MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Smierc.
Autor Wiadomo¶æ
ProXy
Go¶æ
Wys³any: 2007-04-24, 18:25   ...

lol... nawet sie nie spytales jakie ;d
juz przynajmiej doskonale wiem na jakim poziomie jest ta gra ;]... wiem to po poziomie "ADMINA" ;d
a skoro sam nie wpadles zeby sie spytac to ci podusne pare atakow jakie mozna przeprowadzic na tej stronie ;d
XSS, Include Bug itd...

ps. nie wiem czy dobrze, ze sie nabijasz (w zasadzie nie masz z czego), jezeli chcesz bede mogl sie zajac zabezpieczeniami ale nie za free...

jak co to gg, nr podalem wczesniej...
pozdro

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-04-24, 18:29   

no własnie w tym problem że nie za darmo

ProXy
Go¶æ
Wys³any: 2007-04-24, 18:35   

hmm, no nie udawaj biednego ;d wiele osob wysyla ci sms'y wiem to na pewno...
ps. skad wiesz ze akurat jestem maly (geniusz)? a moze jestem duzy, albo starszy od ciebie... wiesz w internecie nic nie wiadomo i wez pisz na gg, bo nie chce mi sie na forum czekac, masz taki wolny hosting ze ja pier... jeszcze baza danych sie tnie...

Menelka
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-04-25, 18:43   

Proxy Wkurzasz mnie tÄ… swojÄ… paplanina.

kasa z SMSów graczy nie idzie do kieszeni ADMINa, wyobraź sobie, że nic na tym świecie nie jest charytatywnie...nawet serwer na którym jest ta gra... pomyś i pokonotuj to sobie w głowie...
kasa z SMS= kasa na serwer

zresztą większość ma tu jakies dziwne wąty.

Menele.net to TYLKO GRA! strasznie jest mi przykro patrzeć się na to, ze traktujecie ją aż tak powaznie...wiecie wiosna jest- na rowerek/spacerek idzcie

jak sie nie podoba to polecam neopets.com

Można wygrać z użytkownikiem wyżej w rankingu:
Menelka (36) vs. jasiek (25)
runda 1
jasiek stracił 5 ran, zostało mu jeszcze 95
jasiek nie trafił

runda 2
jasiek stracił 4 ran, zostało mu jeszcze 91
jasiek zabrał ci 2 żyć, zostało ci jeszcze 93

runda 3
nie trafiłeś
jasiek nie trafił

jasiek dostał łomot od ciebie!! Zabrałes mu 38 kasiory! Zdobyłeś również 22 pkt doświadczenia .

Nudzicie mnie

Longers
Go¶æ
Wys³any: 2007-04-26, 23:08   

a ja nie zyje i nie wiem dlaczego, nie dostalem zadnego komunikatu ze ktos mnie zaatakowal, sam chcialem na kogos zaatakowac ale zanim kliknalem nagle umarlem.

sivo 

Sk±d: WrocÅ‚aw
Wys³any: 2007-04-27, 19:03   

Cytat:
a ja nie zyje i nie wiem dlaczego, nie dostalem zadnego komunikatu ze ktos mnie zaatakowal, sam chcialem na kogos zaatakowac ale zanim kliknalem nagle umarlem.

walki są w czasie rzeczywistym, więc może się zdarzyć, że jak masz mało życia idziesz do konowała się uleczyć, ale powiedzmy 1 sekunde wcześniej ktoś Ciebie atakuje i zabierając resztke życia, która Ci została - zabija... i zamiast zostać uleczonym pojawia się komunikat o śmierci...

ja
Go¶æ
Wys³any: 2007-05-06, 16:30   

Tak czy inaczej straszna wiocha. Ranking w grze powinien mieć inny tytuł:
"Oto lista tych o najsłabszych głowach meneli" Tym razem w sensie umysłowym oczywiście:) Jakbym nie miał na co kasy wydawać tylko na SMSy :mrgreen: I jeszcze pisza że to na serwer hahaha. Ciekawe ile z tej kasy naprawdę idzie na utrzymanie serwera. Mówi sie że największym wygranym w LOTTO jest państwo:) Tutaj to chyba państwo i AllPay.eu :)

ADMIN
Administrator

Wys³any: 2007-05-06, 17:05   

ehh zazdrośc zzera, to przykre, ale cóz jak nie można byc najlepszym to przynajmniej można starać sie zrobić zamieszanie.

Co do kosztów to popatrz, że to już jest drugi serwer i żaden za darmo nie był, domeny za darmo też rozdawane nie są - policz sobie a zobaczysz, że koszta są raczej spore.

za to zgodzić sie moge z ostatnim zdaniem, państwo bierze 22% vatu a allpay i operaorzy sieci zgarniają wiekszość (zresztą wszsytko jest na allpayu napisane)

ja
Go¶æ
Wys³any: 2007-05-06, 17:27   

Gram od 2dni czy jakoś tak. Generalnie to juz byłem martwy i miałem wysłać SMSa:D Jakbym miał płacić z taka częstotliwością za kilka kliknięć to bym z torbami poszedł:) Tym bardziej ze wcześniej nie brałem udziału w ustawkach:)

No i moze lepiej poszukać lepszego sposobu na zbieranie kaski na serwer. Zrób sobie stowarzyszenie i bedziesz mógł pobierać dobrowolne składki od członków (graczy) na utrzymanie serwera przelewane na konto:) Przelew to dla mnie albo 0zł albo 50gr. Z raz przelanego piątaka miałbyś więcej na utrzymanie serwera niz z 20zł wydanych przez SMSy:)
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-05-06, 21:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

TruM-
Go¶æ
Wys³any: 2007-05-08, 16:54   

hej adminie!! wszystko fjanie pieknie zginałem!! wysłałem mesa!! i jest problem czytałem tutaj czyjś post ze jak sie wyuśle emsa to sie nc ine traci!! a tak nie ejst wysłałem esa za te 1.22 co jest chore i tak !! ale co z tego straciłem moją broń..;/
co się dzieje.. kurna mać !! zginałem zapłaciłem .. i jeszcze straciłem btroń.. eh co to się dzieje;/ tak zawsze ma być?

cinus1516
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-08, 17:23   

TruM, twoją broń zabrał ci ten kto cię zabił!!!!!!!!!

a z resztÄ… to pisze w indexie
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-05-08, 19:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych