|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Propozycje - Wiem wiem..
najka_x - 2007-08-31, 19:52 Temat postu: Wiem wiem.. Zapewne każdy uzna to za głupi pomysł... ale tak teraz dopiero na niego wpadłam :P może można by zrobic coś takiego jak arena :) gdzie dwóch meneli umawia się na walke (maga byc oni wtedy w melinie) nastepnie przez 24 godziny ludzie stawiaja jakas okreslona kwote na jednego z wybranych meneli w wybranej walce... po 24 godzinach rozgrywa sie walka. kazdy z meneli ma po 4 uderzenia. nastepnie jest wypisany oficjalny raport z walki by kazdy mogl zobaczyc jak mu zaklady poszly :) pula pieniedzy zostaje podzielona na zwyciezców : Ci co stawiali pieniadze dostaja kwote = pula zebranych pieniedzy/ ilosc zwyciezców, zas osoba bijaca sie dostaje kwote = pula zebranych pieniedzy/ ilosc zwyciezców*lvl przeciwnika
wiem ze to skomplikowane i pogmatwane bo juz sie poglubilam... no ale moze ktos to jakos ogarnie i splodzi sie cos z tego :P
Alkoholik - 2007-08-31, 20:31
Nawet Bardzo Fajny pomysł
najka_x - 2007-08-31, 20:33 Temat postu: =) ciesze się alkoholiku ze Ci sie podoba.. bo balam sie ze nie bede umiala przedstawic swojej wizji i wyjdzie to jakos bez ladu :) wiec I'm so glad :D
dzako - 2007-08-31, 20:51
fajny pomysł tylko raczej musiałoby być tak ze można sie bić tylko na tym samym lvl żeby były równe szanse , bo wyposażenie każdy ma inne i walka maja i Zazu to już porażka dla mnie bo nie mam takiego ekwip jak ona czy Mietek lub ktoś z niższego lvl na mnie :( ale myślę ze to fajny pomysł i wart by było go wprowadzić , trzeba by tylko ustalić kwotę za obstawienie walki oraz kwotę za wpisowe do takiej walki Ci co sie chcą bić muszą zapłacić powiedzmy po 200 ( ten który wyzywa do walki a 100 osoba wyzwana ) i ta osoba musi sie na to zgodzić najlepiej , a obstawiający np. po 50 kasy lub po 100 , nie chce sie wypowiadać w sprawie kasy bo to ADMIN decyduje :) ale może macie jeszcze jakieś pomysły :) chętnie posłuchamy
najka_x - 2007-08-31, 20:55 Temat postu: =) nom ale moze byc i tak jak mowiles ze ograniczenie z lvlem - ze wyzywany jest ten sam lvl i on musi przystapic do ustawek... albo moze byc inaczej.. spojrz czasem na laweczke jaki tam jest kolchoz.. ludzie chca sie bic ... a inni im dopinguja :) takie cos jest wspaniala okazja by sie wyzyc :) a dodatkowo mozliwoscia zarobienia jakiegos grosza :)
wafal - 2007-09-01, 23:08
No i mi tez sie podoba ;]
A no i tez cos dodam. Aby było autolosowanie przeciwnika (czyli przybliżony gracz siłowo) lub wpisywało by sie nick gracza i OK
dzako - 2007-09-05, 18:43
ADMINIE prosimy o rozpatrzenie tej propozycji a graczy proszę o swoje wypowiedzi na ten temat :) jeśli wam sie to podoba to piszcie , jeśli nie to tez piszcie i co byście zmienili
tytus91 - 2007-09-05, 19:08
No ja myśle że to co napisala najka jest dobre ale nie podoiba mi sie juz opcja ktora wafal napisal:( lepsze jest to kiedy 2 sie umawia:)
Rafi95 - 2007-09-05, 21:43
Mi tez se podoba ten pomysł
zdenek - 2007-09-08, 15:00
Dobry pomysł
flu0r - 2007-09-08, 19:24
dobry pomysl :] popieram
ADMIN - 2007-09-09, 12:50
ok no to sie wypowiadam
pomysł sam w sobie niczego sobie, troche problem jak to zrobić, szczerze mówiąc tez sie nieco pogubiłem w wytłumaczeniu najki :P
no i troche problem z tymi levelami (ograniczenie kto kogo moze)
Ja nad tym jeszce pomyśle, ale jak ktoś ma pomysł jak to ma wyglądać to niech pisze ;)
uente - 2007-09-09, 16:02
To jest takie podobne jak na indianach czyli TURNIEJ.
Ten kto gra na indianach ten wie.
Ale bardzo mi sie podoba pomysł.
I chciałbym zeby został wprowadzony.
fensz - 2007-09-09, 16:04
Według mnie pomysł ciekawy, ale małe prawdopodobieństwo aby wszedł w życie. No chyba że w jakiejś wersji uproszczonej. Pozdrawiam
flu0r - 2007-09-10, 07:22
boze wy jakimis turniejami sie przejmujecie lepiej jak admin by zrobil zeby mozna bylo bic lvl o 3 mniejszy a nie z pgr mnie najka moze bic !!! bez przesady!!!
najka_x - 2007-09-10, 11:59 Temat postu: =/ flu0r... pragne zauwazyc ze Ty tez slabszych bijesz.. taka gra.. i nie steka się i nie jeczy że boli... inni też dostają.. ja również... na tym to polega... nie umiesz tego zrozumieć to nie graj.. i nie zmieniaj tematu tego wątka na forum.. bo jest o czymś innym!
fensz - 2007-09-10, 12:14
Jeżeli macie jakieś pytania bądź propozycje dotyczące gry proszę pisać w odpowiednim dziale. Pozdrawiam
najka_x - 2007-09-10, 16:30 Temat postu: hmm.. W sumie chodziło mi o to, że to bedzie podobna lista jak na ustawkach... i osoba sama wybiera sobie druga osobe.. tyle ze wtedy to sie rozni od ustawek tak, ze tamta osoba musi przyjac badz odrzucic wyzwanie do pojedynku.. :)
fensz - 2007-09-10, 17:36
Hmm projekt jest bardzo dobry. Bo mi też niekiedy nudzą się te ustawki. Pozdrawiam
najka_x - 2007-09-22, 22:42 Temat postu: =( Nastala taka niezreczna cisza... pomysl chyba zaraz umrze smiercia naturalna... drogi Adminie :) wykaz się i postaraj sie cosik upichcic z tego co tu razem wszyscy spłodziliśmy :P
ADMIN - 2007-09-23, 23:23
jeszcze troszke ;)
najka_x - 2007-09-24, 11:33 Temat postu: :D Brzmi to co najmniej obiecująco =D
|
|