MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Åšwietnie! :|
Autor Wiadomo¶æ
Misiek3003
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 13:20   Åšwietnie! :|

Nie wiem, czy toleruje siÄ™ tutaj zastraszanie, ale:

Zaczęło się tak, oglądałem sobie przedmioty na DEMOBILU i zauważyłem zardzewiałą kuszę za 1 kasy, pomyślałem, że warto kupić, po niecałych pięciu minutach napisał do mnie sidney:

sidney napisa³/a:
oddawaj kusze bo sie pomylilem, bo sie pomylilem, oddajesz czy chcesz zginac za kazdym razem co bedziesz poza melina

Ja do niego napisałem, że nie mam prawa mu oddawać, potem napisał do mnie jakiś jego kumpel z ekipy:

kaban99 napisa³/a:
sidney mowil ze masz jego kusze bez prawnie bo sie pomylil i wystawil za 1 wiec mu ja oddaj bo jak nie to bedziesz bity przez moich kolegow non stop rozumiesz

I zaczęli mnie wszyscy atakować z tej ekipy. Nie wiem, jak to będzie rozpatrywane, ale proszę o BANA dla użytkownika o nicku sidney :|

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 13:39   

o wałeczek chcieli na demobilu zrobić ? ;)

szybka akcja z broniÄ…? :lol:

Admin chyba rozda troche nagród widze :lol:

PS. z miesiąc temu kumpel też trafił na taką promocje na demobilu, ale lepsza była bo zgarnął sok z żuli jagód i kołkownice za mniej niż 100kasy :lol:
Ale na początku grzecznie prosili żeby oddał, jednak do Admina nie odważyli się raczej napisać heh ; )

Molph 

Do³±czy³: 19 Sie 2007
Sk±d: CheÅ‚m
Wys³any: 2007-12-30, 13:45   

mar111cin napisa³/a:

PS. z miesiąc temu kumpel też trafił na taką promocje na demobilu, ale lepsza była bo zgarnął sok z żuli jagód i kołkownice za mniej niż 100kasy :lol:
Ale na początku grzecznie prosili żeby oddał, jednak do Admina nie odważyli się raczej napisać heh ; )

Był to eq dzaka, który przez pomyłkę go tam wystawił... Ale dzięki mar111cin, że napisałeś, że wiesz coś o tym, będę wiedział kogo dodatkowo lać ;)

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 14:14   

jak wy się często mylicie :lol:
biedni wy :lol:

ale dzięki że się przyznałeś czyje to było Admina to pewnie też zaciekawi

phoenix
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 15:24   

ehh,, mar111cin Ty naprawde sie tylko klopotow nabawisz.. komornicy Cie zjada jak wyjdziesz z urlopu.. a dzako jest 'czysty' nic mu admin nie zrobi.. a ty nie dosc ze sie osmieszysz to klopotow narobisz.. i po co to komu??

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 16:06   

bo taka gra która polega na tym , że Ci co wcześniej zaczeli grać wymieniają się broniami kasą itp. staje się bezsensu, tak że jak bede trupem zaraz po wyjsciu z meliny to mówi się trudno, najwyżej porzuce tą gre.

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-12-30, 16:19   

mar111cin, znajdź sobie ekipę... Zresztą możesz ją zrobić ze swoimi kumplami z pracy ;-) I też możecie wyjść na graczy w tej grze :P

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

mar111cin
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-12-30, 16:31   

Ekipe mamy, jak zauważyłeś w innym dziale ktoś nawet przekopiował z jakiej jestem ekipy jaki lvl i co robie ;) .

W sumie do tej pory jakoś nie atakowaliśmy teamem, ale jak teraz czytam to forum, to jakbyśmy zaczeli tak atakować to pojawi się problem wspólnego IP i zaraz Ci "grzeczni" gracze, omyłkowo wystawiający cenne rzeczy za grosze i przez przypadek posiadający drugie konta, zaczną się burzyć że cała ekipa to multikonto :lol:

wajcha

Do³±czy³: 09 Gru 2007
Wys³any: 2007-12-31, 10:15   

hahah więc to tak sie odbywa "omyłkowo" wystawiamy za 1 potem multi ma sprzet a Admin daje odszkodowanie. KomOrnicy czemu wy zawsze chcecie stosować ciosy ponizej pasa? Żeby w to jeszcze Admina mieszać ehh... a jesli bana dla sidney to ponoć gracz kaban99 sie zasmuci:( Dzako jest czysty nie ma multi:P Tylko jak tak sprzet wystawia to moze ma takie samo IP jak ktoś jeszcze;) Blokada na IP dzako?

