|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Uwagi i błędy - Utrata Ekwipunku
Gucio - 2008-04-04, 16:15 Temat postu: Utrata Ekwipunku Kurde kupilem za flaszki ekwipunek(wylozylem real kase) jakis typ mnie uwalil i stracilem to :/ A NIEMIALEM ZALOZONE.
Puzniej uzbieralem kase i kupilem znowu eq. Jak mnie uwalil to poszlem do konowala i zabral wszystko jak zlozylem ofiare (niewiedzialem ze eq tez zabierze) czy to nie jest lekka przesada??
P.S Adminie pomysl nad tym bo to sa bardzo duze straty... i moze zniechecic do gry.
freestyler - 2008-04-04, 16:40
ale pisało co starcisz jeśli leczysz w naturze więc nie wiem w czym problem ;p sam zgodziłeś sie na strate ekwipunku;p admin nie ma nic do tego trzeba czytać ze zrozumieniem ;p pozdr
Gucio - 2008-04-04, 16:59
dobra spoko ale za pierwszym razem jak mnie koles zaciupal to tez stracilem wszystko i niemialem zalozone:/ niebede non-stop flaszek kupowal jesli tak jest:/
ktos - 2008-04-04, 17:05
mozesz przeciez poczekac 3 dni albo dac kase jak masz odpowiednia sume
Gucio - 2008-04-04, 17:17
ta odpowiednia suma to nawet spora jest:/.Mi chodzi o to czy za kazdym razem bedzie mi wypadalo wyposazenie jesli mam zdjete i mnie leja:/ bo jesli tak to gra niema dalej sesnu :( bo po co mam sie rozwijac tracic kase jak i tak wszystko przepadnie. Raz tez mialem uwalil mnie koles (oczywiscie eq stracone(zdjete)) za flaszke sie uleczylem i znowu ktos mnie dopadl moze by chciaz wprowadzic cos takiego aby po ostatnim ataku dana osoba miala czas np 3h aby mogla cos robic i niemoze w tym czasie byc atakowana ale to tylko propozycja.
ADMIN - 2008-04-04, 17:28
Po ataku i zabiciu gracza zabiera się mu aktywną broń, jeżeli masz ściągniętą to Ci nie zabierze. A to, że wiele osób zapomina ściągnąć, a potem ma pretensje to juz inna historia.
Gucio - 2008-04-04, 17:30
no kurde ale mialem zdjete i tu jest caly problem. i sie pytam czy to sie moze powtorzyc
wafal - 2008-04-04, 21:07
Wskrzesiłeś się poprzez naturę.
gilardinho - 2008-04-05, 08:19
ja myślę podobnie jak wafal musiałeś się uleczyć w naturze, a przez to można stracić wszystko kasa, ekwipunek i jedna losowa statystyka
Gucio - 2008-04-05, 08:55
Ale o to chodzi ze w naturze nieoddalem tylko czekalem 72h caly weekend ponad:/ loguje sie patrze i niemam nic. a przed wylogowaniem sie wczesniej schowalem eq.i tu jest caly problem moze sie to powtorzyc??
[ Dodano: 2008-04-06, 20:43 ]
to moze chociaz skrucic czas ktory tzreba odczekac po zabiciu z 72h np na 50h
|
|