MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

Hyde Park - Szper

ADMIN - 2007-05-29, 19:47
Temat postu: Szper
Mam nadzieję, że spodoba wam sie pomysł szperania w takiej formie :)

Od razu powiem, że na razie jest ponad 20 [,ale mniej niż 50] zdażeń możliwych do wylosowania, oczywiście jesli macie jakieś pomysły, to bardzo chętnie przyjmę :) tutaj lub na pw.

Jest także możliwośc znalezienia przedmiotów (ale małe na to szanse ;) ) w większości są to nowe przedmioty [nie wystepujące dotąd w grze] oczywiście nie zdradzę co to będzie, ale jest wątek gdzie będziecie mogli sie chwalic na co trafiliście lub co znaleźliście [ciekawe ile zajmie wam odkrycie calej listy :)]

tu zgłaszajcie co znaleźliście

powodzenia i czekam na pomysły

frytka - 2007-05-29, 20:33

pomysł pierwsza klasa ;-) mi się podoba..
może jeszcze by żadko znajdować przedmioty które pomagają w statystykach? nie wiem czy to dobry pomysł... ;-) oczywiście nie znacznie żeby pomagały. ;-)

[ Dodano: 2007-05-29, 21:40 ]
czy przy szperze zyskujemy doświadczenie? ;-)

//edit by admin
nie przy szperaniu nie dostaje sie doświadczenia (to by już za dobre było :P )

H2O michał - 2007-05-29, 20:54

Mi pomysł takze sie podoba, zawsze to jakis ciekawy dodatek do gry :-)
A jak komus nie odpowiada to przeciez nie musi szperac ;-)

frytka - 2007-05-29, 20:58

opinie i pomysły, i błędy:

Znalazłeś przedmiotUdało Ci się wygrzebać: patyk

tam powinna być spacja.. ;-)

//edit by admin
już jest spacja :)

najczarniejszy - 2007-05-29, 22:06

błędy:
1. można stracić promile i mieć je na minusie
2. można pójść na melinę i jednocześnie szperać

literówki:
1. "w czasie szperania szaszedł Cie z tyłu i spałował Policjant, podobno"
2. "konieć świata, ludzie są dziwni znalazłeś prawie pół wina! i to"
3. "nieźle znalazłeś niedopitego browara, niedośc że sie napiłeś to"

//Edit by Admin - literówki poprawione
co do minusa to jakoś nie za bardzo daje sie zrobić tak, aby było dobrze.
z meliną to sam nie wiem, może tak zostanie, a może zmienię :)

w kazdym razie dzięki za uwagi :)

//Edit by wafal
z meliny powinno się dać szperać ;D zostaw tak jak jest ;P

dzako - 2007-05-30, 08:06

ja juz sie na ten temat wypowiadałem wczoraj wieczorem na ławeczce pod blokiem , i pisałęm do ADMINa . ale od początku. szper - nie jestem przeciw , ale mam mieszane uczucia co do tego :roll: . sądzę ze trzeba by było ograniczyc szperanie graczom na niskich lvl lub zrobić pułap lvl od którego można zaczą ć szperac 8-) ---> a pozatym te nowości nijak sie maja do tej gry np. kto chodzi ubrany w dywanik łazienkowy , lub widział ktoś menela w hawajskiej koszuli :( ale mam kilka pomysłów
1. ograniczenia dla słabszych graczy
2. możliwość znalezienia tylko żeczy które posiadamy w danym momencie u pasera
3. więcej promili do wyszperania , a nie tego że co chwile dostaje wpierdy od policjanta

PS: :-? szper jest udogodnieniem dla początkujących graczy , którzy przez to sie niczego nie nauczą , a gracze z wysokimi lvl są poszkodowani do chcarowali na to co maja , :evil: .
mam nadzieję że moję spostrzezenia zostana przemyslane i może cos sie zmieni , pozdro :-D

//edit by Admin
już wprowadziłem ograniczenie (news na głównej) jesli chodzi o jakość znajdowanych przedmiotów.
Jeśli chodzi o pkt 2 to własnie chodziło Mi o to aby było coś nowego
co do pkt 3 to wlasnie jest to co miało zniechęcić słabych graczy ;) pozatym musi być w miare wypośrodkowane, jak masz szczęście mozesz sporo zarobić jak go nie masz, to mozesz sporo stracić

Routen - 2007-05-30, 12:24

Drogi adminie mam nadzieje że mam dobry pomysł :) usuń rzeczy który dodałeś i zrób tak żeby można było znajdywać w SZPERZE rzeczy które możemy kupić u pasera... to by było dobrze dla wysokich lvlów ponieważ mały vl nie znajdzie drogocennej rzeczy i będzie lepiej sprzedawać...myśle że demobil nie będzie zapełniony...

//edit by Admin
tych rzeczy co są nie bede usówać bo było by to nie fair w stosunku do posiadaczy, pozatym tak jak już wspominałem bedzie to towar deficytowy aby ciekawiej było (jest po kilka sztuk :)

a co do rzeczy od pasera, no wlasnie mozna je u pasera kupić, chodzi o róznorodność, a nie aby powtarzać to samo po raz 100

wcon - 2007-05-30, 13:42

szper ogólnie jest fajny, tylko że teraz w demobilu nic nie można sprzedać, cały jest zasypany rożnymi rzeczami o których nic w sumie nie wiadomo!!!! może to i dobrze że jest urozmaicenia, ale naprawdę ciężko sprzedać cokolwiek
frytka - 2007-05-30, 13:59

Admin! a mogę wiedzieć czemu wyszukanego patyka ( a raczej patyków bo mam ich 9) nie można sprzedać u pasera? to jest zamierzone?

//edit by admin
już można :)

bebZ! - 2007-05-30, 15:25

Jak już pisałem w innym temacie, pomysł szperania w grze, bardzo mi przypadł do gustu!:)

Jedyne rzeczy, które na daną chwilę bym zmienił, to urozmaicił bym bardziej to co możemy wyszperać. I nie chodzi mi tu o to co możemy dostać, a o sam tekst który nam się pojawia po zakończeniu szperania.

Niektóre teksty są (nie obrażając nikogo) tak głupie, że aż śmieszne, a inne znowu nie trzymają się kupy i mają tyle byków, że aż żal patrzeć. Teraz nie potrafię dać przykładów, ale jak jakieś znajdę to od razu dam znać ;)

Kolejną sprawą, jest to, że ta nazwa w menu gry, 'SZPER', jakoś mi nie leży. W ogóle co to znaczy? Takiego słowa nie ma w słowniku, nawet ;P Ja bym po prostu napisał tam 'Szperanie', albo dał coś innego, ale bardziej twórczego i przemyślanego ;)

Na koniec zmienił bym 'cenę' za szperanie, zamiast 0.5 promila, dałbym 0.2 - 0.3. Trochę ta stawka za wysoka jest ;) No, to to by było na tyle... Mam nadzieję, że jakieś moje uwagi się przydały i coś się poprawi :) Dziekuję za wysłuchanie i pozdrawiam! :)

//edit by Admin
uwagi jak najbardziej wysłuchane (przeczytane)
A odpowiadajÄ…c,

Jeśli chodzi o teksty, cóż jesli masz/macie jakies pomysły, to jak napisałem, jak najbardziej mile widziane, zarówno pomysły co znaleźć jak i co ma być wyswietlane.

Co do błędów, wszelkie zauważone i zgłoszone poprawiam, bo niestety Ja sam juz ich zazwyczaj nie zauważam :( dla tego jest ten wątek, aby zgłaszać wszelkie uwagi z literówkami i ortografami włącznie :)

Nazwa jak juz napisalem, jeśli jest taka wola ludu to mogę zmienić, to jst pomysł znajomego w czasie wypadu na piwo powstały ;) ;P

a cena będzie jaka jest, mysle nawet czy nie ograniczyć ilosci szperania (np kilka razy dziennie) bo niektórzy non stop na szperze siedzą

frytka - 2007-05-30, 15:30

mam błąd :
masz za mało promilii

siÄ™ chyba pisze przez jedno I ;-)

//edit by Admin
głupia literówka :P juz poprawione

n0c3k - 2007-05-30, 17:03

Bardzo przydatna opcja naprawde :mrgreen:
Emii - 2007-05-30, 21:02

zdarza siÄ™ czasem coÅ› takiego:
"nie no super, znalazleś zestaw happy meal - tylko frytek nie ma [życie+10, promile+1, zabawka ]Udało Ci się wygrzebać:" - i dalej jest urwane i nie dostaje się żadnej zabawki :-| ja tak nie miałam ale moja siostra dwa razy - to też chyba jakiś bląd?