Zulik

Do³±czy³: 26 Gru 2007
Wys³any: 2008-01-01, 12:48   

powinie nes oddac sineyowi kusze bo ja tez bede atakowac to moj kumpel z ekipy wiec sie nie martw wkoncu zbaiore ci ta kusze jesli jej nie oddasz a pozatym zastaraszanie nie jest karalne chyba ze gozby w realu :P przynajmniej tak jest na indianie.net

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2008-01-01, 21:43   

hmmm...

1. chłopaki sie nie postarali a Misiek3003, tylko na tym skorzystał, za to bana na pewno nie będzie [bo i niby za co ?]

2. wystawianie w demobilu po niskich cenach też zabronione nie jest, a że chłopaki przekobinowali to już ich wina.

3. atakowanie jednego gracza w sumie też jakimś przewinieniem nie jest

najlepiej jak miedzy soba sobie ustalicie rozwiązanie i tyle. jak jesteś twardy to ztrzymaj kusze i się pilnuj, jak wolisz mieć spokój [choć nie gwarantuję ze pomoze] mozesz im ją sprzedać np za 2000 [i każdy będzie troche na swoim. jak ktoś ma jakie inny sposób rozwiązania niech sie podzieli ;)

phoenix
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-01, 22:43   

ADMIN napisa³/a:
jak wolisz mieć spokój [choć nie gwarantuję ze pomoze] mozesz im ją sprzedać np za 2000
heh dobrze wiedziec ze admin ma pozucie humoru :)..

juz troche po tym swiecie chodze i wiem ze cos takiego nic Ci nie da.. lepiej juz sobie ja zatrzymaj.. a jak naprawde chcesz miec spokoj to najlepiej oddaj ta kusze.. chociaz tez 100% pewnnosci ze Cie sidney i kumple zostawia tez nie ma.. powodzenia :)

Zulik

Do³±czy³: 26 Gru 2007
Wys³any: 2008-01-02, 09:27   

ja znam sidneya i wiem ze jak mu ja oddasz bedziesz mial spokuj jak bedziesz chcial sprzedac to ci nie prezejdzie powiedza ze nie chca kupic zlapia cie wszyscy razem na online abo pozamelina i dostaniesz w mache i czy tak cy siak stracisz kusze a poznije dalej beda cie meczyc zeby nie dac ci grac :P a napisaniem o tym na forum zwiekszyles szanse na atakowanie cie poniewaz wiecej osuyb wioe ze masz bron i wiecej beda ci atakowac :P hehe

dzako
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-01-02, 09:38   

dopiero zauważyłem ze mnie obgadujecie :D a wiec tak :

wajcha napisa³/a:
Dzako jest czysty nie ma multi:P Tylko jak tak sprzet wystawia to moze ma takie samo IP jak ktoÅ› jeszcze;) Blokada na IP dzako?

pisałem do ADMINA chwile po tym jak ten gosc kupił to ode mnie , admin mi napisał ze moja wina i mi nie odda więc prosiłem gościa , nawet chciałem odkupić za niższa cenę bo on miał 5 czy 6 lvl i mu to sie do niczego nie przydało ;/

Cytat:
2. wystawianie w demobilu po niskich cenach też zabronione nie jest, a że chłopaki przekobinowali to już ich wina.

i nie ma co dyskutować , a ja nie chciałem przekazać komuś kto ma taki samo ip tylko wystawić ( pożyczyć ) koledze z ekipy i zamiast wcisnąć ze mam wystawić jemu to zrobiłem na ogólnym demo i tak sie sprzęt poszedł jeb... :cry: :-x

( i to był sok i kałkownica za 1 kasy - tak dla zainteresowanych ) :evil:

to by było na tyle inastępnym razem jak coś piszecie o mnie lub na mnie to pisac na priv w grze zeby nie było niedomówień :-/
dziękuje

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2008-01-02, 17:32   

dzako napisa³/a:
i nie ma co dyskutować , a ja nie chciałem przekazać komuś kto ma taki samo ip tylko wystawić ( pożyczyć ) koledze z ekipy i zamiast wcisnąć ze mam wystawić jemu to zrobiłem na ogólnym demo i tak sie sprzęt poszedł jeb...

dobry zwyczaj nie pożyczaj :P [i od razu dopisze koniec bo i tak ktoś by sie zaraz pokusił] jeszce lepszy nie oddawaj :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: