MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

Propozycje - Przybycie do ataku

PeBeD - 2007-12-13, 18:57
Temat postu: Przybycie do ataku
Jak już wiecie ataki odbywają się na zasadzie naciśnij i jest, a przecież, żeby komuś dołożyć trzeba na początku do niego się zbliżyć ^^ w ten narodził się mój pomysł, żeby gracz broniący się widział w indeksie gdzieś u góry (pod Witaj) czas odliczający 2 minuty z dopiskiem: widzisz nie przyjaźnie spoglądającego się i zbliżającego się do ciebie gracza o imieniu:"nick". To da możliwość obronić się przed atakiem, której wcześnie podczas swobodnego grania nie było (pisząc swobodnego miałem na myśli bycie poza meliną)

Proszę uważnie przeczytać, gdyż w tekście są zawarte wszystkie ważne informacje :)

Maniek_Klawi - 2007-12-13, 19:11

Nie sądzę ;) Marny pomysł. A raczej nie widzę sensu wprowadzania czegoś takiego.
PeBeD - 2007-12-13, 19:32

No nic, szkoda, że nie powiedziałeś dlaczego..
wafal - 2007-12-13, 21:11

To nie ta gra :) Tutaj chodzi całkowicie o co innego... Tu atakujesz graczy, aby im zabrać broń i kaske... A takie rozwiązanie gracze wykorzystywali by, aby uciec do melin lub przesłać kase innemu graczowy i ściągnąć broń...
Jestem na NIE.

PeBeD - 2007-12-14, 15:10

Tak to po to aby uciec i wydaje mi się, że tego właśnie brakuje w tej grze... nie masz szans się obronić w jaki kol wiek sposób poza meliną, ale nie o tym teraz mowa...
dzako - 2007-12-14, 16:36

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-x ja sie na to nie pisze i na pewno to nie bedzie wprowadzone :P
PeBeD - 2007-12-14, 18:48

z taki wynikiem to na pewno... :-x
shooter - 2007-12-15, 15:09

"nie masz szans się obronić w jaki kol wiek sposób" nie prawda , zdarzalo mi sie nie raz ze zostalem zaatakowany przez kogos ale wygralem ta walke :-P
PeBeD - 2007-12-15, 15:27

nieraz też przegrywałeś, czego dzięki aktywności można by było uniknąć. I nie wszystko zależało od statystyk i szczęścia
wafal - 2007-12-15, 15:43

Czy wy naprawdę tego nie rozumiecie, że nie byłoby możliwe atakowanie??!! Bo każdy by uciekał do meliny gdyby miał taką informacje!
sivo - 2007-12-15, 16:21

ewentualnie trzeba by też zrobić tak, że wejście do meliny trwa i przelewy trwają (trza dojść do banku/meliny) ==> widzisz zbliżającego się menela (...) za 2 minuty, możesz iść do banku (3 minuty) lub do meliny (4 minuty) ;) więc i tak dostaniesz wpierdol :P
PeBeD - 2007-12-15, 18:31

:mrgreen: ale jak będziesz szedł do meliny to nie będziesz stał w miejscu i ten menel musiał podążać za tobą, żeby dostać ten wcześniej nazwany "wpierdol" więc odległość nie będzie się zmieniać, a gracz w końcu dotrze do meliny zamknie się w stodole lub zakopie w piachu, a agresor nikogo nie zastanie 8-)
Dobra koniec głosowania, można zamknąć, (porażka... ale to tylko bitwa :mrgreen: )

shooter - 2007-12-19, 15:30

'nie masz szans się obronić w jaki kol wiek sposób" nie prawda , zdarzalo mi sie nie raz ze zostalem zaatakowany przez kogos ale wygralem ta walke :-P jestem stanowczo na nie