//edit by Admin
a to to już dawno i nie prawda :P

Andrzejek - 2007-06-10, 13:41

ehh co za pech, zaczął padać deszcz nie chcąc zmoknąc uciekłeś na meline.

Raczej zmoknąć :P

// Edit by Admin
już poprawione :)

Nerox - 2007-06-17, 22:37

A ja mam pomysl na takie cos:)

Szedles parkiem i spotkales kumpla poszliscie sie nawalic, niestety kiedy lezales pod lawka napadli cie kibole i wszystko zabrali [i -15zycia np -1promil np -10kasy] Co ot ym myslicie??;> Albo leciutko to zmienic:D

uente - 2007-06-18, 14:07

Zbyt głupie.Lepiej poważniejszego wymyśl coś.
A co do szperu to ja sie postaram wymyślić.

Nerox - 2007-06-18, 15:40

A mi sie podoba... Hehe takie ciekawe;] Moze i glupie ale... co nie ktore texty ktore sa w uzyciu tez sa glupie :)
frytka - 2007-06-19, 14:35

"A co to ku**a jest ? Zastanawiasz się długo, po czym zjadasz. [życie-20, promile-2]"

ale o co chodzi w tym tekscie? wiem że o mydło ale tu nic nie pisze... Admin popraw na:

" Mydło - A co to ku**a jest ? Zastanawiasz się długo, po czym zjadasz. [życie-20, promile-2]"

albo coÅ› w tym stylu ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:36 ]
Szczęściarz z Ciebie! Wielce przekonany o fortunie, jaka zaraz wpłynie w Twoje ręce udajesz się do Pasera, który niestety oznajmia Ci, że to podróbka. Ostatecznie udaje Ci się opchnąć długopis za 10

tu też nie pisze że to jakiś firmowy długopis.i nie ma [kasa: +10] ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:37 ]
Podczas szperania znalazłeś flaszkę samogonu! Niestety w drodze na melinę zaskoczyła cię straż miejska i wlepiła ci mandat. Co więcej zabrali ci cały alkohol!!! [życie-2, lasa-100, promile-4]

kasa a nie lasa ;-)

[ Dodano: 2007-06-19, 15:48 ]
Niestety, ale szczury Ci wszystko zajebały ;P[energia-5]

że zapytam, jaka energia? przecież nie ma energi tutaj...

//edit by admin

już wszystko poprawione :)
A energia była bo tak jest nazwana zmienna w skrypcie i jakoś sie kopnęło ;p

rafix6 - 2007-06-27, 18:25
Temat postu: Fajn,Fajne
HeH fajne te wasze propozycje !! ;] pozdrawiam ;]
da_great_goat - 2007-07-02, 11:03

no fajne fajne a moze coÅ› takiego:
szedłeś właśnie na jakieś wino i napadli cie kibice Widzewa rozdali ci wlepki które później sprzedales :)[kasa+50]
//Taaa kibice widzewia dali wlepki i ci wlali? Baardzo mÄ…dre :D - fensz

martina - 2007-07-02, 11:16

napadli i rozdali? trochÄ™ nie pasuje. jak napadli to ci nakopali raczej i po tobie ;p
Adrianoo - 2007-07-02, 20:14

Jakiś kibic zgubił szalik idziesz do pasera i sprzedajesz [kasa+50]

Dobre ?

wojtaszek - 2007-07-05, 10:01

Bardzo fajna jest ta opcja szper!! chociaz nazwa jest troche...(dziwna??) Moze wymyslec nowÄ… nawiazujac do GOOGLE!!
beret - 2007-09-04, 11:04

fajna opcja ale niestety jest poraszka!! :evil: poniewaz jest duzo wiecej zlych zdarzen niz dobrych i zamias zarabiac to sie tylko traci!! gram w ta gre 3 dni (malo) ale 1 dnia mialem 1000kasy bo wyslalem esa po szperaniu na maxa czyli 100x zostalo mi niecale 300 na drugi dzien zostalo mi 14 i z nowu wyslalem esa a teraz mam 37 i jeszcze nie skonczylem :evil:
ADMIN - 2007-09-04, 12:54

masz po prostu pecha, zdatrzeń pozytywnych jest około 20% więcej co nie znaczy ze będziesz ciągle zarabiać.
archlich - 2007-09-05, 15:47

Znalazłeś piękny moherowy beret, jednak razem z nim znalazłeś jego właścicielke. Dostałeś parę razów w łeb z jej torebki. Podejrzewasz że trzymała w niej cegły. [życie -15]

Podczas szperania zmorzył cię sen. Obudziłeś się na wytrzeźwiałce [promile -2]

Pewnemu kotu niespodobało się, że zabrałeś mu puszkę z żarciem. Wychodzisz z tego podrapany, ale puszkę nadal masz[życie -5][kasa +2]

Jakaś pani pomyliła twój świeżo znaleziony browar z puszką żebraka. Wrzuciła ci do niej dwa piątaki. [kasa +10][promile +1]

Znalazłeś kanapę, nie dość że się na niej wygodnie przespałeś, to jeszcze ją sprzedałeś [kasa +75][życie+15]

A to farciaż! Znalazłeś czyjąś bimbrownię i to niepilnowaną. Skorzystałeś i zwiałeś [promile +6]

Znalazłeś wyjątkowo pękaty portwel. Podnosisz, otwierasz, patrzysz co w środku... a tam znajduje się tylko rachunek za gaz z podpisem "znalazca płaci". Naturalnie w okolicy znalazl się stróż prawa który go wyegzekwował. [kasa-50]

tytus91 - 2007-09-05, 18:04

Podczas szperania znalazłeś gumę miętową Orpit. Pamiętasz, że podobno żucie gumy poprawia wygląd jamy ustnej, zatem postanowiłeś poprawić sobie zdrowie swoich dwóch ostatnich zębów. =) [życie+4] hehe cos nowego:)
archlich - 2007-09-05, 19:09

i jak, podobają się moje pomysły ? :P

a i jeszcze jedno- drogi adminie, co miałoby szansę na wrzucenie do meneli z tego?

@up

ADMIN napisa³/a:

tu zgłaszajcie co znaleźliście

fensz - 2007-09-11, 04:54

Twoje propozycje są ciekawe i moim zdaniem powinny wejść w życie :)
ADMIN - 2007-09-12, 14:37

3 pomysły dodałem ;) z lekkimi modyfikacjami.

Podczas szperania zmorzył cię sen. Obudziłeś się na wytrzeźwiałce [promile -2, życie+10]

Jakaś pani pomyliła twój świeżo znaleziony browar z puszką żebraka. Wrzuciła ci do niej dwa piątaki. [kasa +10, promile +1]

A to farciaż! Znalazłeś czyjąś bimbrownię i to niepilnowaną. Skorzystałeś i zwiałeś [promile +5]

uente - 2007-09-13, 14:34

Cytat:
ADMIN napisa³/a:
A to farciaż!

Pisze sie Farciarz.

// Edit by fensz
ADMIN MA ZAWSZE RACJE I GO NIE POPRAWIAJ :) Pozdrawiam.

Ale powinien zmienić bo jest błąd.

//edit 2
Błąd nie błąd ale to ADMIN

//edit by Admin
już tu nie kadź :P błąd ewidentny, juz poprawiony, poprostu nie przyjżałem się tylko ctrl+c, ctrl+v

// edit 3
Ok ADMIN nasz pan :D:D:D

tytus91 - 2007-09-15, 21:20

Szedłes sobie na wysypiwsku patrzysz .... a tu nowiutki telefon Słony Eryk son[kasa+150]
gari - 2007-09-21, 19:11

Propozycje:

Odwiedzając dom handlowy, natknąłeś się na łatwe do wymontowania uchwyty w windzie. Skorzystałeś z okazji i je sobie przywłaszczyłeś a potem sprzedałeś na złom.

Niedaleko odbywała się impreza masowa. Zebrałeś trochę puszek i sprzedałeś na skup.

Podczas szperania zostałeś skrojony przez dresiarzy.

Próbowałeś zarekwirować pokrywę od studzienki kanalizacyjnej. Niestety wpadłeś do kanału i nie byłeś w stanie sprzedać pokrywy.

ADMIN - 2007-09-22, 09:46

Cytat:
Odwiedzając dom handlowy, natknąłeś się na łatwe do wymontowania uchwyty w windzie. Skorzystałeś z okazji i je sobie przywłaszczyłeś a potem sprzedałeś na złom.

Niedaleko odbywała się impreza masowa. Zebrałeś trochę puszek i sprzedałeś na skup.

dodane :)

gari - 2007-09-29, 16:53

Propozycje:

Jako, że nie chciało Ci się iść, pojechałeś tramwajem, a tam pod siedzeniem ktoś zostawił nowiutki telefon komórkowy. Szybko wziąłeś zdobycz i sprzedałeś ją w lombardzie.

Postanowiłeś podjechać kawałek komunikacją miejską - niestety miałeś niefart, złapał Cię kanar i wlepił karę

Gdy przechodziłeś koło boiska szkolnego, pod twoje nogi spadła piłka, którą grali ziomki na osiedlu. Zwinąłeś piłkę i prysnąłeś, lombard nie takie rzeczy skupywał.

czesio_9 - 2007-10-06, 15:34

Ja mam kilka pomysłów:

Znalazłeś zestaw monopolowego fana a po wypiciu sprzedałeś puszki na złom (promile +3, kasa +30)

Zauważyłeś śpiącego dresa i zabrałeś mu: (do wyboru) kij, podrabiany dres, gaz rurka.

Przejechał cię policjant na rowerze. Dostałeś odszkodowanie (życie -30 kasa + 250)

A poza tym moglibyście wrócić do SZPERU koktajl mołotowa i bazooke na ziemniaki...

ADMIN - 2007-10-07, 12:01

Cytat:
Postanowiłeś podjechać kawałek komunikacją miejską - niestety miałeś niefart, złapał Cię kanar i wlepił karę[kasa-50]

Cytat:
Gdy przechodziłeś koło boiska szkolnego, pod twoje nogi spadła piłka, którą grali ziomki na osiedlu. Zwinąłeś piłkę i prysnąłeś, lombard nie takie rzeczy skupował.[kasa+40]

Cytat:

Przejechał cię policjant na rowerze. Dostałeś odszkodowanie [życie-25 kasa+ 300 promile-1]

dodane ;)

tytus91 - 2007-10-10, 21:29

Idziesz sobie przez śmietnisko i patrzysz prawie nowiutki monitor mekintosza, znowu sie cos sprzeda u pasera[kasa +100]
pio17 - 2007-10-16, 18:59

można dodać:Znalazłeś bilet na finał Ligi Mistrzów [ + 250 kasy] mozna to jakos zmienic
khayyin - 2007-10-17, 07:16
Temat postu: Ja mam taki pomysł na SZPER
ja mam taki pomysł:

Przebywałes w swojej melinie nistąt ni zowąt zaatakowały cie sczury i myszy pogryzły cie [zycie-25 promile-0,5]

Znalazłes się w parku Zauwazyłes ze tam jest fontanna na samej guze jest figurka ze złomo a ze było juz ciemno to postanowiłes ja zwinac i oddac na zło[kasa+300 zecie-5]

idziesz ulisc parzysz a tam otwarty Dzwi do mieszkania postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]

Idąc ulicą znalazłes przewrucony znak drogowy sprzedałes go na złomie [kasa+50 zycie-10]

to tyle moih pomysłou prosze o niekrytkowanie ih :mrgreen: :-)

Maniek_Klawi - 2007-10-17, 16:33

A po polsku to samo można?
tytus91 - 2007-10-18, 05:15
Temat postu: Re: Ja mam taki pomysł na SZPER
idziesz ulisc parzysz a tam otwarty do postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]

Nie wiadomo o co tutaj chodzi :(

khayyin - 2007-10-18, 06:58
Temat postu: Re: Ja mam taki pomysł na SZPER
tytus91 napisa³/a:
idziesz ulisc parzysz a tam otwarty do postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]

Nie wiadomo o co tutaj chodzi :(

idziesz ulisc parzysz a tam otwarty dżwi do mieszkania postanowiłes sie zakrasc i znalazłes portwel , dowud I apteczke.portwel zabrałes dowud wyzuciłes a apteczke zabrałes a ze wniej był spirytus to wypiłes[kasa+200 życie+25 promile+2]

[ Dodano: 2007-10-18, 15:00 ]
a pomijając małe ustarki podoba siew wam taki pomysł???????

pio17 - 2007-10-18, 07:46

idziesz ulica i widzisz stoi ciezarowka z alkoholem....drzwi byly otwarte wiec ukradles samochód. Alkohol ktory nie wypiles sprzedales. [kasa+ 400 życie+ 10 promile+ 5]
uente - 2007-10-18, 15:09

khayyin ile ty masz lat ?
Bo ty chyba masz dysklekcje.

Siomus_Zul - 2007-10-18, 20:49

idziesz z eskupu złomu a tu zalany biznesman obok niego cała butelka wódki "wols" zabierasz jego portfel i wódke [ kasa +3000 promile +5]
khayyin - 2007-10-19, 07:45

uente napisa³/a:
khayyin ile ty masz lat ?
Bo ty chyba masz dysklekcje.

No musze sie z tobba zgodzic mam dyslekcje a jesli pytasz o wiek to 16lat mam

Master12313 - 2008-06-20, 10:40

Ja to zabardzo nie lubie szperać dlatego bo można na tym duzo stracic ale tez zdobyc :-|
zulus - 2008-07-08, 09:04

czyli wychodzi zarobku 50 % i starty 50 % ryzyk fizyk :P:P
ADMIN - 2008-07-08, 13:56

no raczej nie, na zysk jest mniej więcej 58% na stratę 42% ;)

tylko że można trafić mały zysk i dużą stratę i wówczas jest mniej fajnie :P

lewy1807 - 2008-07-10, 06:18

sszedłes ulica a tu prawie nowy laptop tosz chyba a ze nie umiesz sie nim obsługiwac sprzedałes u pasera [kasa+1000]
co o tym myslicie??? :-)

szkorpion - 2008-08-28, 23:33

lewy1807 napisa³/a:
sszedłes ulica a tu prawie nowy laptop tosz chyba a ze nie umiesz sie nim obsługiwac sprzedałes u pasera [kasa+1000]
co o tym myslicie??? :-)

nawet niezłe. jestem za. ADMMIN. dorzuć coś. bo mało tego jest ;p

ADMIN - 2008-09-01, 08:13

Dodałem 3 sztuki, nieco zmiejszając profity, w stosunku do tych zawartych w pomysłach ;)

Cytat:
szedłeś ulicą, a tu prawie nowy laptop, jako że nie umiesz się nim obsługiwać sprzedałeś u pasera [kasa+300]

idziesz ze skupu złomu, a tu zalany koleś, obok którego leży cała butelka wódki "wols" zabierasz jego portfel i wódkę [ kasa +30 promile +2]

Będąc w parku zauważyłeś, że w fontannie jest mnóstwo drobniaków, pozbierałeś wszystkie, ale woda była zimna i złapałeś katar. [kasa+67 życie-5]

Molph - 2008-09-01, 15:33

Idąc ulicą zobaczyłeś czarnego komuniste, nie zważając na nic stłukłeś mu mordę i zabrałeś portfel [kasa +250 życie -10]
MiStRzEk - 2008-09-01, 17:20

Może jeszcze:
Szedłeś sobie i obok knajpy i zauważyłeś rower górski. Nie namyślając się wiele wsiadłeś na niego i pojechałeś sprzedać paserowi[kasa+300]

Znalazłeś piłke do koszykówki tuż obok wysypiska śmieci, lecz gdy biegłeś ją sprzedać trafiłeś na ziomków którzy ją zgubili:/[życie -30, promile- 1,5]

Triumfator - 2008-09-01, 18:17

Nie mówcie, że powyżej 10lvl nadal szperacie ;-) . Trzeba dodać coś co zachęciłoby tych, którzy kupują trunki po drakońskich cenach :-P
Game_Over - 2008-09-01, 19:24

ADMIN napisa³/a:
szedłeś ulicą, a tu prawie nowy laptop, jako że nie umiesz się nim obsługiwać sprzedałeś u pasera [kasa+300

[wycieto] powinno być albo nie umiesz go obsługiwać albo nie umiesz się nim posługiwać men;)

w0lyr1n - 2008-09-23, 20:09

Znalazłeś dwa kołpaki od poloneza i sprzedałeś u pasera [kasa+40]

Szperając w kontenerze znalazłeś prawie pełną paczkę precelków, trochę słone ale mogą być [życie+10, promile+0,2]