|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Propozycje - Kilka propozycji :)
najka_x - 2008-03-29, 15:06 Temat postu: Kilka propozycji :) Drogi Adminie ( ahhh nie ma to jak się podlizać już na samym początku ) Tak sobie ostatnio wędrowałam po różnych grach internetowych i stwierdzam iż menelom przydało by się kilka udogodnień takich jak :
1. wprowadzenie zegarka który odliczał by pozostały czas do kolejnego ataku ( w sumie przydatny mechanizm i admin nie powinien miec z nim problemu wrazie czego nalezy rozmawiać na ten temat z SIVO bo widziałam że on coś takiego ma u siebie w grze
2. Kolejnym udogodnieniem zwlaszcza dla wodzów ekip było by stworzenie czegoś takiego jak masowe wysyłanie wiadomości dla wszystkich członków ekipy ( kwestia ta juz byla poruszana wielokrotnie i tylko na obietnicach sie skonczylo ) bo to straszne wysylac jedno i to samo pokolei do 30 osób
No i przydało by się też kilka nowości powprowadzać do gry, np. :
1. przydało by się coś lepszego do napadów co dało by więcej expa i więcej pieniążków, no za cenę oczywiście większej ilości promili.
2. Można by było stworzyć jakąś formę ataków na drugiego menela, która bazowałaby na samych statystykach a nie na ekwipunku, bo w obecnych czasach ciężko jest się sprawdzić z innymi gdy tylko nieliczni maja ekwipunki o 13 punktów silniejsze badz bardziej zreczne itp, a tak to pokazywalo by prawdziwa sile naszego menela, jak go wytrenowaliśmy
3. Przydało by się też jakieś urozmaicenie w ekipach np stworzyc coś takiego by w danym dniu jedna ekipa mogła wyzwać drugą na pojedynek. Każda osoba z danej ekipy musiała by dać 500 kasy by móc walczyć w tym pojedynku. im więcej osob zlozy tym lepiej dla danej ekipy, no ale też więcej pieniędzy w puli. walka polega na tym iż jest 5 prób ataku, a siła i zręczność oraz ochrona to suma wszystkich członkow danej ekipy którzy wplacili po 500 kasy by moc uczestniczyc w tej walce. wiadomo tez ze ten kto ma lepszy ekwipunek ma wieksze szanse na wygrana, chyba ze przeciwnikow jest wiecej, wtedy szanse się wyrównują. Oczywiście zwycięzca wygrywa całą pulę pieniążków, która jest podzielona równo między członków uczestniczących w walce. oczywiście można tak zrobić by zadna z ekip nie mogla stracić swojej broni, lub pieniędzy. ( osoby nie musza byc poza melina, aczkolwiek nie moga przebywac na urlopie. )
To chyba puki co wszystko co chciałam powiedzieć
pozdrawiam wszystkich :*
Game_Over - 2008-03-29, 15:28
Moim zdaniem odliczanie czasu między atakami było by bardzo przydatne..Oraz coś co pozwoliło by walczyć na statystyki...Może wtedy niektórzy gracze przekanali by się że ich siła opiera się tylko na ekwipunku:)
SZAKAL - 2008-03-29, 15:28
Hmm niczego sobie propozycje jak najbardziej popieram przynajmniej czesc z nich aczkolwiek wszystkie sa interesujace .Ja rowniez uwazam ze tej grze przydaly by sie jakies nowe urozmaicenia : P
ktos - 2008-03-29, 15:30
mi sie podobaja te propozycje. mam nadzieje ze admin w koncu wezmie sie do roboty i wprowadzi cos nowego
Bigmen - 2008-03-29, 15:33
Ja rowniez popieram. Nowe pomysly do gry sie przydadza
Pierdziuch123 - 2008-03-29, 15:47
Bardzo dobry pomysł :P
ja bym proponowal jeszcze jak mówil juz ktos na forum 3 godziny na tydzien zeby expis itp ... :P
freestyler - 2008-03-29, 15:51
lol !! jestem jak najbardziej za ;p to sie już nudne powoli robi ;p jedno i to samo ciągle a te urozmaicenia są bardzo ciekawe ;p
GeparD - 2008-03-29, 16:01
oczywiście też popieram bo to są bardzo dobre pomysły... jestem jak najbardziej Za
gilardinho - 2008-03-29, 17:14
Mnie osobiście podobaja sie pomysły najki co do udogodnień w grze ;) Gratulacje pomysłów najko ;)
pio17 - 2008-03-29, 17:49
jestem za aby ulepszyć tą grę:)
najka_x - 2008-03-29, 20:00 Temat postu: =( Ehhh Admin milczy w tej sprawie... :( albo pewnie powie że pomysły do pupy sa :P ale przeciez o to tu chodzi by dawac swoje pomysly, spostrzezenia... i Admin powinien to uszanowac, a jezeli nie ma czasu na wprowadzanie tego to powiezyc komus kto ma czas, bo w koncu bedac adminem wzial na siebie jakas odpowiedzialnosc a dajac nam mozliwosc wnoszenia innowacji ( tzn pomyslow) powinien postarac sie chociaz by 1/10 choć z tego co chcemy była spełniona..
ADMIN - 2008-03-29, 20:40
żeby nie było że milczę, przeczytałem, przyjąłem do wiadomości, część przeduskutowałem ... i jak zwykle pożyjemy zobaczymy :P
GeparD - 2008-03-29, 20:42
no tak krótko , zwięźle i na temat żadnych konkretów jak Panu Adminowi się zechce to może za jakiś rok coś zmieni
najka_x - 2008-03-29, 20:43 Temat postu: hmm No już tak nie narzekajmy, jakiś odzwe był są aktualnie prowadzone negocjacje ;P
GeparD - 2008-03-29, 20:45
no ok ok trochę przesadziłem;) może miesiąc;)
wajcha - 2008-03-29, 23:31
1) Bardzo ciekawa sugestia
2) Obejdzie sie i bez tego. Masz w ekipie coś takiego jak "pogadaj z ziomkami"
1) Tak parafia jest zdecydowanie za słaba.
2) Bez sensu. Zdejmij itemy i idź z kimś na ustawke.
3) To raczej nie dla nas , gdyż byśmy wszystko wygrali.
max25 - 2008-03-30, 00:04
mi sie tam podoba wszystko i admin mógłby to wprowadzić :D
2) wajcha masz takie coś w ekipie jak szpiega z PGr i pogadaj z ziomkami niewystarcza
szumek - 2008-03-30, 10:54
ja jestem na tak bardzo dobre pomysły :D
wafal - 2008-03-30, 15:11
Propozycję ciekawe i nie będzie problemu z kodami ;D Wystarczy przekopiować z Indian i nie co pozmieniać ;)
ayay2 - 2008-03-30, 16:50
heh troche bezczelne te pytania w ankiecie. To ze ktos nie akceptuje twoich pomyslow najeczko nie znaczy, ze admin ma olac gre;)
A co do pomyslow to:
1 ujdzie choc ja bym raczej zrobil porzadek z ekwipunkiem ale do odliczania nic nie ma
2 moze sie przydac choc nie jest konieczne jak juz pisano mozna poradzic sobie bez tego
1 jak najbardziej juz od dawna powinny byc nowe napady
2 bez sensu. Moze jeszcze bylby napad bez statystyk albo wylacznie z sila bez obrony hahah raczej admin moglby dodac cos jeszcze. Np. jakies artefakty ktore moglyby poprawic statystyki (np. do wyrwania u dzielnica im wyzszy lev tym lepszy artefakt moznaby wyrwac) (Wtredy wplyw statystyk bylby wiekszy jesli na to narzekacie...)
3 w sumie nie jesty takie glupie ale sposob licznenia jest nie za bardzo. No chybaze wplate zmienic z 500 na 5000 wtedy nie byloby ladowania masy multikont bo moglobysie to okazac nieoplacalne. za 10 k mozna wladowac 20 ledwo stworzonychkont. A suma bylaby imponujaca.
|
|