|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Propozycje - szczesliwy traf
Siomus_Zul - 2007-04-23, 18:56 Temat postu: szczesliwy traf proponuje zrobic cos takiego jak szczesliwy traf menel daje okreslonÄ… liczebe kasy i klika graj
jesl ma farta to pomnaża swoja wygrana o drugie tyle np. wplacasz 100 a jak ci sie uda wyplacasz 200 albo jesli ktos ma pecha traci cala wplacona sume co wy na to??? to urozmaicilo by gre i dodalo dreszczyk emocji
ADMIN - 2007-04-23, 19:06
już pracuje nad wprowadzeniem gier losowych / zręcznościówek, ale nie jest to takie łatwe jak by sie mogło wydawać.
jeśli jest wśród was jakis programista niech da znac ;)
wafal - 2007-04-23, 22:30
No pomysł fajny ;]
P.S.Ja mogę coś sprubowac w HTMLu zrobić xD
Yamakasi - 2007-04-24, 06:59
ADMIN napisa³/a: | zrÄ™cznoÅ›ciówek | o co chodzi? ZrecznoÅ›ciówka w menelach? no czemu nie.
Ale w co menele mogłą grać? Kto wyżej sie wysi**? :D
Go¶æ - 2007-04-24, 09:07
w tetrisa z puszek po bro!
sivo - 2007-04-24, 13:37
wafal napisa³/a: | Ja mogÄ™ coÅ› sprubowac w HTMLu zrobić |
mhmm... jeśli jesteś na tyle zdolny, że w HTMLu umiesz jakąkolwiek gre zrobić to zapraszamy :)... jeśli o mnie chodzi to szczerze mówiąc to na samym HTMLu bym nie potrafił :>
Cytat: | w tetrisa z puszek po bro! |
wafal - 2007-04-24, 14:26
sivo napisa³/a: | mhmm... jeÅ›li jesteÅ› na tyle zdolny, że w HTMLu umiesz jakÄ…kolwiek gre zrobić to zapraszamy :)... jeÅ›li o mnie chodzi to szczerze mówiÄ…c to na samym HTMLu bym nie potrafiÅ‚ :> |
Nie mówie tutaj o samym HTMLu + PHP, bo np niektóre rzeczy potrafię w php a nie potrafie w htmlu
|
|