druga szansa |
Czy szumek powinien dostać drugą szansę?? |
tak |
|
58% |
[ 24 ] |
nie |
|
41% |
[ 17 ] |
|
G³osowañ: 41 |
Wszystkich G³osów: 41 |
|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
szumek
???
|
Wys³any: 2008-01-13, 15:48 druga szansa
|
|
|
czy sądzicie że powinienem dostać drugą szansę?? proszę o wypowiadanie się na forum i w ankiecie |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-13, 16:03
|
|
|
tAK!! dac mu druga szanse!! jestem za!! adminie przemysl to!! chlopak wladowal w ta gre wiele czasu, esow i nerwow.. wiec apeluje o to by zdjac mu tego bana!! dac mu druga szanse.. kazdy chyba na to zasluguje.. |
|
|
|
 |
Molph
Do³±czy³: 19 Sie 2007 Posty: 49 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2008-01-13, 16:14
|
|
|
Wg. mnie też powinien dostać szanse, bo dobry z niego chłopak. Każdy czasem nie zapanuje nam nerwami :/ |
|
|
|
 |
dzako [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-13, 16:19
|
|
|
szumek sorki ale ja jestem na nie . tobie sie uda i zacznie sie lawina wiadomości do admina ze sa niesłusznie zbanowani lub coś , ale głosuje na tak ;] tylko ostrzegam przed konsekwencjami |
|
|
|
 |
Maniek_Klawi
Najlepszy!
Do³±czy³: 20 Sie 2007 Posty: 85
|
Wys³any: 2008-01-13, 17:33
|
|
|
Ja powiem tak.
Nie popieram tego co zrobił Szumek. Jednak to tylko gra i wyzwiska są w ogóle niepotrzebne. Nieważne czy był prowokowany czy nie. Trzeba zachować spokój i tyle. Z drugiej strony każdy może popełniać błędy. Jesteśmy tylko ludźmi i czasem puszczą nerwy, a potem tego żałujemy.
Dodatkowo za posiadanie multikont banuje się tylko to niższe. A moim zdaniem to jest duża większa szkodliwość gry. Osoba mająca multi oszukuje, a Szumek się tylko niepotrzebnie zdenerwował.
Dlatego jeśli mając 2 konta nie dostaje się bana, to tym bardziej za chwilę słabości nie powinno go być.
Adminie, może jakieś rozwiązanie znajdziesz? Nie wiem, zabranie całej kasy Szumkowi? Części ekwipunku? Bo przecież nie zależy Ci na tym żeby tracić graczy, a poza tym zbanowana osoba nie była kimś z kim miałeś non stop problemy. Zdarzyły się te wysoki i tyle. Szumek na pewno żałuje..
Pozdrawiam |
_________________ Fragment "Roty" Marii Konopnickiej:
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg! |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-13, 18:09
|
|
|
ja jestem za... wedlug mnie kazdy zasluguje na druga szanse, rozumiem twoje zdanie dzako ale inni dostali bana za powazne naruszenie regulaminu(konta, rash itp). Zaszedl tak daleko i napewno kazdy wie ile pracy trzeba w to wlozyc pracy.
chlopak czekal na odpowiedz i poprawe 1 miesiac. |
|
|
|
 |
zbinio
Moj nick: Bigmen
Do³±czy³: 02 Pa¼ 2007 Posty: 12 Sk±d: PoznaÅ„
|
Wys³any: 2008-01-13, 19:06
|
|
|
heh...tu sie zgodze z dzakiem ze bedzie lawina wiadomosci do ADMINA...i ogolnie jestem na NIE!! Widze tu prosby zeby ADMIN dal szumkowi druga szanse ale tak jak wczesniej wspomnialem kazdy bedzie prosil o odbanowanie jego konta...!! |
|
|
|
 |
uente
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007 Posty: 55 Sk±d: Olkusz City
|
Wys³any: 2008-01-13, 19:15
|
|
|
Bigmen a jakby Ciebie zabił szumek za 1 razem i zabrał Ci broń to ty nie bylbyś aniołkiem tylko też byś sie wkurzył i juz zaczął pyskować na ławeczce i zostałbyś bana to admina byś ciągle prosił a admin odmawiał to ty sam wiesz co by bylo. I zastanów sie co byś czuł...
Co do szumka to on powinien dostać 2 szansę gdyż sie mocno wkurzył i popadł w furię. Adminie a ty też innych odbanowywałeś więc szumka powinienieś odbanował. |
_________________ Pitbulle nie gryzÄ… :D
 |
|
|
|
 |
pio17 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-13, 19:31
|
|
|
ale szumek nie dostal bana za multi konta( a inni powinni dostac) ani za rash tylko za warn na laweczce, no coz sie zdaza, ale zasluguje na druga szanse. A ADMIN powinien nie zwracac na prosby odbanowania kont za multi( niech rozwazy za warny i wezmie pod uwage ze jego zachowanie sie poprawilo) |
|
|
|
 |
szumek
???
|
Wys³any: 2008-01-13, 19:53
|
|
|
pio17, dostałem bana za ławeczkę admin wiele kont odbanował za ławeczkę a mnie nie chce odbanować zrobi co zechce.phoenix, oj kasy w tą gre wpakowałem dość dużo. |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2008-01-13, 20:06
|
|
|
Jestem na TAK. Chłopak władował w tę grę kupę kasy... Zszarpał ADMINowi mniej nerwów niż ja ;D, bo zachowywał się wzorowo... Grał bez multikont!
Niestety, ale raz zaczął rozmawiać z członkami PGr ostrzej... Wg. mnie i wielu innych miał racje. W finale tego dostał 4 warny, a 4 warny są równe banowi.
Tak więc daj mu tę drugą szansę :)
85% chce tego! |
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-13, 20:32
|
|
|
Szumek wyrazil skruche i pisal ze zaluje.. ze prosi o odbanowanie.. dostal bana za laweczke i mysle ze mial wystarczajaca ilosc czasu by ochlonac.. |
|
|
|
 |
zbinio
|
Wys³any: 2008-01-13, 20:39
|
|
|
no to tak...uente ja nie popadam w furie i nie przeklinam 4 razy na lawce w rezultacie czego dostaje bana...ADMIN keidys wyraznie powiedzial ze odbanowuje graczy ktorzy dostali warna np tydzien temu...jest grzeczny przez tydzien i z jakiejs glupoty dostaje 4 warna...W takich sytuacjach ADMIN odbanuje gracza a jesli gracz w ciagu 1 dnia czy w ciagu nawet 1 godziny dostal 4 warny no to sorry ale ban sluszny!! wafal co do multi sie nie zgadzam bo szumek mial multi...nie wiem czy nadal ma...mozliwe ze komus je oddal czy cos ale kiedy jeszcze gral na szumku mial konto imelvis...wiec mial 2 konta wiec nie wciskaj mi kitu ze jest czysty...prosze ADMINA o sprawdzenie czy na imelvisie sa lub bylo IP szumka.. :) Pozdrawiam ;) |
|
|
|
 |
uente
Pitbull rullez !!!

Do³±czy³: 16 Kwi 2007 Posty: 55 Sk±d: Olkusz City
|
Wys³any: 2008-01-13, 21:23
|
|
|
imelvis to było Twoje konto a nie szumka. bo ty kupiłes to konto..
tutaj to gadamy na temat odbanowania szumka a nie o multikontach ! |
_________________ Pitbulle nie gryzÄ… :D
 |
|
|
|
 |
zbinio
|
Wys³any: 2008-01-13, 21:26
|
|
|
no nie...to jest temat o odbanowaniu szumka z czym sie nie zgadzam ...wafal zaczal wciskac kit ze jest czysty z czym sie po raz kolejny nie zgadzam ;) |
|
|
|
 |
|