|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Propozycje - druga szansa
szumek - 2008-01-13, 15:48 Temat postu: druga szansa czy sądzicie że powinienem dostać drugą szansę?? proszę o wypowiadanie się na forum i w ankiecie
phoenix - 2008-01-13, 16:03
tAK!! dac mu druga szanse!! jestem za!! adminie przemysl to!! chlopak wladowal w ta gre wiele czasu, esow i nerwow.. wiec apeluje o to by zdjac mu tego bana!! dac mu druga szanse.. kazdy chyba na to zasluguje..
Molph - 2008-01-13, 16:14
Wg. mnie też powinien dostać szanse, bo dobry z niego chłopak. Każdy czasem nie zapanuje nam nerwami :/
dzako - 2008-01-13, 16:19
szumek sorki ale ja jestem na nie . tobie sie uda i zacznie sie lawina wiadomości do admina ze sa niesłusznie zbanowani lub coś , ale głosuje na tak ;] tylko ostrzegam przed konsekwencjami
Maniek_Klawi - 2008-01-13, 17:33
Ja powiem tak.
Nie popieram tego co zrobił Szumek. Jednak to tylko gra i wyzwiska są w ogóle niepotrzebne. Nieważne czy był prowokowany czy nie. Trzeba zachować spokój i tyle. Z drugiej strony każdy może popełniać błędy. Jesteśmy tylko ludźmi i czasem puszczą nerwy, a potem tego żałujemy.
Dodatkowo za posiadanie multikont banuje się tylko to niższe. A moim zdaniem to jest duża większa szkodliwość gry. Osoba mająca multi oszukuje, a Szumek się tylko niepotrzebnie zdenerwował.
Dlatego jeśli mając 2 konta nie dostaje się bana, to tym bardziej za chwilę słabości nie powinno go być.
Adminie, może jakieś rozwiązanie znajdziesz? Nie wiem, zabranie całej kasy Szumkowi? Części ekwipunku? Bo przecież nie zależy Ci na tym żeby tracić graczy, a poza tym zbanowana osoba nie była kimś z kim miałeś non stop problemy. Zdarzyły się te wysoki i tyle. Szumek na pewno żałuje..
Pozdrawiam
pio17 - 2008-01-13, 18:09
ja jestem za... wedlug mnie kazdy zasluguje na druga szanse, rozumiem twoje zdanie dzako ale inni dostali bana za powazne naruszenie regulaminu(konta, rash itp). Zaszedl tak daleko i napewno kazdy wie ile pracy trzeba w to wlozyc pracy.
chlopak czekal na odpowiedz i poprawe 1 miesiac.
zbinio - 2008-01-13, 19:06
heh...tu sie zgodze z dzakiem ze bedzie lawina wiadomosci do ADMINA...i ogolnie jestem na NIE!! Widze tu prosby zeby ADMIN dal szumkowi druga szanse ale tak jak wczesniej wspomnialem kazdy bedzie prosil o odbanowanie jego konta...!!
uente - 2008-01-13, 19:15
Bigmen a jakby Ciebie zabił szumek za 1 razem i zabrał Ci broń to ty nie bylbyś aniołkiem tylko też byś sie wkurzył i juz zaczął pyskować na ławeczce i zostałbyś bana to admina byś ciągle prosił a admin odmawiał to ty sam wiesz co by bylo. I zastanów sie co byś czuł...
Co do szumka to on powinien dostać 2 szansę gdyż sie mocno wkurzył i popadł w furię. Adminie a ty też innych odbanowywałeś więc szumka powinienieś odbanował.
pio17 - 2008-01-13, 19:31
ale szumek nie dostal bana za multi konta( a inni powinni dostac) ani za rash tylko za warn na laweczce, no coz sie zdaza, ale zasluguje na druga szanse. A ADMIN powinien nie zwracac na prosby odbanowania kont za multi( niech rozwazy za warny i wezmie pod uwage ze jego zachowanie sie poprawilo)
szumek - 2008-01-13, 19:53
pio17, dostałem bana za ławeczkę admin wiele kont odbanował za ławeczkę a mnie nie chce odbanować zrobi co zechce.phoenix, oj kasy w tą gre wpakowałem dość dużo.
wafal - 2008-01-13, 20:06
Jestem na TAK. Chłopak władował w tę grę kupę kasy... Zszarpał ADMINowi mniej nerwów niż ja ;D, bo zachowywał się wzorowo... Grał bez multikont!
Niestety, ale raz zaczął rozmawiać z członkami PGr ostrzej... Wg. mnie i wielu innych miał racje. W finale tego dostał 4 warny, a 4 warny są równe banowi.
Tak więc daj mu tę drugą szansę :)
85% chce tego!
phoenix - 2008-01-13, 20:32
Szumek wyrazil skruche i pisal ze zaluje.. ze prosi o odbanowanie.. dostal bana za laweczke i mysle ze mial wystarczajaca ilosc czasu by ochlonac..
zbinio - 2008-01-13, 20:39
no to tak...uente ja nie popadam w furie i nie przeklinam 4 razy na lawce w rezultacie czego dostaje bana...ADMIN keidys wyraznie powiedzial ze odbanowuje graczy ktorzy dostali warna np tydzien temu...jest grzeczny przez tydzien i z jakiejs glupoty dostaje 4 warna...W takich sytuacjach ADMIN odbanuje gracza a jesli gracz w ciagu 1 dnia czy w ciagu nawet 1 godziny dostal 4 warny no to sorry ale ban sluszny!! wafal co do multi sie nie zgadzam bo szumek mial multi...nie wiem czy nadal ma...mozliwe ze komus je oddal czy cos ale kiedy jeszcze gral na szumku mial konto imelvis...wiec mial 2 konta wiec nie wciskaj mi kitu ze jest czysty...prosze ADMINA o sprawdzenie czy na imelvisie sa lub bylo IP szumka.. :) Pozdrawiam ;)
uente - 2008-01-13, 21:23
imelvis to było Twoje konto a nie szumka. bo ty kupiłes to konto..
tutaj to gadamy na temat odbanowania szumka a nie o multikontach !
zbinio - 2008-01-13, 21:26
no nie...to jest temat o odbanowaniu szumka z czym sie nie zgadzam ...wafal zaczal wciskac kit ze jest czysty z czym sie po raz kolejny nie zgadzam ;)
phoenix - 2008-01-13, 21:43
bigmen nie offtopuj tu bo mnie juz wkurzasz,,, jak bedzie admin lub mod to prosze za offtopy dac na forum ostrzezenia bigmenowi.. a wracajac do tematu wypowiadajcie sie tylko czy jestescie za czy moze przeciw odbanowaniu szumka
Maniek_Klawi - 2008-01-13, 21:59
Zbinio, bigmen, egzorcysta czy inny dyziu..
Twoje argumenty są śmieszne. Osoba która dostaje 4 warny w różnych odstępach czasowych jest moim zdaniem w gorzej sytuacji. Bo to znaczy, że łamie regulamin notorycznie. W przypadku szumka nastąpiło to w krótkim czasie. Wcześniej nie miewał takich problemów. Czyli raz się zdenerwował i za dużo napisał. To można bardziej zrozumieć w moim odczuciu.
A w ogóle to przyznaj, że chodzi o to, że mowa o komorniku :) Nie potrafisz być obiektywny bo jest przykre biorąc pod uwagę, że masz moda na ławeczce drogie dziecko.
alcabon - 2008-01-13, 22:12
Ja też chcę drugą szansę. Tym bardziej, ze kwestia mojego bana nie była jasna.
Maniek_Klawi - 2008-01-13, 22:14
Była jasna zazu ;)
phoenix - 2008-01-13, 22:15
alcabon zagladnij do tematu w ktorym wnosilem o Twojego bana.. poczytaj to sie dziecko dowiesz.. tak poza tym.. Ty przeciez masz konto w grze.. po co Ci drugie :D to byloby multi
odbanowanie alcabona?? nawet sobie nie zartujceie... bo powstana same banki w tej grze...
alcabon - 2008-01-13, 22:20
Ale ja nie chce być bankiem chce wbić wyższy lev normalnie. Oddać innym to co było ich na moim koncie itp. Chce drugą szansę!
Maniek_Klawi - 2008-01-13, 22:23
Zazu, uspokój się :)
Ghost - 2008-01-13, 23:45
Przyłączam się do prośby Szumka i też proszę o odbanowanie mojego konta ponieważ włożyłem w nie dużo kasy. Adminie daj mi też 2 szanse !!!
phoenix - 2008-01-14, 00:18
szakal cicho :D
pio17 - 2008-01-14, 07:59
ale szumek dostal za laweczke i tylko takim mozna dac druga szanse
szumek - 2008-01-14, 08:13
Czy szumek powinien dostać drugą szansę??
tak
46% [ 12 ]
nie
53% [ 14 ]
Głosowań: 26
w takim układzie to 0 szans na odbanowanie
[ Dodano: 2008-01-14, 09:01 ]
to teraz mam prośbę do admina żeby usunął moje konto jak najszybciej to zacznę od początku
Molph - 2008-01-14, 09:02
Alcabon dostałeś bana za to co mój brat cinkciarza, za to ze byłeś bankiem czyli to jest inna sprawa.
Ghost (szakal) dostałeś bana za posiadanie multi konta czyli inna sprawa.
Czy szumek powinien dostać drugą szansę??
tak
46% [ 12 ]
nie
53% [ 14 ]
Głosowań: 26
Widzę pgr się wysiliło i załozyło dużo kont specjalnie po to aby tylko utrudnić życie szumkowi.
Maniek_Klawi - 2008-01-14, 09:24
Żałosna zagrywka PGr :) Nagle Ghost sobie zakłada konto wczoraj itd.
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: alcabon, andi, ayay2, Balon, cinkciarz, dzako, egzequtor, Ghost, Grzegorz1777, gustaw, mar111cin, misioo01, najka_x, ojciecborowik, PeBeD, phoenix, pio17, Popi, Przemek, SZAKAL, szumek, uente, wafal, wajcha, zazuzazu, zbinio, zlomiarz
Miałem Was za poważiejszych, a tu taki zazu z 2 kont głosuje. I kto tu się wczuwa?
Nie wiedziałem, że się tak boicie jednego gracza..
Mimo wszystko mam nadzieję, że Admin zachowa rozsądek weźmie pod uwagę prawdziwe argumenty, a nie robienie chlewu przez PGr.
wafal - 2008-01-14, 16:20
Super zagrywka PGr... Naprawdę gratulację toku myślenia... Gdybyście nie wiedzieli to ADMIN widzi, kto i na co oddał głos ;)
szumek dostał bana za ławeczkę, a nie za multi tj. wasz np. Ghost...
Bigmen, nie wpychaj multi szumkowi, bo ja jestem pewien, że on ich nie miał.
Krillin - 2008-01-14, 17:21
Nie nie nie i nie !! Takie jest moje zdanie ;)
alcabon - 2008-01-14, 17:53
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: alcabon, andi, ayay2, Balon, cinkciarz, dzako, egzequtor, Ghost, Grzegorz1777, gustaw, mar111cin, misioo01, najka_x, ojciecborowik, PeBeD, phoenix, pio17, Popi, Przemek, SZAKAL, szumek, uente, wafal, wajcha, zazuzazu, zbinio, zlomiarz
Maniek Klawi, Molph czyli cinkciarz itp. ukrywają swoja obecność na forum i na lisice nie są wymienieni. Ale można spojrzeć na posty.
Alcabon dostałeś bana za to co mój brat cinkciarza, za to ze byłeś bankiem
Molph twój "brat" dostał bana za:
1) Logowania z IP różnych graczy
2) Dziwna sprawa z próbą wrobienia Mietka Zioma we włam na konto
3) Bank
(jak był tylko bankiem nie dostał bana)
Jednym słowem przegiął pałę
Ja dostałem bana dlatego ze byłem w PGr
wafal - 2008-01-14, 19:00
alcabon, popatrz na daty założenia kont...
alcabon - 2008-01-14, 19:05
A to moja wina, że robicie to od dawna? wszystkie wasze głupie pomysły przeszły glosami molpha=cinkciarza itp. A szumkowi radze założyć nowe konto. Jakby grał przez ten miesiąc już by miał podobne konto do tego które miał wcześniej.
Maniek_Klawi - 2008-01-14, 19:17
Argument z dupy Zazu :)
Akurat większość tych osób regularnie się wypowiada na forum i loguje właściwie codziennie :) Więc co chciałeś udowodnić swoim śmiesznym postem? A, że ja też byłem online to chyba logiczne skoro sie wypowiadam w tym temacie :)
I to nie jest wątek o Twoim multi i o tym czy dostałeś bana słusznie. Ja przedstawiłem jakieś argumenty, Wy żadnego tylko robicie chlew póki co :) Może jakieś konkrety? Czy jeszcze zaraz mima, mokry21, suchy21 i inni założą konta i zagłosują na nie? Myślicie, że ankieta jest tak miarodajna? :D Chyba w takim razie nie doceniacie admina bo on swój rozum ma i nie bedzie sie sugerował wynikamii sondy.
Dla mnie bez odbioru bo nie będę się wdawał w jakieś dziecinne gierki :) Liczę na pół konkretu w końcu.
pio17 - 2008-01-14, 19:37
Ciekawe co admin postanowi w sprawie szumka i nieuczciwosci pgr'u
wafal - 2008-01-14, 19:43
alcabon, wiesz dobrze, że tego nie robimy...Tak więc nie wprowadzaj społeczności w błąd!
alcabon - 2008-01-14, 19:51
Wiem dobrze, że cinkciarz to molph.
I wiem, że to robicie, nie wiem tylko czemu innym graczom, którzy do tej pory mieli w ... forum zabraniacie brać udział w decyzjach, które ich dotykają. Najpierw mohery (wy) poszły do wyborów a w obliczu możliwości kolejnej wygranej PISu i "taniego państwa" reszta społeczeństwa się zmobilizowała i mimo, że nie chodziła do wyborów wcześniej to poszła teraz z nadzieja na to, ze uda im sie powstrzymać Admina przed kolejna złą decyzją. I podejrzewam, że więcej graczy się zmobilizuje i pozakłada konta na forum nie dajać wam wymuszać na Adminie ustawiania gry pod siebie.
Konkret wytłuściłem bo widzę, że masz kiepski wzrok.
Maniek_Klawi - 2008-01-14, 19:54
Piękna mowa Zazu :) (klask) (klask) (klask)
Na polityka byś się nadał, niezły bełkot. A jakiś konkret? :)
wafal - 2008-01-14, 20:00
Masło maślane ;) Jeszcze troszkę wolniej i będzie idealny polityk... Bełkot, brak konkretów, błędy w myśleniu, oszustwa, itd....
Molph - 2008-01-14, 20:13
Alcabon Ciebie to chyba dręczy, że mój brat cinkciarz to niby ja ;)