Åšwietnie! :| |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Misiek3003 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 13:20 Åšwietnie! :|
|
|
|
Nie wiem, czy toleruje siÄ™ tutaj zastraszanie, ale:
Zaczęło się tak, oglądałem sobie przedmioty na DEMOBILU i zauważyłem zardzewiałą kuszę za 1 kasy, pomyślałem, że warto kupić, po niecałych pięciu minutach napisał do mnie sidney:
sidney napisa³/a: | oddawaj kusze bo sie pomylilem, bo sie pomylilem, oddajesz czy chcesz zginac za kazdym razem co bedziesz poza melina |
Ja do niego napisałem, że nie mam prawa mu oddawać, potem napisał do mnie jakiś jego kumpel z ekipy:
kaban99 napisa³/a: | sidney mowil ze masz jego kusze bez prawnie bo sie pomylil i wystawil za 1 wiec mu ja oddaj bo jak nie to bedziesz bity przez moich kolegow non stop rozumiesz |
I zaczęli mnie wszyscy atakować z tej ekipy. Nie wiem, jak to będzie rozpatrywane, ale proszę o BANA dla użytkownika o nicku sidney :| |
|
|
|
 |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 13:39
|
|
|
o wałeczek chcieli na demobilu zrobić ? ;)
szybka akcja z broniÄ…?
Admin chyba rozda troche nagród widze
PS. z miesiąc temu kumpel też trafił na taką promocje na demobilu, ale lepsza była bo zgarnął sok z żuli jagód i kołkownice za mniej niż 100kasy
Ale na początku grzecznie prosili żeby oddał, jednak do Admina nie odważyli się raczej napisać heh ; ) |
|
|
|
 |
Molph
Do³±czy³: 19 Sie 2007 Posty: 49 Sk±d: CheÅ‚m
|
Wys³any: 2007-12-30, 13:45
|
|
|
mar111cin napisa³/a: |
PS. z miesiąc temu kumpel też trafił na taką promocje na demobilu, ale lepsza była bo zgarnął sok z żuli jagód i kołkownice za mniej niż 100kasy
Ale na początku grzecznie prosili żeby oddał, jednak do Admina nie odważyli się raczej napisać heh ; ) |
Był to eq dzaka, który przez pomyłkę go tam wystawił... Ale dzięki mar111cin, że napisałeś, że wiesz coś o tym, będę wiedział kogo dodatkowo lać ;) |
|
|
|
 |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 14:14
|
|
|
jak wy się często mylicie
biedni wy
ale dzięki że się przyznałeś czyje to było Admina to pewnie też zaciekawi |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 15:24
|
|
|
ehh,, mar111cin Ty naprawde sie tylko klopotow nabawisz.. komornicy Cie zjada jak wyjdziesz z urlopu.. a dzako jest 'czysty' nic mu admin nie zrobi.. a ty nie dosc ze sie osmieszysz to klopotow narobisz.. i po co to komu?? |
|
|
|
 |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 16:06
|
|
|
bo taka gra która polega na tym , że Ci co wcześniej zaczeli grać wymieniają się broniami kasą itp. staje się bezsensu, tak że jak bede trupem zaraz po wyjsciu z meliny to mówi się trudno, najwyżej porzuce tą gre. |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-12-30, 16:19
|
|
|
mar111cin, znajdź sobie ekipę... Zresztą możesz ją zrobić ze swoimi kumplami z pracy I też możecie wyjść na graczy w tej grze :P |
|
|
 |
mar111cin [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-12-30, 16:31
|
|
|
Ekipe mamy, jak zauważyłeś w innym dziale ktoś nawet przekopiował z jakiej jestem ekipy jaki lvl i co robie ;) .
W sumie do tej pory jakoś nie atakowaliśmy teamem, ale jak teraz czytam to forum, to jakbyśmy zaczeli tak atakować to pojawi się problem wspólnego IP i zaraz Ci "grzeczni" gracze, omyłkowo wystawiający cenne rzeczy za grosze i przez przypadek posiadający drugie konta, zaczną się burzyć że cała ekipa to multikonto |
|
|
|
 |
wajcha
Do³±czy³: 09 Gru 2007 Posty: 4
|
Wys³any: 2007-12-31, 10:15
|
|
|
hahah więc to tak sie odbywa "omyłkowo" wystawiamy za 1 potem multi ma sprzet a Admin daje odszkodowanie. KomOrnicy czemu wy zawsze chcecie stosować ciosy ponizej pasa? Żeby w to jeszcze Admina mieszać ehh... a jesli bana dla sidney to ponoć gracz kaban99 sie zasmuci:( Dzako jest czysty nie ma multi:P Tylko jak tak sprzet wystawia to moze ma takie samo IP jak ktoś jeszcze;) Blokada na IP dzako? |
|
|
|
 |
Zulik
Do³±czy³: 26 Gru 2007 Posty: 25
|
Wys³any: 2008-01-01, 12:48
|
|
|
powinie nes oddac sineyowi kusze bo ja tez bede atakowac to moj kumpel z ekipy wiec sie nie martw wkoncu zbaiore ci ta kusze jesli jej nie oddasz a pozatym zastaraszanie nie jest karalne chyba ze gozby w realu :P przynajmniej tak jest na indianie.net |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2008-01-01, 21:43
|
|
|
hmmm...
1. chłopaki sie nie postarali a Misiek3003, tylko na tym skorzystał, za to bana na pewno nie będzie [bo i niby za co ?]
2. wystawianie w demobilu po niskich cenach też zabronione nie jest, a że chłopaki przekobinowali to już ich wina.
3. atakowanie jednego gracza w sumie też jakimś przewinieniem nie jest
najlepiej jak miedzy soba sobie ustalicie rozwiązanie i tyle. jak jesteś twardy to ztrzymaj kusze i się pilnuj, jak wolisz mieć spokój [choć nie gwarantuję ze pomoze] mozesz im ją sprzedać np za 2000 [i każdy będzie troche na swoim. jak ktoś ma jakie inny sposób rozwiązania niech sie podzieli ;) |
|
|
|
 |
phoenix [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-01, 22:43
|
|
|
ADMIN napisa³/a: | jak wolisz mieć spokój [choć nie gwarantujÄ™ ze pomoze] mozesz im jÄ… sprzedać np za 2000 | heh dobrze wiedziec ze admin ma pozucie humoru :)..
juz troche po tym swiecie chodze i wiem ze cos takiego nic Ci nie da.. lepiej juz sobie ja zatrzymaj.. a jak naprawde chcesz miec spokoj to najlepiej oddaj ta kusze.. chociaz tez 100% pewnnosci ze Cie sidney i kumple zostawia tez nie ma.. powodzenia :) |
|
|
|
 |
Zulik
Do³±czy³: 26 Gru 2007 Posty: 25
|
Wys³any: 2008-01-02, 09:27
|
|
|
ja znam sidneya i wiem ze jak mu ja oddasz bedziesz mial spokuj jak bedziesz chcial sprzedac to ci nie prezejdzie powiedza ze nie chca kupic zlapia cie wszyscy razem na online abo pozamelina i dostaniesz w mache i czy tak cy siak stracisz kusze a poznije dalej beda cie meczyc zeby nie dac ci grac :P a napisaniem o tym na forum zwiekszyles szanse na atakowanie cie poniewaz wiecej osuyb wioe ze masz bron i wiecej beda ci atakowac :P hehe |
|
|
|
 |
dzako [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-02, 09:38
|
|
|
dopiero zauważyłem ze mnie obgadujecie :D a wiec tak :
wajcha napisa³/a: | Dzako jest czysty nie ma multi:P Tylko jak tak sprzet wystawia to moze ma takie samo IP jak ktoÅ› jeszcze;) Blokada na IP dzako? |
pisałem do ADMINA chwile po tym jak ten gosc kupił to ode mnie , admin mi napisał ze moja wina i mi nie odda więc prosiłem gościa , nawet chciałem odkupić za niższa cenę bo on miał 5 czy 6 lvl i mu to sie do niczego nie przydało ;/
Cytat: | 2. wystawianie w demobilu po niskich cenach też zabronione nie jest, a że chłopaki przekobinowali to już ich wina. |
i nie ma co dyskutować , a ja nie chciałem przekazać komuś kto ma taki samo ip tylko wystawić ( pożyczyć ) koledze z ekipy i zamiast wcisnąć ze mam wystawić jemu to zrobiłem na ogólnym demo i tak sie sprzęt poszedł jeb...
( i to był sok i kałkownica za 1 kasy - tak dla zainteresowanych )
to by było na tyle inastępnym razem jak coś piszecie o mnie lub na mnie to pisac na priv w grze zeby nie było niedomówień
dziękuje |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2008-01-02, 17:32
|
|
|
dzako napisa³/a: | i nie ma co dyskutować , a ja nie chciaÅ‚em przekazać komuÅ› kto ma taki samo ip tylko wystawić ( pożyczyć ) koledze z ekipy i zamiast wcisnąć ze mam wystawić jemu to zrobiÅ‚em na ogólnym demo i tak sie sprzÄ™t poszedÅ‚ jeb... |
dobry zwyczaj nie pożyczaj :P [i od razu dopisze koniec bo i tak ktoś by sie zaraz pokusił] jeszce lepszy nie oddawaj :) |
|
|
|
 |
|