisa³/a:

tu zgłaszajcie co znaleźliście

fensz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-09-11, 05:54   

Twoje propozycje są ciekawe i moim zdaniem powinny wejść w życie :)

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-09-12, 15:37   

3 pomysły dodałem ;) z lekkimi modyfikacjami.

Podczas szperania zmorzył cię sen. Obudziłeś się na wytrzeźwiałce [promile -2, życie+10]

Jakaś pani pomyliła twój świeżo znaleziony browar z puszką żebraka. Wrzuciła ci do niej dwa piątaki. [kasa +10, promile +1]

A to farciaż! Znalazłeś czyjąś bimbrownię i to niepilnowaną. Skorzystałeś i zwiałeś [promile +5]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: